reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Uff...mały zasnął. Tym razem bez krzyku i płaczu. Ale go przetrzymałam i był zmęczony...4,5 godziny nie spał.
W Warszawie stawki "nianiowe" tez są strasznie wysokie. Szkoda gadać. Żeby jeszcze te panie miały jakieś wykształcenie w tym kierunku, choć trochę pokrewne. A zwykle są to osoby, które akurat nie mają co robić i postanawiają się pozajmować dziećmi.

reklama
to po co pracować skoro cała wypłata idzie dla opiekunki u nas na szczęście biorą 600 za miesiąc :blink: to nie jest jeszcze tak żle:blink:
Wychodzę z tego samego założenia :tak: a takiej opiekunce musiałabym sporo dopłacić, bo ja z budżetówki :zawstydzona/y: Ostatnio miałam rozmowę na temat pracy z mężem ;-) mówi, że troszkę dziczeję sama w domu :zawstydzona/y:, myślę o jakiejś pracy wieczornej - np liceum dla dorosłych, albo zaoczne... chyba niedługo będę się poważniej rozglądać :sorry2:

Wooow,niektore stawki opiekunek sa naprawde kosmiczne....Mysle,ze to powinno byc tez uzaleznione od tego,ile dzieci sie pilnuje-jesli tylko jedno to przy nim tak strasznie ciezko nie jest.

Witam sie i ja dzis z Wami:-)
U nas nocka jak zwykle dobrze,nawet bez jednej pobudki na smoka.Tylko,ze Maja walczyla z nami do polnocy-o 22.00 zasnela na pol godziny,a potem juz tylko zabawa,takze w lozeczku,zamiast spania.
No,ale pospala do 9.40 i ja razem z nia:-)
Teraz tez sie buntuje,chociaz spiaca.....Buszuje po calej podlodze,podgryza moje krzeslo.....;-)
Milego dnia,dziewczyny!:-)

dzis chłopaki przeszli samych siebie.. do trzxeciej nad ranem sobie coś pod noskami "śpiewali" i tak opowiadali o czyms zawźiecie...
Przynajmniej rozmawiali ze sobą :-D moja Ola uwielbia gadać w nocy do siebie :-D czasami nawet się kłóci i ostro dyskutuje, a jak zaczęła gadać "ta-ta, ba-ba, ma-ma" to tak jakby coś wyrzucała tacie, babie i ostatnio mamie :-p

reklama
Do góry