reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Daruunia utrata ósemki to pryszcz w porównaniu do tego co przeżywałam przed wizytą. ;-) Odwagi mi momentami brakowało. Ale co tam już mam z górki teraz. Tylko plombki. Ufff. Ho ho ho jaka ja mądra teraz jestem;-):-D:-D:-D

reklama
Może nie miała z nami wspólnego języka......A ja blokuję jej dostep do zamknietego.

Pewnie tak... szczerze mówiąc to ja sie nie dziwie, ze nie potrafiła sie tutaj znaleźć:zawstydzona/y: Zablokuj Madziu...

A my dziś po fatalnej bezsennej nocy rano do lekarza niemalrze jak Kubica , wstajemy rano ja małą chcę przebrać a ona cała w wysypce! Co gorsza wyglądało to jak szkarlatyna , ja już serce w gardle. Ale na szczęscie to tylko wirus tzw trzydniówka uffffffff. Mała dostała leki i teraz czekamy aż minie. Ale się strachu najadłam.

Ojj... współczuje:-( Nie wiem co bym zrobiła w takiej sytuacji. Zdrówka dla Zuzki!!! :tak:
Asiowo czyżby już powazne plany odnośnie dzidzi??? super :tak::-D

No..., jak tylko wyjdziemy na prostą z finansami i mieszkankiem to jak najbardziej:tak: Chciałabym, ze miedzy moimi dzieciaczkami było 2, 2,5 latka roznicy:tak:

Współczuje tego wyrywania zębów...:baffled: Ja nie cierpie dentysty, w czasie ciązy naprawiłam wszystkie ząbki, ale znajać zycie zaś połowa z nich do roboty:zawstydzona/y: ale nie umiem sie wybrac do dentysty..., jeszcze miałam do ginki na kontrole w listopadzie isc i do dzis nie byłam:baffled:

a mi się jakoś wykluć nie chcą:-D cóż przyjdzie mi głupią zostać:-D
jestem podła wygnałm mojego M odśnieżyć podwórko a tam tak zimno ale to za to ze ja w cała noc dziecko nosiłam a on SPAŁ :wściekła/y: za to teraz ja w ciepełku posiedze :tak: przy kawie z ciotkami

U nas zima w łódzkiem jak Trzaa ale nie chce mi się foty robić - jestem dzisiaj taka wymemłana ;))):-D
:tak:
noo to ciekawe dl;aczego do mnie nie doszlo. Ja przeciez tez w łodzkim mieszkam. Co prawda mamy do siebie jakeis 45 km ale zawsze to łodzkie.
Ula ja tez tylko połowicznie madra jestem:-) Na dole mui ósemki wyszly o nie mam 6i 7 a u gory nie maja miejsca i siedza głeboko gdzies.
Zycze zdrowka dla chorujacych.

HPIM2914.jpg
prosze jak cieżko pracuje ale jestem wredna;-) tym bardziej ze zbiera sie na kolejne opady śniegu;-)

Witam popołudniem ;-)

Wrocław zasypany :-D nie pamiętam, kiedy ostatnio tak wyglądał :blink:
U nas nocka spokojna(ale się przyzwyczaiłam ;-)) i zaliczony już spacerek... do urzędu pracy :-p, ja bezrobotna matka od 3 m-cy :baffled: nie wiedziałam, że aż 4 razy mnie pogonią :szok:

Ja Oleńkę też kąpię codziennie, mamy taki rytuał odkąd w domku zamieszkała - kąpanko, jedzonko i spanko :-D, no i córcia przyzwyczajona...

Gratulacje dla 7-miesięczniaka i nowych zębuli u dzieciaczków :-D

Miłego dnia dziewczyny!

Marlena a u Ciebie zielono :rofl2:
Ale masz fajną miejscówkę do biegania ;-) fajny widoczek...

Urszula :-D:-D:-D:rofl2: pracowity Twój M :-D

Idę robic obiad poki Bart spi

Ostatnia edycja:
reklama
tak Daruuunia zielono fajna miejscowka jest tylko ze nie mozna tam wchodzic bo to prywatne boisko,ehhh;-)
Wszystkiego najlepszego z okazji 7mcy JASIU:-D
Agusia gratuluje,odwazna dziewczynka:-D;-)

Do góry