reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie:-) Ja już też na nogach. Wyprawiłam Kacpra do przesdszkola i M pojechał go zawieżć. Nocka do przejścia ale jakaś średnio wyspana jestem. Trochę u nas przymroziło:szok: ale mam nadzieję że ten mróz zelżeje poźniej to wyskoczymy na spacerek. A wcześcniej idę mam nadzieję że po raz ostatni z tym zębem do dentysty. Nic pędzę zrobić kawusię:-)
Miłego dnia do później

reklama
To i ja się melduję z rana :-D
No właśnie ja się wybieram do Aniknulki i wybrać nie mogę . Teraz pracuję to gorzej z czasem potem te święta i to tak . Mam nadzieję że łatwiej nam będzie się spotkać wszystkim w wakacje bo wtedy i dzieciaki tak nie chorują .
Marzy mi się zobaczyć te wszystkie szkraby na żywo.
Miłego dnia mamuśki :-)

Dzien Dobry
Iwosz - gratulujemy ząbka :-D

U nas nocka ok - Nadia przespała - zasnęła o 24 i spała do 7:30 ufff ale jest wysypana jeszcze bardziej, tym razem nóżki :-(wygląda koszmarnie - wczoraj zdrapała dwie krostki z buzi, nie jestem w stanie jej upilnować - bo ona na spiocha musi to robić.
Dzisiaj pierwsza rocznica:-:)-:)-( - jakby jej nie było :-:)-:)-(

magdalenkaklo,agusia milej wizyty u dentysty:tak:
Iwoszku,Daruuunia gratuluje nowych zabkow:-D
Jola jak dobrze,ze Mikolaj grzeczny;-)
Lillianko tak mi przykro z powodu choroby Nadii:-(
co do spotkania jestem za,tylko musze wiedzec troche wczesniej zeby jakis tani bilet wykukac;-)

Witajcie!
Lilianko życzę Wam szczęscia i duuuużo miłosci w Waszą rocznicę! Mam nadzieje że M będzie pamiętał... :sorry2:
Iwoszku gratuluje ząbka!

Wstaje rano a tu tyyyyyyyyyyle śniegu że jestem w szoku i cały czas pada!!!! Boszeee prawdziwa zima do nas zawitała ;-)
Ciekawe jak ja pojde na zakupy z Bartem- nie da się... a w lodówce tylko światło... :dry:
U nas nocka w miarę ok, nawet się wyspała, lece do Barta bo słyszę że karuzele rozwala, bo ciągnie za nią :szok::rofl2::-D

I ja witam w ten śnieżny poranek :-)

nocka taka sobie, ale nawet sie wyspaalm :tak:

Iwoszku gratulacje dla Bogny z okazji ząbka :-)

Lilianko zdrówka Naduni :tak: i ciągle w Was wierzę :tak:

Agusia udanej wizyty u dentysty :baffled::baffled::baffled:

Ale mi Ł zrobił niespodziankę, zadzwonił z pracy i złożył mi życzonka bo całkiem zapomniałam ale mamy dziisaj drugą rocznicę jak zaczeliśmy byc ze sobą :-) a 02.02 bedzie pierwsza rocznica ślubu... ;-)

reklama
Lilianko mam nadzijeje ze maz wszystko przemyslal i zrobi ci dzisiaj mila niespodzianke.
Darunia tobie tez z okazji rocznicy wszystkiego najnaj. Nam jakos przed swietami minela 12 rocznica poznania sie.
Dziewczyny gdzie wy macie snieg? U nas popadalo troszke wczorajszej nocy ale to niewiele nawet na sanki wyjsc nie mozna.

Do góry