reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Bbakania,Magdziarko-wszystkiego naj naj dla Natalki i Antosia w dniu ukonczenia 8 miesiecy!:-)
No,u nas tez niedlugo:-)

Na spotkaniu ze znajoma bylo bardzo milo,dziewczynki ciagle sie zaczepialy;-)
Teraz lece robic obiad.

reklama
...

Załączniki

• glitery-pl_czarno-biale32.jpg
    glitery-pl_czarno-biale32.jpg
    3,3 KB · Wyświetleń: 61
Ostatnia edycja:
Dobry Wieczór

Halloooo a Wy gdzie????? no dajcie spokój kobity Strajkują :-D:-D

A moje dzieciaki juz w łóżkach tzn dzisiaj Nadusię chcemy przetrzymać do 21:30... a tak wogóle to Nadia znów zachorowała, ma katar, dostała chrypkę a teraz znó zaczął sie kaszelek... k...:baffled::no::wściekła/y:

A ja siedze na BB i piję grzańca... mniammm

Dobrej Nocki ...

Magdziarko jakie kolczyki?chyba nie jestem w temacie:confused:
Lilianko zdrowka dla Nadusi,grzaniec mniam mniam przypomnialy mi sie czasy kuligow;-)

Witajcie,
jestem mamą Janka (2,5) i Zosi ( czerwiec`08). Podczytuję Was od jakiegoś czasu, a teraz potrzebuję pomocy w poszukiwaniu lekarza, dlatego właśnie piszę. Problem dotyczy Janka ale wiem że niektóre z Was mają też starsze dzieciaczki oprócz czerwcowych`08 a tym samym może jakieś doświadczenia w tym temacie. Otóż poszukujemy chirurga dziecięcego lub urologa dziecięcego w Warszawie. Jasiek ma zdiagnozowaną stulejkę, z koniecznością wykonania zabiegu chirurgicznego. Oczywiście chcemy go wyleczyć metodą jak najmniej bolesną, dlatego szukamy doświadczonego lekarza w celu konsultacji czy zabieg jest jedyną formą leczenia.
Będę wdzięczna za pomoc:-)
A teraz pozdrawiam wszystkie czerwcowe dzieciaki i ich Mamy i poszukam pomocy na innych wątkach.

Madziu, a pochwalisz się? Jak je robisz? Ja to nie kolczykowa, ale tak z ciekawości pytam. A swoją drogą Twoja doba to a chyba ze 30 godzin. I flamenco, i chleb upieczesz i kolczyki zrobisz i 1000 zwyczajnych spraw załatwisz.:-)

Marlenko
, to jak już się zrobisz na blond, to się pochwal fotką.

Mata, dzielna jesteś, Dobrusia tak CI spać nie daje, a Ty wytrwale pracę piszesz. Podziwiam:tak::tak:

8-miesięczne buziaki dla Antosia i Natalki.

Magwoj, niestety nie pomogę, nie potrafię nikogo takiego polecić.

reklama
Witajcie wieczorkiem!

Magdziarko :rofl2: kiedy Ty masz czas żeby odpocząc? ;-)
Magwoj- niestety ja też nie pomogę... ale trzymam kciuk, żeby sprawa szybko, pomyślnie i bezboleśnie się zakończyła! :tak:
Marlenka tak, tak zgadzam się z Mamootem :-)
Lilianko podzieliłabyś się grzańcem :blink:

Ja jestem po aerobiku- który dosłownie postwaił mnie na nogi, odrazu mogę oddychac lepiej i chyba dobrze, że wypociłam to co we mnie siedziało ;-)
Bart już lula, Ł w pracy (jak zwykle:baffled:) ja tasiemca zaliczyłam i muszę uciekac do łóżkowa, bo nie chce Bartowi nad główką klikac:sorry2:

Spokojnej nocy drogie czerwcówki! :-)

Do góry