reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
witam i ja.... choć u was już pełnia ranka.. u mnie jeszcze noc... no coż róznica czasu... dzis chłopaki przeszli samych siebie.. do trzxeciej nad ranem sobie coś pod noskami "śpiewali" i tak opowiadali o czyms zawźiecie... teraz śpią i mam nadzieję że będą spać co najmniej do 8.

co do zębulków... panowie F&F mają po 4... u Fabiana juz prawie 5 jest na zewnątrz.... przez to takie niespokojne są... najgorzej jest z moim starszym synem.. bo biedny nawet nie wiem w którym momencie zostanie ugryziony przez chłopaków... przez to teraz sie troche od nich izoluje... :tak:

dobra zmykam... życzę wam dziewczyny spokojnego dnia....

Witajcie!
My na nogach od 7.20.
4 nocne pobudki i z rana szybko do przychodni na badania.Jasio został z dziadkiem. Potem kawka drzemka Jasia (30 min) właśnie się obudził, no i bb.
Niewyspanym i zapracowanym życzę odpoczynku :-)
Chorym zdrówka :-)
Co do opiekunek to się nie wypowiadam bo za 15-20 zł za godzinę to mogę sama zostać w domu i opiekowac się dzieckiem przecież nie ma przy tym tyle roboty co rzy sprzątaniu co to za stawki :angry:
sorrki może niektóre mamy się obrażą lub te panie ale to moje zdanie :tak:
Dobra zmykam bo Jasio płacze wpadnę później :-) miłego dnia

Dzien Doberek

U nas nocka cudowna, do 8 sobie pospalismy, Nadunia własnie drzemakuje :-D a mama oczywiscie serfuje po BB
Mojej Naduni pojawiła sie kreseczka jedynkowa i myslę, ze niebawem bedziemy miec kolejnego ząbala....
A tak dla przypomnienia to ja mojej pani opiekunce płacę 4 zł za godzinę :-D i dla niej to jest bardzo duzo .... no ale czesto dostaje więcej niz zarobiła bo kobitka naprawdę potrzebuje pieniążków.
No dobra biorę sie za porządki - Miłego Dnia - !!!!

Magda pisze o szkole a u nas ferie jeszcze tydzień :-)
:-)
A u nas ferie od poniedziałku. Pierwszy tydzień Olek bedzie w domu pochodzimy na łyżwy jak spadnie śnieg to też na narty , wyspimy się a w drugim tygodniu Olek chyba odwiedzi babcię a my jedziemy do Szczecina .

witam i ja.... choć u was już pełnia ranka.. u mnie jeszcze noc...
.
Która jest teraz u Ciebie godzina?

Ostatnia edycja:
reklama
Lilianko zgadzam się stawka 4-5 zł za godzine jest ok i tak licząc 8 godz dziennie 5 dni w tyg daje 800 zł miesięcznie dla mnie to dużo :tak: ale na tyle byłabym w stanie się zgodzić
u nas niestety ciężko o nianię
ale Magdziarko dziękuję za linka może z którąś się jednak dogadam co do ceny :)

Ostatnia edycja:
Do góry