reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Kochane nie weim co zrobic kompletmnie nic nie widze co piszecie zaraz wam pokaze screena Nie wiemco ten moj syn nacisnal

Załączniki

• bez tytułu.jpg
    bez tytułu.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 38
Mata mnie tez wczoraj glowa bolała :confused:
Gratulacje ząbka dla Nadii
Jak tyle biora w Warszawce to chyba zmieię zawód :-):-):-) w końcu mam niedaleko :-):-):-)

Nadia - gratulujemy ząbka :tak:

Kasiau, a wiesz że też się na tym zastanawiałam? :-D Można nieźle dorobić :tak: i siedzieć ze swoim dzieciaczkiem w domku :-) Przyjemne z pożytecznym :-D

Teraz podobno można nieźle zarobić na sprzątaniu i opieką nad dziećmi .
Sprzątać mało kto chce a stawki też ok - podobno

reklama
Ja moze pomysle o jakims sprzataniu po południami jak P. szybko nie dostanie nowej pracy, ale mam nadzieje, ze w poniedziałek bedziemy sie cieszyc z nowej pracy:tak: i spokojnie bedziemy mogli pomyslec o braciszku:-D

Nocki u nas juz lepsze... 2 pobudki, mała dzis wesoła, chyba sie wyspała:tak:Ja dostałam wczoraj @ i taka przymulona jestem...:zawstydzona/y: dobrze mi bez niej było.
Paulinka tak polubiła mamusine jedzonko, ze jak chce jej dac cos ze słoiczka to sie buntuje:-D

Obiadek małej sie gotuje, my dzis zjemy skromnie makaron na słodko...
Paulina smiga po podłodze, a ja mam chwilke na BB, dzis wzielam sie za porzadne sprzatanie, bo juz mnie wkurzał bałagan w domu:tak:

Do góry