reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Co kupiłaś???????????

Wiem, że to nie na tym wątku, ale napisze szybciutko ;-)
Kupiłam ten śpiworek- (Patyczku nie było od 12-stu) od 6 m-cy ale jest duży, myślę że posłuży Bartowi- jesli go w ogóle zaakceptuje
kuppiłam kubek- niekapek- nie mogłam się powstrzymac, był taki ładny- oczywiście Bart nie wie co z nim zrobic, i się nim bawi, i w ogóle ta dziurka mi się wydaje taka mała :baffled:

No i kupiłam jeszcze szczotkę do mycia butelek, bo tamtą już wywaliła

I kupiłam krem do mojego ryjka bo mi się już skończył ;-)

reklama
klikasz cytuj prawym przyciskiem myszy i potem opcja: otwórz w nowym oknie i w poście, który piszesz wklejasz te wypowiedzi cytowane. Nie wiem czy jasno się wyrażam.spróbuj...

klikasz cytuj prawym przyciskiem myszy i potem opcja: otwórz w nowym oknie i w poście, który piszesz wklejasz te wypowiedzi cytowane. Nie wiem czy jasno się wyrażam.spróbuj...

teraz ja...

Nie wiem jak :baffled: Do tej pory cytowałam tylko jedną wypowiedź, naciskając "cytuj"... a jak potem dodać następne cytaty? :confused:
No proszę... bbakania już umie :tak:

pójdzie?

To ja też już umiem - dziękuję Magdziarko :-D :-D :-D

reklama
Do góry