reklama
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Hej! Ja jestem u teściów jeszcze, przed chwilą wróciliśmy z sanek, a że tu tereny podbiegają pod górzyste to wybawiliśmy się na maxa!!!!!! Do domu wróciliśmy cali w śniegu i spoceni- ja dzieci, ale mówię Wam jaka to niesamowita frajda się tak powygłupiać, cztery dorosłe osoby 

Bartutek sobie śpi, Ł siedzi z rodzicami na dole, a ja szybko na bb wskoczyłam ;-)
Dziewczyny z dolnego śląska- to ja tam koło Was mieszkała ( w Żaganiu) blisko Maty
A może to uwielbiam niesamowicie, sam widok i szum morz mi wystarczy... pamiętam jak jeździłam na wakacje nad morze to ładowałam akumulatory na cały rok!!!
Magdziarko odpoczywaj!!! Dobrze że potańcowałaś, pewnie pokaz flamenco był ;-):-)
Lilianko Twój dobrze postąpił, oby tak mu zostało
;-) odpoczywaj kochana!!!!

Bartutek sobie śpi, Ł siedzi z rodzicami na dole, a ja szybko na bb wskoczyłam ;-)
Dziewczyny z dolnego śląska- to ja tam koło Was mieszkała ( w Żaganiu) blisko Maty

A może to uwielbiam niesamowicie, sam widok i szum morz mi wystarczy... pamiętam jak jeździłam na wakacje nad morze to ładowałam akumulatory na cały rok!!!
Magdziarko odpoczywaj!!! Dobrze że potańcowałaś, pewnie pokaz flamenco był ;-):-)
Lilianko Twój dobrze postąpił, oby tak mu zostało

Majka narzekalam ze nie ma sniegu i spadl
co prawda nawet trawnika nie przykryl ale na murku i chodnikach go widac
szkoda tylko ze na spacer nie pojdziemy bo maly chory:-(
a ja chyba wole gory...morze dobre latem raz na jakis czas:-)tez bylam z dolnego slaska przed emigracja
darunia ale ci zazdroszcze tych sanek

a ja chyba wole gory...morze dobre latem raz na jakis czas:-)tez bylam z dolnego slaska przed emigracja

darunia ale ci zazdroszcze tych sanek

mata-kow
mama do kwadratu :)
Witajcie mamusie :-) ja tak na szybko 
Lilianko zdróweczka dla Nadii, oby już wyzdrowiała a Ty mogła się wyspać
Magdziarko to fajnie że wesele udane :-)
My podajemy 2 krople D, no ale Dobrusia cycowa ;-) a ciemiączko dalej ma spore, ok. 1,5 x 2 cm
No to z Dolnego Śląska jest nas więcej :-)
Agusia ja koło Polkowic mieszkam :-)

Lilianko zdróweczka dla Nadii, oby już wyzdrowiała a Ty mogła się wyspać

Magdziarko to fajnie że wesele udane :-)
My podajemy 2 krople D, no ale Dobrusia cycowa ;-) a ciemiączko dalej ma spore, ok. 1,5 x 2 cm

No to z Dolnego Śląska jest nas więcej :-)
Oj tak masz rację wszędzie dobrze gdzie nas nie ma:-) W Waszych okolicach a koło Polkowic M ma rodzinkęA My uciekliśmy z Dolnego Śląska 3 lata temu
Agusia ja koło Polkowic mieszkam :-)

agusia04
Czerwcowa mama'08
Marta wiem bo jak jeżdzimy do Kamiennej i zajeżdzamy casami do siostry Damiana to mijamy drogowskaz do Ciebie:-). Ona mieszka w Borowie a od niej to już chyba rzut beretem do Ciebie.
O widzę że Wilmej też z naszych rejonów.
Ja właśnie obżarąłam się frytami M zrobił i poprostu nie mamsiły się ruszyć.
O widzę że Wilmej też z naszych rejonów.
Ja właśnie obżarąłam się frytami M zrobił i poprostu nie mamsiły się ruszyć.
mata-kow
mama do kwadratu :)
Agusia Borów to ze 3 km od mojego domu
to zapraszam na kawke jak bedziecie w okolicy 

agusia04
Czerwcowa mama'08
No teraz to prędko nie będziemy w Kamiennej a tym bardziej u nich bo trochę się sprawy rodzinne pokomplikowaly z nią. Ale jak wszystko wróci do normy i będziemy przejeżdżać nie omieszkam wpaść na kawkę. Dzięki za zaproszenie
Ja już to pisalam chyba, że zazdrości się morza, jak się przyjeżdża na urlop na parę dni. Ale jak się tu mieszka to inaczej na to patrzę.
Ja też mówiłam wszystkim, którzy mi zazdrościli mieszkania w Kołobrzegu, że to dziura i wolałaby mieszkać gdzie indziej... Ale odkąd Lenka się urodziła, to doceniam to, że mogę w każdej chwili zafundować jej spacerek nad morzem

Poza tym faktycznie klimat tutaj jest łagodniejszy - lato nie jest aż tak upalne, a zimą nigdy nie ma dużych mrozów - i to mi bardzo odpowiada :-)
reklama
agusia04
Czerwcowa mama'08
Dziękuję za zaproszenie. Matko teraz to jakbym jechała to trasa byłaby baaardzo długa. Trzy przystanki po drodze na kawkęAguś to na kolejną kawke zapraszam do mnie do Lubinaod Maty to tylko 33 km ok30 min drogi
![]()

Podziel się: