reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Wszytsko przeczytalam
Gtuluje zabka Naduni
Magdziarko ja tez nic nie dostalam

Buu troszke popisalyscie wiec czytalam czytalam i zapomnialam. noo ale w tym wieku to juz musze chyba lecytyne lykac.

reklama
Ja dzisiaj mam totalnego lenia. Nawet obiad robiła z zapasó zamrażarkowych.
Domiś dzis wyjątkowo żarłoczny. Je co 3 godziny i to po 140ml.

Edytko a jak twoje samopoczucie w tej ciąży . I dla czego musisz lerzeć?
A zapomniałam napisać,. Domisai posmarowałam czoraj sterydem i dziś skóra jest lepsza. Dałam małemu do jedzenia dzisiaj ziemniaczka i czekam na efekty:)

Witam wieczorkiem ;-)

Azile czasem można sobie polenichowac ;-) mam nadzieje że Domisiowi nic już nie wyjdzie ;-)
Aniknulka tyyyle czasu spacer, zazdroszczę- Bart dzisiaj nie był na spacerku :dry:

Miałam dzisiaj isc na aerobik, no ale niestety nie poszłam, teściowa nie dała rady dzisiaj przyjechac, no i Bart nie miał z kim zostac :-( no trudno, raz odpuszczę :sorry2:

Siedzę sobie w domku i się nudzę, Bart w krzesełku wcina pałąk z zabawkami, a ja na chwilę na bb weszłam, czekam na 20-stą i bede kąpac szkraba, pozniej flacha, tasiemiec i po 22 Ł wróci... ;-)

Witam z rana! Maciek zinhalowany, pokarmiony i zaśpiony więc ja z kawką na bb na chwilkę relaksu:rofl2:

Magdziarko ja co rano mam samoorganizację i to bez samochodu

Witam mamę czerwcową! A napewno wiesz że to skaza? Co do policzków to można stosować maści elokom, elosone, elidel ale to wszystko na receptę i steryd! I tylko chwilowe zaleczenie jeśli nie przestaniesz podawać alergenów. Najlepiej przejść się do pulmunologa lub alergologa to pokieruje leczeniem da odpowiednie leki antyhistaminowe i odpowiednie mleko...z dobrze leczonej skazy dziecko wyrasta około 3-4 roku życia...ale do tego czsu trzeba się trochę przemęczyć

Pozdrawiam wszystkie czerwcowe mamy i ich dzieciaczki. U nas noc ok Maciek nie kaszle za to starszaki zaczęły:baffled: Pogoda ładna więc się chyba jednak skuszę na spacer jak Maciej się obudzi

Miłego dnia

ChomikImage.aspx

Dziękuje za odpowiedz.:-) Tylko Pani udzielila mi informacji.:-(
Jutro ide z Małym do lekarza -bede wiedziała przynajmniej co z tym zrobic.:tak:
Dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam serdecznie.:-):happy:
Widze ,że mamy na tym forum sa juz dobrze zapoznane i raczej nie czytaja ,,obcych" postow..:-(To nic.
Jeszcze raz dziekuje.:happy:
Mama Maksa

Widze ,że mamy na tym forum sa juz dobrze zapoznane i raczej nie czytaja ,,obcych" postow..:-(To nic.
Mama Maksa
Czytaja,czytaja tylko czasami nie maja tyle doswiadczenia zeby odpisywac,pozdrawiam:-);-)

Marysia juz wykapana zasnela i nie zjadla musze zaraz ja wybudzic i nakarmic dalej na biegunke,zanioslam kupke do zbadania jutro wyniki jeju jak to juz dlugo trwa,milego wieczorku:-)

Ale się zasłodziliśmy Aniknulki (o ile dobrze pamiętam :zawstydzona/y:) blokiem :-D Pyyyszności :-) Kurcze, ja ostatnio ciągle piszę o jedzeniu :-p niedobrze :zawstydzona/y: a brzuszka nie ubywa :no: Mam mocne postanowienie poprawy jak rodzinka wyjedzie :tak: I stepper czeka cierpliwie, tylko jakoś mi głupio śmigać przy mamie i bracie :sorry2:
Oleńka już wykąpana, najedzona śpi :tak: Ostatnio ma tyle wrażeń, szczególnie wieczorkiem, że pada jak pies pluto :-D Wcale jej się nie dziwię, bo raczej nieprzyzwyczajona do pełnej chaty ;-) też należy do dzikusków, jak niektóre Wasze kruszynki ;-) Na szczęście nie boi się ludzi i to mnie cieszy :-D
Miłego wieczorku Kochane :-)

Zdrówka dla schorowanych maluszków!!!

Mama Maksa

Eli czytają...ja Ci odpowiedziałam bo mój średni syn ma a właściwie miał skazę to dlatego odpowiedziałam, bo się trochę znam

A co do nieufności nie dziw się dużo troli po forum grasuje i trzeba trochę na nim być aby do siebie ludzi przekonać

Paulinka tez juz padła:tak:
A mąż grasuje w kuchni i ... robi pizze:-) Uwielbiam tą jego pizze hawajską:-) i własnie mi karmi przyniósł, w koncu posiedzimy razem, bo nawet tasiemców dzis nie ma... na mecz bedziemy patrzec:tak:

Brzuszek mnie okropnie boli, ta 2 @ po porodzie jest okropna...:baffled: a to dopiero poczatek:zawstydzona/y:

Miłego wieczorku mamusie!

Eli85... ja nie miałam pojęcia jak pomóc, dlatego nic nie odpisałam:zawstydzona/y:

reklama
U mnie Kubulo już śpi, Kacper zaraz też idzie do łóżka i w końcu wytęskniona cisza i spokoj:-) Tasiemca dzisiaj nie obejrzę (buuuu) bo m będzie oglądal mecz:-( Kuba był bardzo marudny dzisiaj do tego ten kaszel:-(. ale coś mi się wydaje że to marudzenie to na ząbka bo ma maleńką bialą plamkę na dziąsełku.

Joasiek nie jesteś sama z tymi cwiczeniami, ja też tak się zbieram i coś mi nie wychodzi. Ale chyba czas pomysleć bo lato niedługo;-):-D

Daruunia przy Twojej aktywności to jedno nie pojście na aerobik nie zrobi roznicy Twojej sylwetce i kondycji;-):-). Z tego co pamiętam to jeszcze w domku ćwiczysz więc i tak ruchu masz co niemiara:-):-)

Azile każdy ma takie dni, że nic się nie chce. Dobrze, że zapasy w zamrażarce masz to nikt głodny nie chodził;-):-D

Do góry