Patyczku,ale masz spasob na Arturka bardzo mi sie spadobal,hihi
Artura zabawki przy jedzeniu nie intersują. Ma jeszcze klawiaturę od komputera, do zabawy przy jedzeniu

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Patyczku,ale masz spasob na Arturka bardzo mi sie spadobal,hihi
To u mas Mikołaj kalkulatorArtura zabawki przy jedzeniu nie intersują. Ma jeszcze klawiaturę od komputera, do zabawy przy jedzeniu![]()
To u mas Mikołaj kalkulator![]()
Co do opiekunek to się nie wypowiadam bo za 15-20 zł za godzinę to mogę sama zostać w domu i opiekowac się dzieckiem przecież nie ma przy tym tyle roboty co rzy sprzątaniu co to za stawki![]()
A u nas ferie od poniedziałku. Pierwszy tydzień Olek bedzie w domu pochodzimy na łyżwy jak spadnie śnieg to też na narty , wyspimy się a w drugim tygodniu Olek chyba odwiedzi babcię a my jedziemy do Szczecina .Magda pisze o szkole a u nas ferie jeszcze tydzień :-)
:-)
Która jest teraz u Ciebie godzina?witam i ja.... choć u was już pełnia ranka.. u mnie jeszcze noc...
.