reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Aniknulka - a Ty nie przed tv tylko do łóżeczka :tak: wyśpij się wreszcie Kochana ;-)korzystaj jak mały śpi :tak: ja przez pierwsze miesiące odpadałam już o 21 :-p

reklama
Dobry Wieczór

Widzę, że i dziś pustawooo

Czasami wchodziłam i podczytywałam Was...
Życze abyscie mamusie dzisiejszą noc przespały spokojnie bez pobudek... niechaj nasze dzieci pokochają spać w nocy :-D:-)

I caly czas życze zdrówkaaaaa....

Dobrej Nocki

Ja dopiero z flamenco zaszalałam i zostałam z druga grupa na tangosa. Ale co tam. Przed wyjściem dzieci pokapałam , mąż ululał. Wracam cisza i spokój. Fajnie tak. Lece troszke ogarnąc chałupę. Jutro z rana runda po bibliotekach - muszę pooddawać zaległe książki:zawstydzona/y:Buziaki.

Witam :-)

Magdziarko to zaszalałaś :szok::-)

Bbakania najważniejsze, że teraz jestes szczęśliwa :tak::-)

Joasiek ale masz fajnie z odwiedzinami :tak: dziadek nacieszy si e Olą, a Ola dziadkiem :-D

Aniknulka a to Ci Jasiek :-D oj agent:-D Ci rośnie :-D:-D:-D no i dobrze, że udało Ci sie odespać trochę :tak:

Mamoot oby Stasiowi szybko zębolki wyszły i powróciły ładne nocki :tak:

Ja Was tez wczoraj podczytywałam, ale nie było jak odpisać, wieczorkiem usiadłam z praca i kolejna stronka do przodu :tak: szkoda, że mała nie spi ładnie w nocy, bo pewnie lepeiej bym naprodukowała ;-) już przed 22 obudziła sie z przeraźliwym płaczem... ja juz głupia jestem dlaczego ona tak ma, gdzieś od miesiąca budzi się po 2 godzinach i potem nawet jak uda mi sie ją ululać, to śpi z pół godziny i musi dostac cycka... no i dziś budziła się co godzina z płaczem, a co 15-20 min popłakiwała... wysidadam... nie moge sobie wyobrazić jak Wasze dzieciaczki mogą spać całą noc :sorry2: oby do weekendu, może wtedy mąz zajmie sie małą, a ja z godzinkę odeśpię :rofl2:
dobrze, że wczoraj ładnie łapała drzemki i spacerek się udał, bo jakby mi jazdy odstawiała w dzień, to w nocy miałabym juz dość :dry:

pogoda dziś do niczego, wieje i pochmurno... zobaczymy jak będzie później, bo z chęcią wyszłabym na spacer...

jakby nie było na dworze to życzę miłego dzionka :-)

mam nadzieję, że będę miała kiedy w dzień cos jeszcze odpisać (ostatnio nie mam jak:-()

Serdeczne zyczonka dla Natalki i Antosia

Witam mamusie rankiem

Pogoda narazie sama nie wiem nie pada jest mokro i zimno,nocka ok,Marysia teraz bawi sie i guga,hihi

Mata jestes wielka ja nie wiem czy bym jeszcze dala rade cos robic,a Ty jeszcze prace piszesz i widze,ze wzielas sie na ostro,gratuluje bardzo,bardzo,bardzo...

Magdziarko no niezle jeszcze z druga grupa tanczysz,hihi

Milego dnia

Ostatnia edycja:
Witajcie!
U nas nocka ok, tylko Bart coś popłakiwał o 6 i Ł poszedł po niego i spaliśmy w trójeczkę do 7 ;-)
Ja już się lepiej czuje, także bez lekarza się obejdzie (mam nadzieje);-), już mogę dychac na dwie dziurki i w ogóle czuje się o niebo leiej niż wczoraj :tak:

Ł własnie bawi się z Bartem, a ja musze robic obiadek i dokończyc te jarmarki co wczoraj zaczęłam ;-)

Miłego dnia mamusie!

Ja tylko na moment. Nadal zyję:tak:.
Nie mam na nic czasu. Dzieci powróciły po przerwie do szkoły. Wiec mega zajeta jestem. Dominik śpi w nocy okropnie. Jak nie smokuś to płacz i tak co godzine. Staram sie go odstawić od nocnego karmienia ale idzie marnie. Chodze nie wyspana i na dodatek dostałam pierwszą @. Więc jestem mega zmeczona. Pozdrawiam i jak znajde czas to poczytam co tam u was.
Buziaczki

Witam Moje Drogie :tak:

Magdziarka - a Ty nie miałaś być dziś we wrocku i pić ze mną kawy?? :-p
Daruuunia - "a sio choróbsko" pomogło :-D
Mata - super że robota Ci w rękach wre :tak: dobrze jeszcze jakby mała trochę mamusi pomogła, pozwalając spać w nocy :zawstydzona/y:
Marlena - a Ty dzisiaj gdzie wybywasz? ;-)

Moja Ola wstała dziś przed 6 :szok: psuje mi się dziecko :baffled: ale myślę, że to przez tą wczorajszą wieczorną głodówkę :sorry2: Zjadła, trochę z mamą pogadała i przed 8 znów spała :tak: Ja niestety nie, bo do urzędu biegłam (później są spore kolejki) jestem już po, ufff :blink: jeszcze tylko w czwartek do pośrednika pracy (oby jej dla mnie nie było :-p) i następne spotkanko za miesiąc :tak: Mała zaraz zje, a po 11 wyślę ją z dziadkiem na spacerek - w ogóle jakaś marudna dziś jest :confused: Ja zabiorę się za obiad i trochę uprzatnę bo może rodzinka popołudniu wpadnie, bo ma coś do załatwienia we Wrocławiu ;-) Ale fajnie :tak:Lubię jak się dzieje :-)
Miłego dnia :-)

Witam ponownie :-)
pranko wywieszone,Marysia ma drzemke nr 1,a ja powoli szykuje sie do miasta:-)

Joasiek widze,ze Ty tez dzisiaj zabiegana jestes i oby w czwartek pracy nie bylo:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ja dzisiaj przejde sie po miescie i po sklepach na spokojnie wczoraj troszke za duzo sie dzialo i nie mialam czasu nawet spokojnie pospacerowac,umylam glowe teraz czekam az mi wyschnie(staram sie nie uzywac suszarki)czekam az mi przyjdzie paczka z rozjasniaczem i moze w tym tygodniu znowu bede blondynka;-)odrost mam tragiczny nosze opaske i wlosy w koczek bo sie wstydze:tak:

Daruuunia jak dobrze,ze czujesz sie lepiej:-)
Azile zycze duzo sily i odpoczynku kochana i wpadaj do nas jak tylko znajdziesz wolna chwilke:-)

reklama
Hallo kobietki!:-)

Aniknulka-ale fajny ten Twoj Jasio!:-)Oczyma wyobrazni zobaczylam cala ta komedie z gonieniem go na czworakach:-):-)
Daruunia-no to teraz juz szybko niech przechodzi!:-)
Mata-podziwiam Cie,ze jeszcze znajdujesz czas i sily na pisanie pracy....

A nas wczoraj Maja zaskoczyla-po kapieli i mleczku zasnela o 8.30 i spala,spala,spala.Normalnie obudzilaby sie po godzince,a tu o 22.00 jeszcze spi....No i przespala wlasciwie cala noc!:-)Tzn.obudzila sie ok.3.00 i po 6.00,ale wlozylam jej tylko smoczka,przykrylam i zasypiala z powrotem,bez placzow:-)A juz na stale obudzila sie po 8.00,wiec dzis wyjatkowo wczesnie wstalysmy,bo 8.30;-)
To wszystko nie znaczy,ze jestem wyspana,oj nie-M nie dal mi zbyt wczesnie zasnac....;-)

A w poludnie wybieramy sie z Maja i siostra M do naszej znajomej,ktora ma coreczke tez z czerwca 2008,wiec beda sie bawic dziewczynki:-)

Do góry