reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Witajcie:-)

No Magda widzę, że jeszcze trochę i interes rozkręcisz na całego;-):-D. Pierwsze zamówienia już są tylko patrzeć jak będą następne. Ale o 2 z minutami siadać na BB:szok:. Oj Ty masz zdrowie:tak::tak::tak:

Zuzkus zdrowia dla Maciusia i wytrwałości oraz sił dla Ciebie

Martucha, żeby corcia dała Ci w końcu odetchnąć. Podziwiam Cię:tak::tak:. Ja miałam podobnie z Kacprem, ale za to Kuba teraz mi wynagradza wszystko. i jak sobie pomyślę jaki Kacper był to zastanaiwiam się jak ja to wytrzymałam:szok:. Drugie dziecko będzie inne;-);-);-);-):-D:-D:-D:-D

Joasiek ja też wczoraj miałam jakiąś kiepski dzień. Sama nie wiem dlaczego a i dzisiaj nie lepszy.

Lilianko zdrówka dla Nadii. Współczuję z jednej choroby w drugą:-(. I Ty się umęćzysz i Nadia. Oj niedobrze

Dzien Dobry

Dziękuje za miłe słowa - mam nadzieję, ze przyjdzie i taki dzień ze Nadia wyzdrowieje i nabierze siły....
Jest bardzo słaba, marudna, nie dziwię jej sie...:-:)-(
A ja dzisiaj nie mam weny do pisania, jakoś mi smutno jest... w sobotę Walentynki hmm coś tam z m wymyslimy bo wczoraj prosił zebym opiekunkę na sobotę zarezerwowała... no w końcu Dzien Zakochanych i moje imieninki hehehe.
Może później napiszę... ciaooo

Witajcie kochane!
U mnie noc kiepska :wściekła/y: znowu płacz i marudzenie, cycki tak mnie bolą, że...:crazy: cóż może dzisiejsza będzie lepsza :tak:
Na spacerek nie idziemy Jasiek nadal katarzy i kaszle więc syropek i na razie w domku. Ja już obskoczyłam z rana sklepy, kawka, bułeczka, Jasio dostał kaszkę i zaliczył już 1 drzemkę, jabłuszko a teraz się bawi 2 drzemka koło 12. Zrobił rano kupkę ale znów z wielkim trudem :-(

Mąż dzisiaj słuzbowo w Warszawie - szkoda, ze Antoś po antybiotyku bo bym najechała na Stolicę i na Monikę
a na mnie? :-( to też po drodze
Kolczyki super :-) te pomarańczowe rewelacja szalejesz kochana

a teraz obiecane fotki moich wczorajszych wypocin

Załączniki

• IMG_5862.jpg
    IMG_5862.jpg
    10 KB · Wyświetleń: 36
  • IMG_5863.jpg
    IMG_5863.jpg
    12,3 KB · Wyświetleń: 37
  • IMG_5864.jpg
    IMG_5864.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 36
  • IMG_5865.jpg
    IMG_5865.jpg
    7,3 KB · Wyświetleń: 39
  • IMG_5866.jpg
    IMG_5866.jpg
    39,9 KB · Wyświetleń: 39
BBakania jesteś niemożliwa z tymi obrazkami :-D:-D gratuluje wyobraźni!!!

Moja Nadia własnie obudziła się - spała 2,5 h - ufff ale w nocy też ślicznie spała, pomimo choroby - ale jest bardzo marudna, a wczoraj wieczorkiem z górnej jedynki krew jej poleciała, tak jakby dopiero ząbalek się przebił hmm

Współczuje dziewczyny z tymi nockami, kurde Mata i Aniknulka Wielki Szacun - dla Was ...

Do później....

reklama
Lilianko zdrówka dla Nadii, bidulka ale musi sie męczyć... no i do tego ząbki...

Magdziarko produkcja ruszyła pełna parą :-D:-D:-D ja dla rozrywki szydełkuję, bo to chyba jedyne zajęcie, które lubię a moge w każdej chwili odłożyć i iśc do małej i między oczkami spoglądam na małą (chyba dzieki temu jeszcze całkiem nie zbzikowałam samam w domu z ta marudą ;-):-D)

Jaj czytam, że Wasze dzieciacczki przesypiaja ładnie nocki i mają po 1-2,5 godzinne drzemki to coś mnie chce trafić, że mała taki wiercipięta i spi po 30-40 min w dzień i w nocy sie co chwilę przebudza :zawstydzona/y: i się jej dziwię, kiedy ona odpoczywa, skoro jak nie śpi to sekundy nie usiedzi spokojnie :sorry2:

Mała pospała tylko pół godzinki, więc nawet pracy nie zdążyłam otworzyć :dry:

Aniknulka Jasio to się chyba z Dobrusia dobrał ;-):-D marudki nasze kochane ;-)

Zuskus zdróweczka dla Maciusia :tak:

na mała znalazłam sposób, żeby mi tak nie śmigała po całym domu, założyłam jej bodziaka i tylko krótkie spodenki. Łazi bez slarpetek i nie jest jej łatwo sie ślizgać (może w końcu zaskoczy jak czworakowac, a nie raczkować ;-)), na razie co chwile robi "pajączka" jak to mój mąż nazywa :-D

Do góry