J
Jola244
Gość
Wzajemnie MartuśJolu życzę spokojnej nocy. Mój Artur zachowuje się podobnie do Mikołaja. Ja obstawiam zeby.
Dobranoc mamuśki

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wzajemnie MartuśJolu życzę spokojnej nocy. Mój Artur zachowuje się podobnie do Mikołaja. Ja obstawiam zeby.
Dobranoc mamuśki

A widzisz tak się wczoraj przejęłam temperaturą Antosia że nie napisałam. Było bardzo fajnie bylismy na koncercie lokalnego zespołu który gra kawałki znanych artystów typu U2 itp...potańczyłam wypiłam 3 whisky i miałam zakręconą głowę.Magdziarko jak udała się imprez
Może to początek przyziębienia..oby nie. Olek w szkole , pojechał z sąsiadem, mąż o 5 wyjechał w delegację. Ja mam dzisiaj zebranie rady rodziców, ale chyba się nie wybiorę ze względu na Antka, wieczorem mam flamenco to teściowa przyjedzia położy dzieci spać bo ja na 20ą. No i tyle z grubsza. Zupę ugotowałam juz wczoraj, mięso mielone mi się rozmraża.....więc relaks wczoraj się tak sprężyłąm bo bałam się, że jak Antoś będzie miał temperaturę to nic nie zrobię.A szczepiłaś ją na rota - bo może to ten wirus - sraczka wymiotowaczkaU nas nocka ok,ale biegunka nadal Maniulke trzyma idziemy dzisiaj do lekarza ciekawe co powie

.
A szczepiłaś ją na rota - bo może to ten wirus - sraczka wymiotowaczka

Witajcie mamusie
ufffff nocka cała przespana spał spokojnie.
Tak sie zastanawiam czy to faktycznie nie ząbki![]()

:-)