patyk83
Czerwcowa mama'08
Patyczku,ale masz spasob na Arturka bardzo mi sie spadobal,hihi
Artura zabawki przy jedzeniu nie intersują. Ma jeszcze klawiaturę od komputera, do zabawy przy jedzeniu

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Patyczku,ale masz spasob na Arturka bardzo mi sie spadobal,hihi

To u mas Mikołaj kalkulatorArtura zabawki przy jedzeniu nie intersują. Ma jeszcze klawiaturę od komputera, do zabawy przy jedzeniu![]()

To u mas Mikołaj kalkulator![]()

Co do opiekunek to się nie wypowiadam bo za 15-20 zł za godzinę to mogę sama zostać w domu i opiekowac się dzieckiem przecież nie ma przy tym tyle roboty co rzy sprzątaniu co to za stawki![]()

a mama oczywiscie serfuje po BB
i dla niej to jest bardzo duzo .... no ale czesto dostaje więcej niz zarobiła bo kobitka naprawdę potrzebuje pieniążków. A u nas ferie od poniedziałku. Pierwszy tydzień Olek bedzie w domu pochodzimy na łyżwy jak spadnie śnieg to też na narty , wyspimy się a w drugim tygodniu Olek chyba odwiedzi babcię a my jedziemy do Szczecina .Magda pisze o szkole a u nas ferie jeszcze tydzień :-)
:-)
Która jest teraz u Ciebie godzina?witam i ja.... choć u was już pełnia ranka.. u mnie jeszcze noc...
.
ale na tyle byłabym w stanie się zgodzić