reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Lorcia ,jaka tragedia:-(. My się martwimy jakimiś drobiazgami a takie wydarzenia powodują, że się zatrzymujemy w naszym codziennm pędzie, każą się zastanowić...często uświadamiamy sobie, że nasze poblemy nie są takie straszne, bo jednak jakoś można je rozwiązać.
Szczerze wierzę, że dziewczynki są teraz trzema pięknymi Aniołami i czuwają nad rodzicami.

to straszna tragedia:-( tak mi żal tej rodziny:-( nie wiem czy oni pozbierają się po tym...fakt są bardzo młodzi i czas leczy rany ale ja chyba nie przeżyłabym tego:-:)-:)-:)-(

zmykam do wyrka!
Miłych snów dziewczynki!

Dzien dobry cioteczki Marysia dzisiaj wstala o 5:confused:szkoda,a myslalam ze sobie pospie wczoraj nie wychodzilam z niz z domu dlatego moze nie mogla rano pospac teraz lezy w lezaczku i bajki oglada,zycze wszystkim milego dnia:-D

Dzień Dobry
Lorcia jestem przerażona tą historią - :-(współczuje...

U nas nocka ok- Nadia przespała całą noc bez pobudki- od 21 do 8 - jestem wyspana tylko @ idzie i czuje osłabienie i ból brzuszka ...
Wiatrówka Nadusi zaczyna schodzić ale ma slady po strupach, mówią, ze u takich małych dzieci ślady po krostac powinny zniknąć - zobaczymy - jest ich dość sporo - bo Nadia kręci się, ciągle coś majstruje przy buzi ...

Co do mojej osobistej sprawy wszystko zaczyna powracać na dobry tor...( na zamknietym napiszę)

Miłego Dnia Wszystkim

witam mamusie:tak:

Lilianko... dobrze, ze wszystko zaczyna sie układac:tak:

Ja tez byłam przerazona tym szpitalem, bo przeciez pół roku temu sama rodziłam i tak naprawde nie mam sie czego przyczepić:tak: masakra jakas... to szpital w Rudzie Śląskiej na Goduli... - ja zawsze słyszałam o nim nie miłe opinie, dlatego ja zdecydowałam sie na inny szpital:tak: Sama sie przekonałam, ze to prawda co pisza:tak:

Ja tez juz bym chciała takiego brzdąca:-D moze pod koniec lata zaczniemy sie starac, byle by mąż zmienił prace:tak:

Wczoraj sie zdziwiłam... otwieram nasze konto, a tam... 300zł wiecej - tesciowa dała nam kase na mieszkanie:zawstydzona/y: wiedziała, ze nie wezmiemy gotowki to zrobiła przelew... . Na poczatku miałam ochote jej to odesłac, ale z 2 strony juz nie bede unosic sie honorem...:tak: zawsze sie przyda, tylko mam nadzieje, ze nam nigdy tego nie wypomni:tak:

Ja wczoraj padłam juz przed 22, 2 pobudki w nocy i tak jakos chodze niewyspana:zawstydzona/y:

reklama
witam :-)
u nas nocka bylaby nawet znosna gdyby nie oprocz dwoch pobudek na jedzenie dwie na antybiotyk...tak mi szkoda budzic tego mojego szkraba no ale wazne ze pomaga i we wtorek koniec :tak:
Lorcia straszna historia :no:jak sobie pomysle ze cos mialoby sie stac mojemu maluchowi to...:-(
Asiowo duzo zdrowka dla nowego czlowieczka na swiecie :-) fajna niespodzianka z ta kaska tez bym sie za taka nie obrazila ;-)
Lilianko moj maly tez drapie wysypke na buzi :-( ale co mam zrobic przeciez nie powiaze raczek..na noc rekawiczki a w dzien?:-(
Marlena no ranny ptaszek z tej Marysi:-D ja musialam obudzic Bruna zeby dac lek o 5:30 ale jeszcze zasnal i spal do 7:15:-)
milej niedzieli wszystkim:-)

Do góry