reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Joan-na gratuluję ząbka i 7 m-cy :-D
przed chwilą dałam Jasiowi cyca pociągnął i odłożyłam do łóżeczka ciekawe czy uśnie sam :confused: ogólnie to dziś już nie mam siły jakas poddenerwowana jestem może @ się zbliża (spóźnione)

zmykam kochane muszę spuścić trochę powietrza bo zaraz pęknę :)
kolorowych i spokojnej nocy :)

Ostatnia edycja:
reklama
Magdziarko, mam nadzieję, ze ta wysypka szybko zniknie.
Krzysiu - ja tez gratuluję.
Zdrówka wszystkich chorujacym!
Agusiu, spiderman bombowy!

Ach te nasze chłopaki coś lepiej śpią. Wojciaszek dziś grzeczny (na jeden dzień zluzował z tym buntem dwulatka), Stas ładnie jadł. To jest życie!:-)

Ach te nasze chłopaki coś lepiej śpią. Wojciaszek dziś grzeczny (na jeden dzień zluzował z tym buntem dwulatka), Stas ładnie jadł. To jest życie!:-)
Są takie dni, kiedy wszystko się udaje i jakoś tak łatwiej się żyje:tak: (ja też miałam dziś jeden z takich dni:-)). Oby takich dni jak najwięcej :tak:.
Idę spać...chyba zmęczyłam się zakupami...normalnie padam.
Spokojnej nocki mamusiom i naszym szkrabikom:tak:.

Joanna gratulacje dla Bąbla!!!!
Majka zdrówka dla Mai!!!!!!!!!!!!!!!!! Ula i dla Ciebie!!!!!

Bart już spi i ja też zmykam do łóżka aaaaaaaaaa jeszcze muszę pranie powiesic :dry:
Spokojnej nocy.......

Witam coiteczki:-);-)
Marysia pospala do 7,ale ja jakos nie wyspalam sie wczoraj posiedzielismy z R dluzej,zaraz tylko niech sasiedzi sie obudza:-Dzaczne sprzatac musze dokladnie podkurzac i wyszorowac schody:sorry2:narazie nie pada wiec moze dzisiaj wybiore sie na spacerek,zycze milego dnia dziewczynki:cool2:

Wilmek tak to prawda spaceruje z Marysia i osobno dwa razy dziennie z Wika(pies) czasami spacerujemy wszystkie:cool:a Ty jaka masz pogode?
Bbakania,Natalka pieknie szykuje sie do raczkowania,brawo Nati:-D

Dzień dobry!!!!
U nas nocka w mierę ok, Bart obudził się po 7, teraz bawi się z tatą na łóżku, a ja kawka i bb ;-)
Dzisiaj jedziemy na basen, zobaczymy jak Bart bedzie reagował, bo ostatnio coś marudził...
Ładna pogoda też się zapowiada i u nas, ale ze spacerku nici, bo dzisiaj jeszcze jedziemy w trójeczkę do znajomych posiedziec, pewnie długo nie bedziemy siedziec bo Bart ma kąpiel o 20-stej :blink::-)

Miłego dnia!!!

Witajcie cioteczki
Ola wstała o 6.40 , jestem przed śniadaniem ale po kawce ,wczoraj robiłam z Weroniką wycinanki z którejś ze stron które poleciłyście
Chyba się przejdę na miasto po sklepach bo nigdy nie mam czasu , zawsze sprzątam ,a potem już zamknięte. Marzą mi się spodnie z wysokim stanem ale nie wiem jak będę w nich wyglądać

Ostatnia edycja:
Witajcie cioteczki
Ola wstała o 6.40 , jestem przed śniadaniem ale po kawce ,wczoraj robiłam z Weroniką wycinanki z którejś ze stron które poleciłyście
Chyba się przejdę na miasto po sklepach bo nigdy nie mam czasu , zawsze sprzątam ,a potem już zamknięte. Marzą mi się spodnie z wysokim stanem ale nie wiem jak będę w nich wyglądać
No jak to jak super,z taka figurka Kasiu co to za pytanie?ja tez o takich myslalam,ale po pierwsze byly bardzo drogie po drugie nie wiedzialam jaki top do tego a po trzecie moje uda,katastrofa:sorry2:
Daruuunia my tez bedziemy chodzic na basen tylko najpierw szczepienie we wtorek po nim odczekamy troszke i siup do wody:-D

Dzien Dobry
U nas nocka taka sobie, Nadia przespała do 7 ale Fabian obudził sie o 24 i nie zasnął dopiero o 2 - coś dziecko nie może spać w nocy - chyba znam powód jego niepokoju...:-(
Ja dzisiaj czuje się okropnie, znow mam ataki mojej przepukliny przełykowej, boli mnie do tego wątroba i zwijam się z bólu...

Zyczę zdrówka dzieciaszkom i ich mamom
Miłego Dnia...

reklama
witam
Zdrówka chorujacym:tak:

U nas nocka taka sobie, mała obudziła sie o 1 i 2 i 5 na dobre wstała o 7:zawstydzona/y:
Zaraz ide ja ułozyc do 1 drzemki:tak:
po obiadku mykam na narty... zobaczymy jak to zniose, jak to zniesie mała i moje... cycusie:zawstydzona/y:tyle czasu bez karmienia... mam nadzieje, zie bede dobrze bawic, a nie zamartwiac sie co u małej...:zawstydzona/y:mąż zabronił mi nawet dzwonic i pisac..., koszmarne jest takie wyjscie, pierwsze od prawie 7 miesiecy...:zawstydzona/y: ale chyba dobrze mi to zrobi i paulince tez...:tak:

Do góry