reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Kochane życzę wszystkim i mamusiom i dzieciaczkom zdrowia :tak: ono jest najważniejsze :tak:
a ja muszę pomóc tacie więc zmykam pojawię się wieczorem :-D

reklama
Hej! Ja jestem u teściów jeszcze, przed chwilą wróciliśmy z sanek, a że tu tereny podbiegają pod górzyste to wybawiliśmy się na maxa!!!!!! Do domu wróciliśmy cali w śniegu i spoceni- ja dzieci, ale mówię Wam jaka to niesamowita frajda się tak powygłupiać, cztery dorosłe osoby :-D:-D:-D

Bartutek sobie śpi, Ł siedzi z rodzicami na dole, a ja szybko na bb wskoczyłam ;-)

Dziewczyny z dolnego śląska- to ja tam koło Was mieszkała ( w Żaganiu) blisko Maty :blink:
A może to uwielbiam niesamowicie, sam widok i szum morz mi wystarczy... pamiętam jak jeździłam na wakacje nad morze to ładowałam akumulatory na cały rok!!!

Magdziarko odpoczywaj!!! Dobrze że potańcowałaś, pewnie pokaz flamenco był ;-):-)
Lilianko Twój dobrze postąpił, oby tak mu zostało:tak:;-) odpoczywaj kochana!!!!

Majka narzekalam ze nie ma sniegu i spadl :szok:co prawda nawet trawnika nie przykryl ale na murku i chodnikach go widac:-pszkoda tylko ze na spacer nie pojdziemy bo maly chory:-(
a ja chyba wole gory...morze dobre latem raz na jakis czas:-)tez bylam z dolnego slaska przed emigracja :-D
darunia ale ci zazdroszcze tych sanek:zawstydzona/y:

Witajcie mamusie :-) ja tak na szybko :sorry2:

Lilianko zdróweczka dla Nadii, oby już wyzdrowiała a Ty mogła się wyspać :tak:

Magdziarko to fajnie że wesele udane :-)

My podajemy 2 krople D, no ale Dobrusia cycowa ;-) a ciemiączko dalej ma spore, ok. 1,5 x 2 cm :dry:

No to z Dolnego Śląska jest nas więcej :-)

Oj tak masz rację wszędzie dobrze gdzie nas nie ma:-) W Waszych okolicach a koło Polkowic M ma rodzinkę:tak:A My uciekliśmy z Dolnego Śląska 3 lata temu

Agusia ja koło Polkowic mieszkam :-):tak:

Marta wiem bo jak jeżdzimy do Kamiennej i zajeżdzamy casami do siostry Damiana to mijamy drogowskaz do Ciebie:-). Ona mieszka w Borowie a od niej to już chyba rzut beretem do Ciebie.
O widzę że Wilmej też z naszych rejonów.
Ja właśnie obżarąłam się frytami M zrobił i poprostu nie mamsiły się ruszyć.

No teraz to prędko nie będziemy w Kamiennej a tym bardziej u nich bo trochę się sprawy rodzinne pokomplikowaly z nią. Ale jak wszystko wróci do normy i będziemy przejeżdżać nie omieszkam wpaść na kawkę. Dzięki za zaproszenie

Ja już to pisalam chyba, że zazdrości się morza, jak się przyjeżdża na urlop na parę dni. Ale jak się tu mieszka to inaczej na to patrzę.

Ja też mówiłam wszystkim, którzy mi zazdrościli mieszkania w Kołobrzegu, że to dziura i wolałaby mieszkać gdzie indziej... Ale odkąd Lenka się urodziła, to doceniam to, że mogę w każdej chwili zafundować jej spacerek nad morzem :tak:
Poza tym faktycznie klimat tutaj jest łagodniejszy - lato nie jest aż tak upalne, a zimą nigdy nie ma dużych mrozów - i to mi bardzo odpowiada :-)

reklama
Do góry