reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ja też miałam się wybrać na spacerek a u nas się rozpadało . M pojechał po chińczyka , zjemy obiadek, obejrzymy filmik a potem do teściów .

reklama
wszystkiego najlepszego dla marysieńki z okazji ukończenia 7 miesięcy !!!

Załączniki

• dawaj cycka.jpg
    dawaj cycka.jpg
    6,3 KB · Wyświetleń: 60
Ostatnia edycja:
Dzień Dobry
Marysiu Wszystkiego Najlepszego !!!
Darunia - trzymaj sie cieplutko i wracaj do zrowia...
Mamootku - super macie z tym basenem, ja jakos co zaczynam chodzic z Fabianem, to zaraz jest chory...
Victoria witaj!!!
Kasiu u nas tez pada..., a :-(mielismy dzisiaj takie plany

Krzysiu gratuluję ząbka!!!

My dzisiaj w domciu siedzimy, jestesmy ju po oboadku, dzieci i m spią :-D ale ciszaaa.... w domu jupii:rofl2:
Nadusia dzisiaj zrobiła kupalka i siusiu do nocniczka- bylismy pod wrazeniem hihi
No nic chyba i ja połoze sie z racji niedyspozji...

Do poźniej....

Hej dziewczynki!
My tego zabka jeszcze nie mamy-pukalam jaksie dalo,ale nic.
Wizyta u znajomej udala sie,bylo bardzo milo,a Maja terroryzowala starsze dzieci;-)Oj,rosnie mi charakterek....;-)Wszystkie zabawki musialy byc dla niej,a jak ktos probowal wziac lub nawet dotknac to krzyczala yyyyy!;-)
Milego wieczorku i spokojnej przespanej nocy!

Witam wieczorowa pora:-)

Dzien zaliczam do udanych nie bylismy na basenie,ale za to pojechalismy na wycieczke bylo super pieknie i pogoda dopisala,Marysia juz spi,a ja z herbatka na BB,jutro mam bardzo busy dzien,banki i urzedy tak zwykle wyglada u nas poniedzialek:tak:zapowiadaja deszcze ja jednak musze isc do miasta pewnie zmokne jak kura,ale to nie pierwszy raz:-D:-D:-D

Zycze milego wieczoru:-);-)

A co dzisiaj takie pustki???:confused::dry::-(

Dokładnie - cicho i pusto

Niedziela, moje drogie :tak: święto rodzinne :-D

My już po kąpieli Oli, jedzonku - jestem w szoku :szok:, bo zjadła na kolacje 230ml kleiku :zawstydzona/y: i chyba właśnie moje małe zasypia... Miała dzień wrażeń, bo odwiedziliśmy znajomych z maleńką Zosią - dziewczynki żywo sobą zainteresowane :-) Niestety różnica 4 miesięcy pomiędzy robi swoje :tak: maluchy się razem nie pobawiły ;-) no i Zosia to wcześniaczek, więc ma troszeczkę przesunięte nabywanie umiejętności... ale jest przeurocza :-D cudnie się śmieje i jaka ciekawa świata :tak: Jak tak na nią patrzyłam to myślałam że bałabym się ją wziąć na ręce :zawstydzona/y: taka malutka :sorry2: a przecież jeszcze pół roku temu Ola była tak samo maleńka :sorry2:
Ja też się dziś żegnam i mówię dobranoc :tak: wieczór we dwoje z mężem... hmmm rozumiecie :zawstydzona/y:
Do jutra babeczki! Słodkich snów! :tak:

Witajcie wieczorkiem!
dzień mi minął leniwie, nigdzie nie pojechaliśmy z racji tego, że Ł wrócił o 18-stej :wściekła/y: byłam tylko w tesco szybko, bo kończy mi się mleko dla Barta i kilka rzeczy musiałam kupic (250zł zapłaciłam :szok::crazy:) idą te pieniądze jak woda...

No to uciekam dziewczynki, bo Bart idzie spac ;-):-)

reklama
Witam wieczorem!

Najlepsze życzenia dla Marysi z okazji 7 miesięcy:tak:
My też mieliśmy udany dzień. Odwiedziliśmy mojego brata. Robił ostatnio generalny remont i chcieliśmy zobaczyć. Wyszło super...mieszkanie wcześniej typowo studenckie, trochę zaniedbane, a teraz wygląda bardzo nowocześnie. I to niewielkim nakładem finansowym. Sama się zdziwilam, ze mój brat ma takie pomysły i całkiem niezły gust. Mały przez 3 godziny był grzeczny, potem zaczął marudzić i musieliśmy wracać.

Wszystkim mamusiom życzę spokojnej nocy:tak:

Do góry