reklama
agusia04
Czerwcowa mama'08
A w takim razie jak wybieracie się na wybrzeze to ja również zapraszam na kawkę:-)

daruuunia3
Czerwcowa mama'08
My już wróciliśmy, a ja tylko na chwilę musze się pochwaliC, że
MAMY CZWARTEGO ZĄBKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MAMY CZWARTEGO ZĄBKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
agusia04
Czerwcowa mama'08
Daruunia gratulacje dla Bartusia. Oj próbuje chyba dogonić Maciusia Zuzy;-):-)
joasiek1977
Mamusia Oleńki :)
Gratuluje ząbków, u nas nadal zero 
Właśnie... wiele z Was już się spotkało przy kawie?? ;-)
O ile się nie mylę Magdziarka już kilka z Was odwiedziła

Właśnie... wiele z Was już się spotkało przy kawie?? ;-)
O ile się nie mylę Magdziarka już kilka z Was odwiedziła

agusia04
Czerwcowa mama'08
Nie wiem ale to chyba byłoby na tyle, chyba że coś przegapiłam;-)Właśnie... wiele z Was już się spotkało przy kawie?? ;-)
O ile się nie mylę Magdziarka już kilka z Was odwiedziła![]()

joan-na
Fanka BB :)
Daruuunia, gratulujemy kolejnego ząbka. Bartuś musi mieć teraz słodki asymetryczny uśmiech

.
Kasiau, jeżeli mogę doradzić...irygator jest bardzo przydatny dla osób z chorobami przyzębia, noszących aparaty ortodontyczne lub mających stałe uzupełnienia protetyczne. W innych przypadkach nie jest konieczny, a dosyć dużo kosztuje. Nie oczyści przestrzeni między zębami. To można zrobić dokładnie tylko nitką do zębów.
Dla wszystkich chorujących szkrabów szybkiego powrotu do zdrowia.
Ja też chciałabym mieszkać nad morzem jak Agusia i Agacina
. Teraz mieszkamy w dużym mieście i od czasu, kiedy urodził się Krzys, zaczęło mi to przeszkadzać. Ja tu nawet nie bardzo mam gdzie chodzić na spacery. Gdziekolwiek się ruszę, po 10 min dochodzę do wielgachnej ulicy. Coraz częsciej myślę o powrocie do mojego rodzinnego miasteczka. Tyle że tu niestety mamy pracę. A do tego M jest fanem dużych miast. Nie chce wyprowadzic się nawet na obrzeża, a co dopiero mówić o mieszkaniu w jakiejś mieścinie
.
Krzyś urządził dziś strajk odnośnie spania
. Odpuścił sobie jedną drzemkę, w czasie drugiej spał tylko 20 min. Pod koniec dnia był tak śpiący, że prawie zasnął w krzesełku przy kaszce (a karmiłam łyżeczką
). Oczka robiły mu się malutkie i śmiesznie się otrząsał, kiedy wkładałam łyżeczkę do dzióbka, jakby się rozbudzał. Ale kiedy włożyłam go do łóżeczka, to oczka jak 5 zł i się śmiał. Usnął dopiero po kapieli.
Miłego wieczorku.

Kasiau, jeżeli mogę doradzić...irygator jest bardzo przydatny dla osób z chorobami przyzębia, noszących aparaty ortodontyczne lub mających stałe uzupełnienia protetyczne. W innych przypadkach nie jest konieczny, a dosyć dużo kosztuje. Nie oczyści przestrzeni między zębami. To można zrobić dokładnie tylko nitką do zębów.
Dla wszystkich chorujących szkrabów szybkiego powrotu do zdrowia.
Ja też chciałabym mieszkać nad morzem jak Agusia i Agacina

Krzyś urządził dziś strajk odnośnie spania

Miłego wieczorku.
joasiek1977
Mamusia Oleńki :)
Ale fajnie Magdziarka :-) Widzę, że jeździsz po kraju ;-)
Super, że już trochę się znacie
taaakie zgrane jesteście 
Mi strasznie brakuje, tu na miejscu, kogoś(czyt. inną mamę) z kim mogłabym się spotkać w dzień na kawie lub wyjść na spacer z małą :-( (znajomi owszem są, ale pracują, no i dzieci nadal nie mają... :-(). Mąż w pracy, a ja cały dzień sama z Olą...a rodzina najbliższa 100km od nas
.
Smutkuje mnie to, ale cóż poradzić...
joan-na
Dokładnie Cię rozumiem, ja też nie mam nawet parku w pobliżu... zadowalamy się działkami, ale tam tłok - wszystkie mamy z okolicy tam spacerują...
Super, że już trochę się znacie

Mi strasznie brakuje, tu na miejscu, kogoś(czyt. inną mamę) z kim mogłabym się spotkać w dzień na kawie lub wyjść na spacer z małą :-( (znajomi owszem są, ale pracują, no i dzieci nadal nie mają... :-(). Mąż w pracy, a ja cały dzień sama z Olą...a rodzina najbliższa 100km od nas

Smutkuje mnie to, ale cóż poradzić...

joan-na
Dokładnie Cię rozumiem, ja też nie mam nawet parku w pobliżu... zadowalamy się działkami, ale tam tłok - wszystkie mamy z okolicy tam spacerują...
Ostatnia edycja:
agusia04
Czerwcowa mama'08
A potem ze cztery na siku
Pańskie oko konia tuczyPrezes klubu musi wiedzieć z kim ma doczynienia
A tak na serio to myślałysmy o wiekszym spotkaniu..no i co??
Mam taką cichą nadzieję że te sto parę km. dałabym radę. A jak nie to pożyczę pampka od Kubusia

a co do spotkania to ucichlo. Ja już też pisałam i co i nic;-) Ale trzeba by było pomyśleć chyba tak na poważnie.
A i Madziu mam pytanie Ty jako polonistka bedziesz wiedziała;-) bo klócę się;-) nie dosłownie oczywiście z M jak się mówi: zmarzniesz czy zmarźniesz

reklama
Podziel się: