reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Jak na wszystko inne jak siła nie dałam to nie ruszył on w ogóle nie daje buzi otworzyc...leku ie podasz strzykawką dziąseł nie obejrzysz nic - nie tykaj
W takim razie poddaje się jak będzie porządnie głodny to sam się upomni :tak: a tym otwieraniem buzi jest dokładnie tak samo i co jeszcze nauczył się udawać ze płacze postaram sie to nagrać i wrzucić na zamknięty ciężko będzie ale się postaram
Aniu :-D własnie łatwo mówić przygotuje się psychicznie i postaram sie wybrać :tak:

reklama
Ząbków brak:

Paulinka
Ola
Kubuś
Zuzia
Jasio
Antoś
Maja (maajkowa)
Oleńka
Mateusz

1 ząbek:
Wojtuś
Marysia
Arturek

2 ząbki:
Lenka
Brunko
Dominik
Nadia
Mikołaj Joli
Natalka
Staś
Krzyś

3 ząbki:
Mikołaj lorciowy

4 ząbki:
Filipek

5 ząbków:
Dobrusia

6 ząbków:
Maciuś
Bartuś

Marlena, Daruunia, gratuluję Waszym szkrabom ząbków.
Daruunia, ale się uśmiałam z Waszej przygody ze strzyżeniem. Chociaż zdaję sobie sprawę, ze Twojemu mężowi nie jest do śmiechu:tak:

Najlepsze życzenia dla Zuzi:tak:

Bbakania, Natalka jest prześliczna...i te oczy. Napatrzeć się nie można:tak:

Krzysiowi powoli wraca apetyt. Ale nadal wariuje. Zupełnie odmawia snu w dzień. Jest zmęczony, dziś prawie na rękach mi usnął (nie lulałam go, po prostu nie chciał spać, więc się bawiliśmy, nagle się zapatrzył w dal i oczka miał po chwili jak szpareczki). Zaniosłam go do pokoju, ale wystarczyło tylko, że przełożyłam go sobie na rękach tak jak do położenia w łóżeczku...od razu łzy, krzyk:-(. W końcu zasnął mocno przy karmieniu- padł ze zmęczenia. Nie rozumiem co się z nim stało. Wygląda to tak, jakby bronił się przed spaniem:no:. A przecież nigdy nie zostawiałam go płaczącego w łóżeczku, nie zmuszałam do snu:-(. Ostatni tak ślicznie zasypiał. Nawet go chwaliłam (pewnie niepotrzebnie:dry:). I wszystko się zmieniło w ciągu jednego dnia:-(. Jak ja bym chciała, żeby znów polubił spanie.

Dzien Dobry:-)
My juz dawno na nogach tz Marysia teraz ma drzemke nr 1,a mama na bb kawke popija,nocka super przespana,ale tylko do 4.30 jejku kiedy ja pospie,Marysia wstala za wczesnie z reguly wstaje okolo 6 tylko,ze dzisiaj kupka ja obudzila pobawila sie 1,5h i poszla spac a ja czuje sie strasznie niewyspana,ciekawa jestem jaki bedzie dzien bo u nas jeszcze ciemno i mokro wczoraj patrzylam pogode i zapowiadali opady,oby sie nie sprawdzilo,milego dnia kobietki:-)

i ja już na nogach też nie wyspana Mikołaj budził się w nocy chyba z sześć razy a teraz leży z tatusiem w łóżku i się bawi .
Ja już posprzątałam i teraz pranie robię jeszcze tylko obiadek i będzie super :tak:

Dzień doberek wszystkim:-) U nas nocka super przespana. Kuba spał od 19,30 do 6 napił się herbatki i pospał do 8,15. Wyspana jestem jak nie wiem co:-) Teraz popijam kawusię i BB a Kuba rozrabia w łóżeczku.

Marlenko Marysia to naprawdę ranny ptaszek. A Ty za to jaki dzień masz długi;-);-):-D:-D

Joan-na może to tylko chwilowy kryzys z tym spaniem. Trzymam kciuki, żeby wszystko wróciło do normy:tak::-)

Agusia jak jest zatruty to faktycznie potem już nie boli...ostatnio dwa naraz robiłam
Zuzia dzięki za pocieszenie. Mam nadzieję że bez bólu się obędzie:-)

Jola widzę, że tak samo jak ja uwielbiasz dentystów. :szok: Ja też idę jak już muszę niestety. Ale tym razem powiedziałam sobie że zacznę chodzić na kontrole i na bieżąco je leczyć. Kochana wybierz się di dentysty bo i tak to Cię nie ominie;-);-):tak:. Wiem wiem łatwo powiedzieć

Dzień dobry!!!

I ja już wstałam, Bart przebrany, Ł właśnie go karmi, mój tata też już wstał, ja szybko na bb- pije kawkę, skończę to zbieram się i pędzę do tesco!!! Mam tylko nadzieje że kupie te pieluchy!!! ;-)
Nocka ok- Bart wylądował u nas o 6 bo zaczął się wiercic i tak spaliśmy do 8:20 :tak: w góle to ja nie wiem co on robi jak śpi- dzisiaj wstał bez skarpetek :-)

Marlenka ale Marysia dał Ci pospac :-p;-)
Joanna mam nadzieje że dzisiaj pospaliście!!!
Jola ja też nienawidzę dentystów!!!!!!!!! :no:
Agusia ja też zczynam dzień od kawki na bb;-)

Zaraz pewnie Mata wpadnie, Magdziarka i Asiowo i Kasiau z pracy napisze- a reszta śpi :-p Aniknulka pewnie w kuchni ;-):-)

Miłego dnia życzę obezcnym i tym nieobecnym!:-)

Daruuunia i jeszcze Magdalenkakol to ranny ptaszek pewnie tez zaraz zawita:tak:
Jolu nie ma sie czego bac ja lubie dentyste wchodze do gabinetu prosze o zastrzyk i zaczynam myslec o czyms innym;-);-);-);-);-);-);-);-)Jola,ale z ciebie ranny pracus,hihi
Agusia,ale z Kubusia grzeczny chlopiec tak dlugo daje rodzicom pospac;-):-D

Ja wlasnie wcinam sniadanko i herbatke z cytrynka mniam,mniam zaczynam powoli szykowac sie do wyjscia zawsze musze tyle zrobic przed wyjsciem ,ze szok i cala wyprawa trwa 1,5h jejku Wy tez tak macie?

Ostatnia edycja:
Witam . U nas nocka ok Standardowa O 0.30 woda o 4.30 mleczko i spalismy do 7.45 ale polezelismny jeszcze pol gdozinki. ja juz zjadlam snadanko teraz jeszcze z psem i kawka.
Co do zabkow ja tez mam jakies tam do zrobienia ale ja chodz regularnie i sie nie boje.

reklama
witam:-)
Darunia fajnie by bylo zebym ja o tej porze mogla jeszcze spac:-p
ja robie sniadanko i dopiero na bb a u mnie godzna wczesniej niz u Was (oprocz Marlenki :-)) ;-)
Agusia ale Ci zazdroszcze takiej nocki:tak:
Jola ja tak jak Ty ja nie wyspalam sie dzis:-( Bruno nie mogl spac od 0:30 do 1:45 :-(i wstal o 5:30 rano...teraz sie bawi na macie ale pewnie niedlugo pierwsza drzemka...
Marlenka u mnie swieci narazie moze u Ciebie tez bedzie:-)
co do zabkow to ja sie panicznie boje stomatologa:zawstydzona/y:

Do góry