Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I ja mam dwa do leczenia ale strasznie sie boje dentysty i znając życie wybiorę sie jak zaczną mnie boleć![]()
Jak na wszystko inne jak siła nie dałam to nie ruszył on w ogóle nie daje buzi otworzyc...leku ie podasz strzykawką dziąseł nie obejrzysz nic - nie tykaj
Krzysiowi powoli wraca apetyt. Ale nadal wariuje. Zupełnie odmawia snu w dzień. Jest zmęczony, dziś prawie na rękach mi usnął (nie lulałam go, po prostu nie chciał spać, więc się bawiliśmy, nagle się zapatrzył w dal i oczka miał po chwili jak szpareczki). Zaniosłam go do pokoju, ale wystarczyło tylko, że przełożyłam go sobie na rękach tak jak do położenia w łóżeczku...od razu łzy, krzyk:-(. W końcu zasnął mocno przy karmieniu- padł ze zmęczenia. Nie rozumiem co się z nim stało. Wygląda to tak, jakby bronił się przed spaniem. A przecież nigdy nie zostawiałam go płaczącego w łóżeczku, nie zmuszałam do snu:-(. Ostatni tak ślicznie zasypiał. Nawet go chwaliłam (pewnie niepotrzebnie
). I wszystko się zmieniło w ciągu jednego dnia:-(. Jak ja bym chciała, żeby znów polubił spanie.
Bruno dziekuje jeszcze raz za zyczenia
chyba musimy zmienic suwaczek bo przez najblizszy tydzien bedzie pokazywal 7miesiecy![]()
Chcialabym pospac jak Mania spi tylko,ze jak sie klade w dzien to potem mam potworny bol glowy taki ze mnie typTo i ja się witamo standardowej porze
marlena - śpij kobieto kiedy mała śpiu mnie też każde wyjście to wielka wyprawa
a słonka dziś u nas brak, ale padać nie będzie
aniknulka - taa romantyczny wieczór przy winku z m był...ale również z mamą i bratem bo przecież u nas są
A Bruno, Kochane skończył 7 m-cy 24-do stycznia ;-) ciocia jest na bieżąco
U nas noc standardowa, spałam do 7:30, ale Ola potem nie chciała, padła dopiero terazwięc i spacerek troszkę się przesunie. Właśnie zjedliśmy rodzinne śniadanie ;-) i popijam z Wami kawkę. Ja teraz tylko na chwilę, będę wpadać później
Miłego dnia!

Chcialabym pospac jak Mania spi tylko,ze jak sie klade w dzien to potem mam potworny bol glowy taki ze mnie typ
Milego dnia!
Marysia ma drzemke nr 2 ja juz sie wykapalam,ubralam,umalowalam i czekam jak Maniulka wstanie teraz siedze cichutko zeby dziecko pospalo troszke:-)

(tak prabacia Artura mówi na laptopa) na kolanach i czekam kiedy zacznie się kręcić. Wtedy dam monia, położe się obok i podmienię monia na cyca.
Właśnie oglądałam :-) Jestem pozytywnie zaskoczona, że tyle ofert jest we WrockuDziewczyny Magdziarka teraz przykleiła nowy wątek jakby ktoś chcial znaleźć nianię:-)
i to niektóre za 5zł/h 
małą szybko do spania i koło 20 też już spałam
mała do 3 nawet ładnie spała i jadła, ale potem wiercenie się zaczęło... pobudka po 5
potem męczylam małą do spania i przed 7 odpadłą na pół godzinki a ja razem z nią 
przepraszam, że nie odpiszę każdej 
mi też kilka zębów się sypie, a ja durny tchórz nie idę do dentysty
drugie to, że ja nie mam z kim małej zostawić, mąż do 17 w pracy, a do dentysty musze do miasta śmigać, a to kawałek drogi... wieczorem mała do spania i musi mieć cycka, a koło 22 się już budzi na jedzonko...
:-)
Witam czerwcowe mamusie.:-):-)
Ja rowniez urodziłam synka w czerwcu 2008r.:-)
Mam pytanko:czy ktoras z Was zetkneła sie ze skaza białkową u niemowlaka?:-(
Czy mozna to jakos wyleczyc z buzki??
pozdrawiam Wszystkie Mamy!!!
Pogoda ładna więc się chyba jednak skuszę na spacer jak Maciej się obudzi