magdalenkakol
Fan(ka)
oki juz zrobilam buziak wielkiMagda wejdż na górze w WIDOKI jak jest plik, edycja i tam masz rozmiar tekstu i wybierz ja np. mam średni i powinno być ok
wielkie dzieki Wszystko sprawdzalam a tegon niepozniej poczytam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
oki juz zrobilam buziak wielkiMagda wejdż na górze w WIDOKI jak jest plik, edycja i tam masz rozmiar tekstu i wybierz ja np. mam średni i powinno być ok
Madziu ja nic nie dostałam od ciebie:-(
Wczoraj dostałaś coś w Power point dzisiaj wam wysłałam wszystkim to samo książkę!Qrcze a ja dostałam wczoraj, ale nie mogę otworzyc tego :-(
Wczoraj dostałaś coś w Power point dzisiaj wam wysłałam wszystkim to samo książkę!

nieeeeeeeee
o to naprawię to wieczorem bo teraz na wywaidówkę bedę się zbierała.
a tez miałysmy isc na spacer:-) P. zaraz konczy prace, ale jeszcze miał do tesco skoczyc, zobaczymy czy tam cos jeszcze dostanie..., a ja ide wstawic wode na makaron, przyjedzie to bedzie miał ciepły obiadek
Zrobiłam Matowe piersiątka z kurczątka - palce lizać :-) a że moja mama lubi słodkości - znalazłam na czerwcowych smakołykach przepis na blok, zaraz zabieram się do roboty
Oleńka zaliczyła dziś 2 -godzinny spacer z babcią
a teraz położyłam ją na kolejny sen ;-) Może zaśnie, chociaż obawiam się, że jeszcze kilka razy do niej zajrzę, bo ostatnio upodobała sobie obrót na brzuch w łóżeczku ;-) Właśnie stęka ;-) idę zobaczyć...Może zaśnie, chociaż obawiam się, że jeszcze kilka razy do niej zajrzę, bo ostatnio upodobała sobie obrót na brzuch w łóżeczku ;-) Właśnie stęka ;-) idę zobaczyć...