reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
wszystkim zakatarzonym życzę ogrom zdrowia.....

u nas na razie spokój z chorobami.... tfu tfu tfu.. zaczną sie zapewne jak Kosma pójdzie do szkoły.. pewno znowu coś przywlecze.... ;(

:-)Dzien Dobry:-)
U nas nocka ok,ale biegunka nadal Maniulke trzyma idziemy dzisiaj do lekarza ciekawe co powie

Mata Ty kochana juz chyba nie spisz,a Dobrusia dogania Maciusia z tym zabkowaniem to spryciula:-D
Arturkowi gratuluje zabka i to pewnie przez niego tak sie wybudzal w nocy no Patyczku doczekaliscie sie wreszcie,a u nas wielka zabkowa cisza:-D
Ula wielkie gratulacje:-)
Magdziarko ciekawe jak nocka i czy z Atosiowi juz lepiej
Edytko1421 tfu,tfu,tfu:-D:-D:-D
Joan-na dobrze,ze juz Krzys tak sobie podjada
Mamoociku,ale fajne mialas dwa dni troszke sie zrelaksowalas,a bliny musialy byc przesmaczne:-D

Magdziarko jak udała się imprez
A widzisz tak się wczoraj przejęłam temperaturą Antosia że nie napisałam. Było bardzo fajnie bylismy na koncercie lokalnego zespołu który gra kawałki znanych artystów typu U2 itp...potańczyłam wypiłam 3 whisky i miałam zakręconą głowę.
Witam Was z rana. Dzisiaj nocka spokojna mały nie gorączkował i teraz tez nie ma gorączki - wstał i ma super humorek - bawi się w łóżeczku..tylko coś zaczął kichać:crazy: Może to początek przyziębienia..oby nie. Olek w szkole , pojechał z sąsiadem, mąż o 5 wyjechał w delegację. Ja mam dzisiaj zebranie rady rodziców, ale chyba się nie wybiorę ze względu na Antka, wieczorem mam flamenco to teściowa przyjedzia położy dzieci spać bo ja na 20ą. No i tyle z grubsza. Zupę ugotowałam juz wczoraj, mięso mielone mi się rozmraża.....więc relaks wczoraj się tak sprężyłąm bo bałam się, że jak Antoś będzie miał temperaturę to nic nie zrobię.

Hej mamusie :-)

Marlenko jakbyś zgadła, już przed 6 pobudka, ale teraz na szczęście mała już kima.

Tak w skrócie, to zdrówka chorym, spokojnego ząbkowania i miłego dnia.:-)

reklama
Witajcie mamusie :-D
ufffff nocka cała przespana spał spokojnie :tak:.
Tak sie zastanawiam czy to faktycznie nie ząbki :baffled:

Jola bardzo prawdopodobne ja przed chwila zobaczyla i tez sie wogole nie spodziewalam bo dziasa ani nie spuchniete ani nie czerwone,wiec wzielam Manie pod lampe i lyzeczka stuk puk od Maty to podlapalam:-D:-D:-D:-D:-D
wiec teraz czekamy na zabki u Mikolajka oby szybko wtszly:-D:-)

Do góry