reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie :-) ja już skończyłam robótkę u taty i wracam do cioteczek :-D
co do spotkania to jestem zaaaaaa:tak:
zapraszałam do siebie Kasiau bo mieszka najbliżej :tak: ale Mamoocik też mogłaby wpaść z Wawy to 45 km :tak: siedzę teraz w domku bo mały ząbkuje i pojawił się ostatnio kaszelek :baffled: ale jak tylko wydobrzeje to chata wolna :-D zapraszam na kawę i dajcie wcześniej znać to upiekę rogaliki :-)
Darunia gratuluję kolejnego ząbka

Ostatnia edycja:
reklama
Bartusiu gratulacje :-) oj gonisz Maciusia, gonisz ;-):-D

No to dziewczyny się dogadałyście z tym 'zmarzniesz':-D:-D:-D

Lilianko środek Polski powaiadasz... cos podejrzanie blisko Ciebie ;-):-D
a tak na serio, to nie głupi pomysł ;-) czasem sobie myślę, że fajnie na spotkanie jakiś ośrodek zarezerwować (bo nas trochę by było ;-):-D) np. agroturystyczny z atrakcjami dla dzieci w różnym wieku, w spokojnej okolicy ;-) to wtedy i ceny byłyby przystępne i nie byłoby nudno ;-)

a co do sygnaturek u nas nie jest źle, ale jak podglądam inne wątki i są takie ogroooooooomne sygnaturki, to mi sie przeglądarka wyłącza :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: czyli ja jestem za zmaianmi :tak:

Dziewczyny im więcej nas będzie tym weselej :tak: a ja gotować uwielbiam tylko nie lubię tak z zaskoczenia jak mam bałagan w domu i nie mam czym częstować :-( ale cukiernia niedaleko więc na szybkiego zawsze da się coś zorganizować :-D

co do zmian to ja tez jestem za a rozwiązanie proste same wybieramy jak chcemy by wyglądało bb czy pełna opcja czy nie :tak:

Ja to myślałam o spotkaniu nad morzem;-);-) Żartuję choć nie miałabym nic przeciwko;-) Jeśli miejsce nie byloby bardzo odlegle to piszę się na to.

Lilianko szkoda że jutro rocznica a z M dalej bez zmian. Szybkiego powrotu do zdrówka Nadii życzę

My z m mamy plany na majówkę :-D jeśli będzie pogoda chcemy jechać właśnie nad morze. Ja mam rodzinkę w Gdańsku a mój m w Orle niedaleko Wejherowa :tak: w Olsztynie i Kętrzynie też mam rodzinkę więc jak zbierze mi się na wypad to parę cioteczek odwiedzę :-D

Jeju dziewczyny oszalały:rofl2:, zostawic Was na kilka chwil i tyyyle stron!!! Ale ja się cieszę, że nasze forum odżyło :tak:

Barut dziękuje za gratulacje!
Co do spotkania to jestem też za!!!!!!!!!! A fajnie by było takie spotkanie zrobic z dziecmi i mężami - cały jakiś ośrodek byśmy wynajęły :-D:-D:-D a same babeczki z pociechamy to też nie zły raj, ale byśmy trajkotały!!! :-D:-)

Lilianko ja dalej trzymam kciuki!!!

Bartek już śpi, Ł ogląda jakiś film, ja pocwiczyłam, ogarnęłam z grubsza mieszkanko, wykąpałam się i bb :-) zaraz jeszczę muszę ostrzyc mojego Ł... taki wymagający :-p:-)

Ja się na spotkanie piszę obiema rękoma :tak: tylko jestem uzależniona od męża i jego pracy :dry: niczego nie można byc pewnym, nawet ulopu :crazy: ale jak tylko będzie możliwość, to przyjeżdżamy :tak:

A ja zapomniałam sie pochwalic, że dzisiaj bylismy na spierwszym prawdziwym zimowym spacerku (co prawda koło domu i bez wózka, tylko na rączkach;-)) a Dobrusia nawet na sankach jeździła :tak: ale po 20 m zaczęła płakać :-p widocznie za mocne wrażenia ;-):-D

a tak na dobranoc...
wiecie jaka jest ulubiona kolęda rodziców?
Ciiiiiiiiichaaaaaaaaa nooooooooooc

reklama
Lilianko środek Polski powaiadasz... cos podejrzanie blisko Ciebie ;-):-D
a tak na serio, to nie głupi pomysł ;-) czasem sobie myślę, że fajnie na spotkanie jakiś ośrodek zarezerwować (bo nas trochę by było ;-):-D) np. agroturystyczny z atrakcjami dla dzieci w różnym wieku, w spokojnej okolicy ;-) to wtedy i ceny byłyby przystępne i nie byłoby nudno ;-)

:tak:
No to zapaszam do osrodka Kolo mnie. Jest tam agroturysyka, i mini zoo dla dzieci plac zbaw. http://www.ziemialodzka.pl/55_przygon_2.htm
Nie wiem jakie maja ceny Bo wiadomo nie korzystam z noclegow.Aaa to srodek Polski 30km od Łodzi
Mata ta koleda na pewno jest ulubiona
Agusia morze super zwlaszcza darłowko.Bylam tak kilkanasice razy. Chociaz ostatnio Karwia mi sie bardzo podoba.
Ja nie wiem gdzie w tym roku wyjedziemy i kiedy bo moj maz niestety sam nie wie kiedy bedzie miec urlop.
Moje dzieci wszystkie spia Ja czekam do 23.30 zeby meza dopracy wyslac jJedzie do Slupska Kurcze boje sie bo drogi teraz okropne.

Ostatnia edycja:
Do góry