reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Darunia Kuba też się przekręca. Czasami mu to nie przeszkadza, a czasami zaczyna jęczęć i trzeba go przewrócić na plecki. On śpi z Kacprem w pokoju, ale jak zaczyna kwękać to go słyszę. Przy Kacprze spałam parę razy przy niani ale zrezygnowąlam bo budziło mnie każde jego kwęknięcie przez sen. Wydaje mi się, że my mamuśki śpimy na tyle czujnie, że usłyszymy jakby coś się działo. ale to takie moje skromne zdanie

reklama
Witajcie!
U nas wieje :wściekła/y: brrrrrr sypie snieg
ja tez boje sie zostawic malego samego w pokoju a moj m strasznie chrapie wiec nawet dobrze ze spimy osobno ale w weekendy staramy sobie to odbjac :-D
zdrowka chorowitkom :-)
Darunia szkoda tych paneli :tak: ale na pocieszenie powiem Ci ze ostatnio jak wzjechalismy do mojego brata na weekend zepsul sie nam filtr od akwarium + poszla uszczelka i zalalo pokoj i parkiet w leb :wściekła/y:

Helloł :-)

Wszystkiego dobrego w nowym roku!!!!

Melduję się z powrotem - przyjechaliśmy ze świątecznego wyjazdu w zeszłą niedzielę wieczorem, ale potem miałam ciężki tydzień w pracy i jakoś nie miałam czasu napisać (chociaż wpadałam parę razy trochę podczytać ;-)).

Lenka na wyjeździe zachowywała się bez zarzutu, spała jak w domku i w ogóle cały czas zgrywała aniołka :tak: Podbiła oczywiście serce mojej babci, która wreszcie doczekała się prawnuczki (ma już 3 prawnuków) no i moi rodzice trochę ją porozpieszczali... Ale już wszystko wróciło do normy.

Sylwestra spędzaliśmy w domku, przyszli do nas znajomi i posiedzieliśmy do 5 - było naprawdę fajnie. Dawno nie byłam w noc sylwestrową w domu i właściwie to była miła odmiana :tak:

Wracam do lekturki - muszę doczytać, co tam się u Was działo przez ostatnie dni!

Dobrej nocy :-)

Cześć Agacina fajnie że Was wszystko ok.
Mała wczoraj wyła do 23,3 i nawet na rękach , tak bidulkę bolało gardło.Dałam jej czopka przeciwbólowego i w końcu ją jakoś ululałam . Na szczęście spała normalnie 2 razy pobudka.Jak na razie nie marudzi ale słychać że ma gardło zawalone.
U nas napadało tyle śniegu że szok.
Daruunia u nas mała się w przekręca w swoim łóżeczku na brzuch jak śpi i to ze smokiem w buzi i nie wybudza się nawet. Ona w ogóle się strasznie wierci , potrafi robić akrobacje nawet w łóżku. Jak śpi z nami to jakoś spokojniej.
Mata ja śpię z małą też z wygody , mamy 3 osobową kanapę i nam jest luźno, mała mi nie przeszkadza. W nocy tylko się przekręcam na bok, podstawiam n cyca i śpię dalej.
Jeszcze nie wybrałam sobie jej elektrycznej szczoteczki bo zastanawiam się nad taką z irygatorem.W sklepie internetowym kosztuje 368 a w Euro 605 :szok:

Witajcie!
Agacina miło że jesteś!!!
Kasiau mam nadzieję, że Ola szybciutko dojdzie do siebie, a szczoteczki :baffled: drogie :sorry2:
Aniknulka, no właśnie co z rybkami? :sorry2:

U nas też teraz pada śnieg i jest bardzo zimno, Bart spał w nocy okropnie musiałam co chwilę wstawac do niego i go układac normalnie, bo takie wyczyny robi że szok!!!!
Wstał już po 7, a teraz wariuje na macie ;-) mam nadzieję, ża zaraz pojdzie sapc :tak:

Miłej niedzieli!!!

Dzień dobry wszystkim:-) U mnie nocka, że tak powiem nie zła. Nie licząc dwóch pobudek zanim posżłam spać to tylko jedna o 2. Zima u nas na dobre. Jak na tutejsze poprzednie zimy to mamy teraz mnóstwo śniegu a ludzie już biadolą bo nie przyzwyczajeni:-D Ja tam nie lubię zimy, ale Kacper ma tyle radości z tego śniegu. A my nawet sanek nie mamy, żeby się wybrać Kacperskim:szok:. A pewnie jak po niedzieli kupimy to zaraz śnieg stopnieje i tyle będzie z nich pożytku;-)

Agacina fajnie, że zajrzałaś do nas. I super że wyjazd udany:-)

Dzien Dobry
U nas nocka ehh - jakby jej nie było- Nadia obudziła się o 24 z temp. 40 st matko ale było rozpalona, zbiłam temp Nurofenem - i od tej pory juz tylko sie przewalała - po 4 zasnęła na troszkę i znów dostala wysoką temp i znó Nurofen...
Jestem nieprzytomna :szok:ledwo co się trzymam na nogach. Nie ma mnie kto zastąpić - no cóż tak musi byc.

reklama
Lilianka bardzo współczuje, mam nadzieje, że choróbsko szybko opusci Nadie... i że w końcu odpoczniesz :sorry2:
Agusia a może śnieg nie stopnieje i Kacepr się wyszaleje ;-)

Ja przed chwilą byłam w sklepie, kupiłam jajka na jajecznice, i czekam az Ł wstanie bo on robi najlepszą :-p:rofl2: już go oczywiście obudziłam, ale wydusił z siebie ''jeszcze 10 minut'' ależ ja jestem okropna :-p:rofl2: no i czekam aż minie te 10 minut z zegarkiem w ręku i znowu robię nalot na łóżko :tak::-)

Ale zimno jest, niby do sklepu mam minutę, a zmarzłam jak nie wiem co :dry: chciałabym, żeby była już wiosna a najlepiej lato :tak:

Do góry