reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
daruuunia3
Tak, ja podaję ciągle wit. D, według zaleceń lekarza 1 kropla dziennie :tak:
Chociaż czasami zapomnę :zawstydzona/y:

Moja mała już po spacerku z dziadkiem :-) śnieg bardzo jej się podobał.
Mój T też już wstał na szczęście, a potrafił spać, zanim mała przyszła na świat do 13..:-p. Teraz "za karę" sprząta w kuchni, a ja za chwilę zabieram się za obiadek :blink:

reklama
Dziękuje Kochane kobiety za wsparcie i pocieszenie...
KasiaU - hehe z tym zmiennikiem udałaś się :-)

Zadzwoniłam do mojego M ( jeszcze) że mam taki problem z Nadią, za 2 h przyjechał z lekarzem - Nadia nie ma żadnych zmian w oskrzelach, czy płucach, gardło czyste - tylko taki kaszel ale naszczęście wyksztuśny - dostała syrop robiony, Heviran, Fenistil - wszystko na tą ospę - lekarz był w szoku jak zobaczył jej wysypkę !!!
M pomógł mi ją umyc pod prysznicem, nasmarowalismy ją. Teraz pojechał z Fabianem do Łodzi do Figloraju ... mam przynajmniej spokój od Fabiana, bo i jemu było nudno - w koncu 2 tygodnie nie wychodził bo miał ospę...
a Nadusia zasnęła jakąś godzinkę temu... a ja już po dwóch kawach - ale się tu Wam rozpisałam

Ula współczuje - mam nadzieję, ze to może ząbki a nie wstręte choróbsko

Figloraj-fajna nazwa,hihi:-D
Wit d3 daje jak Joasiek 1kropla dziennie
Daruuunia wiesz moj tez tak ma z tym spaniem ale on tez na nocki pracuje

Ostatnia edycja:
A my już po spacerku. Wykorzystaliśmy słoneczko i pojechaliśmy pospacerować po plaży. Ale przyjemnie bylo. Nawdychałam się świerzego powietrza:-D. Rodzinka dotleniona:-) A teraz byczymy się.
Ja nie podajęwit. D3 odką Kuba pije mleko z butli. Tak lekarz kazał
Mój M też należy do tych co dużo śpią. Może spać zawsze i wszędize czym doprowadza mnie do szału czasami;-)

Lilianko dobrze, że M przyjechal z tym lekarzem do domu i zbadał Nadunię. Mam nadzieję, że te lekarstwa pomogą malej. Odpocznij sobie póki jesteś sama z Nadią w domku. Zdrówka Wam życzę:tak:

agusia04
Ale ja Ci zazdroszczę tego morza... :zawstydzona/y:
Zawsze chciałam mieszkać w nadmorskim miasteczku....a Darłowo też mi się bardzo podobało :-D

Lilianko dużo zdrówka dla Twojej Nadunii!

u nas wit D od początku podawana była 1 kropla dziennie , bo mała od początku butelkowa ;-)
Małej dziś juz chyba lepiej nie ma az takiej temperaturki, ale ma tak zmienione oczka że aż serce ściska jak na mnie popatrzy.Narazie zasneła gorzej że żakba nie chce nic jeść tylko ciągle pije.

U nas wciąż sypie śnieg, miałam na narty jutro jechać ale nic z tego,:sorry2: a szkoda bo już dawno nie jezdziłam ,z 2 sezony !

agusia04
Ale ja Ci zazdroszczę tego morza... :zawstydzona/y:
Zawsze chciałam mieszkać w nadmorskim miasteczku....a Darłowo też mi się bardzo podobało :-D

Ja już to pisalam chyba, że zazdrości się morza, jak się przyjeżdża na urlop na parę dni. Ale jak się tu mieszka to inaczej na to patrzę. Nie mówię cieszę się że tutaj jestem ale teraz np. brakuje mi gór. Bo ja Kochana pochodzę z Twoich rejonów z okolic Jeleniej Góry:tak:

Ja już to pisalam chyba, że zazdrości się morza, jak się przyjeżdża na urlop na parę dni. Ale jak się tu mieszka to inaczej na to patrzę. Nie mówię cieszę się że tutaj jestem ale teraz np. brakuje mi gór. Bo ja Kochana pochodzę z Twoich rejonów z okolic Jeleniej Góry:tak:
Pewnie masz rację :tak:
Ale mi zaraz jak wyjeżdżam znad morza brakuje tego zapachu... powietrza... wiatru... piasku...
Chociaż pewnie też do gór bym tęskniła ;-) oj baaaardzo :-D
No i człowiek rozdarty :-p

agusia to pochodzisz z moich i Maty stron tak szeroko rzecz biorąc tzn z dolnego ślaska. :-D Ale nad morzem to może i zdrowiej i cieplej przedewszystkim :-D rowno wszędze a nie że człowiek wiecznie pod gore czy deszcz czy śnieg czy upały:-D żarty żartami ale jak to się mówi zawsze wydaje nam się ze dobrze jest tam gdzie nas nie ma:tak:

reklama
agusia to pochodzisz z moich i Maty stron tak szeroko rzecz biorąc tzn z dolnego ślaska. :-D Ale nad morzem to może i zdrowiej i cieplej przedewszystkim :-D rowno wszędze a nie że człowiek wiecznie pod gore czy deszcz czy śnieg czy upały:-D żarty żartami ale jak to się mówi zawsze wydaje nam się ze dobrze jest tam gdzie nas nie ma:tak:
Oj tak masz rację wszędzie dobrze gdzie nas nie ma:-) W Waszych okolicach a koło Polkowic M ma rodzinkę:tak:A My uciekliśmy z Dolnego Śląska 3 lata temu

Do góry