reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witam!!!
Z tego względu iż jestem nowa nie wiem czy w odpowiednim wątku pytam jak nie to wybaczcie!!!Mianowicie chciałabym miec taki ładny profil jak Wy, a nie wiem jak to zrobic.Chodzi mi o buźkę z ząbkami lub bez:-D i o nawet nie wiem jak to nazwac:zawstydzona/y: to miejsce gdzie się zaznacza ile dzidzia miesięcy!!Proszę o pomoc!!
Zyczymy z Wiktorkiem miłego dnia!!:-)

Link ze swoją buźka suwaczkiem wstawiasz w ustawieniach-sygnatury

A tu masz link do suwaczków z wiekiem :)

SUWACZKI

reklama
Mikser mi nie działa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Nie miałam czym zmiksować Arturowi zupki, dobrze, że miałam gotowe w słoiczku:-)

Może mi polecicie jakiś dobry blender lub mikser z końcówką "miażdżącą"
Muszę wziąść się za sprzątanko i gotowanko. Jutro mamy gości, dziadkowie Artura nas odwiedzają. Artek śpi to może trochę ogarnę.

Brałyście udział w tym konkursie nestle : Od śniadanka do mieszkanka
Wygraliśmy, tzn Artur wygrał dresik Nestle
smiles_367.gif
smiles_23.gif

smiles_438.gif
smiles_284.gif

Ostatnia edycja:
Patyk! Gratuluje...:tak:

Ja sie obudziłam z ręką w nocniku, nic o tym konkursie nie wiedziałam:zawstydzona/y:

My juz poodkurzałysmy, powycierałysmy podłogi, pozmywałysmy i wyprałysmy dywan, jutro wypierzemy drugi:-) a teraz odpoczywamy..., zaraz wezmiemy się za dalszą robotę...

Dziewczyny, pozazdrosciłam wam tych wyjść na basen, tance, aerobic...

No i od marca idę na aerobic:-) Wszystko załatwione, karnet 49zł, 2 razy tygodniowo:-)Jak mi sie bedzie chciało to se bede zostawac na spiningu (czy jakos tak) lub na stepie:-) Dostałam błogosławienstwo od P., w razie jakby nie zdazył wrócic z pracy do domu, to do Paulinki przyjedzie moja mama:-) w koncu wyjde do ludzi i sie poruszam:-) ale sie ciesze... kuzynka idzie ze mna:tak:

Asiowo-gratuluje zapisania sie na cwiczonka!:-)
Ach,ja tez musze w koncu cos ze soba zrobic.....
Patyk-gratuluje wygranej!:-)

A ja wlasnie robie spaghetti i podgrzewam Mai kaszke w butelce.Buziaczki!:-)

Dziewczyny, witajcie, milego dnia! Dzis u nas mego slonecznie. Pieknie jak nie wiem co :)

U Nas było identycznie zaliczyłam z chłopakami spacerek. Olek zjeżdżał na jabłuszku - Antek kró jechał na saneczkach.
Mała wczoraj wypiła przed snem 330 ml mleka z kleikiem:szok:
o rety :szok::szok::szok:

Może mi polecicie jakiś dobry blender lub mikser z końcówką "miażdżącą"http://www.nestle.pl/promocja/
Wygraliśmy, tzn Artur wygrał dresik Nestle

Gratuluję wygranej. ja mam blender philipsa . Taki

Blender Philips HR 1364 jest idealny do szybkiego przygotowywania świeżych zup i sosów, jedzenia dla dzieci, koktajli i innych potraw. Posiada dwie szybkości pracy, w tym funkcję turbo, dzięki czemu można wybrać najbardziej odpowiednią szybkość dla danego zadania miksowania. Wydajny silnik o mocy 600 W pozwala na szybkie i dokładne miksowanie produktów.

Posiada wiele przydatnych w kuchni funkcji: stopka miksująca, mieszanie, miksowanie, rozdrabnianie (siekanie), ubijanie piany, ucieranie oraz funkcję Turbo i osłonę przeciwrozbryzgową. Dodatkowo zastosowano tu liczne zabezpieczenia, m.in. przed przegrzaniem.

Dzien Dobry Dziewczynki

Przepraszam, że nie odpisuje na posty ale wpadłam tylko na chwilkę i zaraz uciekam.
Wczoraj znajomi, dzisiaj mam znajomych, jutro bal karnawałowy hehe ( stroje już mamy - zdjęcia bedą ) hihihihi ehh ten karnawał :-D:-)

Nadia ma sie dobrze, chociaż ma katar, ładnie spi i jest spokojna ( nie chce zbytnio zachwalać bo....;-)) same wiecie ...

Pozdrawiam Was ciepło

p.s. kupiłam mrożone krewetki - czy któraś z Was może zna sposób ich przyrządzenia???

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie wieczorem!
Mały śpi i wreszcie mam trochę czasu dla siebie:tak:.

Bbakania, szukam żłobka w Centrum lub na Woli, bliski Żoliborz...ewentualnie bliski Mokotów. Mam już jeden upatrzony, ale jeszcze się rozglądam. To dzięki Tobie zaczęłam się rozglądać już od początku roku...nie myślałam, że z prywatnym żłobkiem może być tyle kłopotu. Żłobka szukam od sierpnia...też chcę mieć miesiąc na adaptację. Bo od września wracam do pracy. Dzięki za zainteresowanie:tak:

Patyk, gratulacje wygranej. Ja używam miksera Zelmera z koncówką miksującą. Prosty model, żaden wypas...ale działa, a to najważniejsze. Jest o tyle fajny, że ma 5 prędkości pracy...przy miksowaniu "rozpędzam" go stopniowo i dzięki temu nie mam zupki na ścianach, meblach itp;-)

Miłego wieczoru.

Do góry