reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Jolu;
a nie bolał Mikołajka brzuszek? Mateusz miał takie napady płaczu. Do tego jeszcze się prężył i wtedy bolał go brzucho. Mikołajek idzie z ząbkami jak burza :-) My nie mamy ani jednego...
Dołączyłam do Twojego klubu - gdzie facec posiada motor :-( niestety...
Uściskaj Maluszka :-)

Azile;
przy naszej ostatniej infekcji pomógł nurofen z paracetamolem. Poi samym paracetamolu słupek rtęci ani drgnął... Jak Mateusz miał 3dniówkę to temp. nie była bardzo wysoka i działał sam paracetamol.

Ula;
ogromne gratulacje :-)
No własnie chyba go nie bolał bo się nie prężył sama nie wiem co mu było zobaczymy jak dzis minie nocka :confused:.
Facet+ MOTOR = NERWY :crazy:

Gratulacje dla Arturka, Dobrusi i Mikusia z okazji ząbków!

Magdziarko,
śliczny avaratek. Buty świetne! A imprez zazdroszczę. Jak chyba nie zaliczę ani jednej tanecznej zabawy w tym roku w karnawale.

Jolu, a to nie zęby?

U nas noce średnie, bo Staś sie budzi (zeby mu idą). Ale w sumie karmie go zwykle jeden raz (ok. 1.00 - 2.00), a potem już raniutko (ok. 6.30-7.00). Wojtek też śpi niespokojnie - nie mam pojęcia czemu. Może jest za sucho w mieszkaniu, bo często chce w nocy pić.

Miałam dwa miłe wieczory. W piątek nocowała u mnie przyjacióka (chłopy grali po nocy na komputerach - jak dzieci, hihi - i potrzebna im była wolna chata, to przyjaciółka przyszła do mnie). No i tak gadałyśmy o starych czasach az do 3.00. Znamy się od początku podstawówki, więc było o czym. Szkoda tylko, że chłopcy wstali o 6.30. Ale i tak było fajnie.
A wczoraj wieczorem domowy wieczór filmowy. W wcześniej bliny z łososiem zrobione przez mojego Marcina. Jak ja lubie jak on pichci.:-)

Mamociku super ze sie zrelaksowałaś.
A tych blin z łasosiem to zazdroszcze. Podaj przepis moze zrobie. Bo M to raczej nie lubi gotować.

Patyk, super. Gratulujemy ząbeczka.
Urszula, gratulacje. Semestr zaliczony, od razu na duszy lżej:-)

Mój maly zasnął po kąpieli bez problemu. Ale byl bardzo zmęczony. Ostatecznie w ciągu dnia miał tylko jedną drzemkę 1,5 godziny (zawsze śpi 2 albo 3 razy). Podjadł też trochę wieczorem, więc jestem spokojniejsza.

Spokojnego wieczoru

Dziękujemy za gratulacje.
Artur się meczy i ryczy. Dostał panadol, może uśnie.

Ula gratuluję zdanej sesji.

Mamociku super, że miałaś udany weekend. Mam do Ciebie pytanko:-)
Czy szczepisz chłopców przeciw kleszczowemu zapaleniu opon mózgowych? Pisałaś, że wakacje spędzacie na Mazurach, a tam lasy, trawy i kleszcze.

Zdrówka dla chorowitków

No u nas na szczęście na słupku nie więcej niz 37, 5 też podaję nurofen i eferalgan w czopku. Temperatura się zbija bez problemu . Nie wiem tylko czy iść jutro do lekarza ..ale plam na ciele nie ma a przy trzydniówce są. No nic zobaczymy jaka bedzie noc.
Żegnam się z Wami w TV leci Katyń
Spokojnej nocy dla wszystkicha mam!

mnie chyba czeka taka sama nocka jak dzisiejsza :-( Mikołaj usną ładnie ale zdążył się już obudzić z płaczem o 20 dałam nurofen powinien już działać matko już sama nie wiem co mu jest:-(

mnie chyba czeka taka sama nocka jak dzisiejsza :-( Mikołaj usną ładnie ale zdążył się już obudzić z płaczem o 20 dałam nurofen powinien już działać matko już sama nie wiem co mu jest:-(

Jolu życzę spokojnej nocy. Mój Artur zachowuje się podobnie do Mikołaja. Ja obstawiam zeby.
Dobranoc mamuśki

reklama
Patyczku gratuluję ząbka :-)
Ula gratuluję zaliczenia sesji :-D
Magdziarko jak udała się impreza ?
chorowitkom życzę duuuuuuużo zdrówka :blink:
U nas też męczący dzień, mały marudny, nie chciał spać, jadł też słabo, na dodatek 37,6 stopni więc dostał efferalgan i po godzinie cyc i usnął niedawno dostał drugiego cyca :tak: mam nadzieję, że to ząbki i nie zaraził się od tatusia starałam się go izolować :zawstydzona/y:

zmykam spokojnej nocy :)

Ostatnia edycja:
Do góry