reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Joan-na jak mały zareagował na tę szczepionkę??Już pytam raczej tylko teoretycznie,bo skoro większośc z Was nie szczepi na razie to ja też nie!!!:-)Nie jestem zwolenniczką szczepionek!
Co do chust to my mamy taką długaśną i rewelacja!!!
Spokojnej nocki!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie!
Ja już padam ale jeszcze odwiedziłam Was na chwilę. Rozkłada mnie :-( ale staram się nie dawać na razie calcium i Tantum Verde zobaczymy jak nie pomogą to idę do lekarza :tak:
Byliśmy z Jasiem na spacerku, nakarmiłam łabędzie i owinięta w duuuuży szal ruszyłam 4 litery :rofl2: potem zaczął padać śnieg więc szybciutko do domku :tak: ogólnie to nie mam na nic siły :no:

Bardzo fajne pomysły mamy Aniknulko:tak:

musimy pomyśleć o książce kucharskiej :-D

Chusta fajna sprawa a nosidełko wygląda na proste w użyciu :tak: chyba naciągnę babcię :rofl2:

Sorki wielkie,że tak mało się udzielam, ale po pierwsze czuję się trochę jak intruz:-:)-DDzisiaj byliśmy w przychodni i pani doktor mówi żeby koniecznie szczepic na pneumokoki!!Wy szczepicie???????Ja mam trochę mieszane uczucia co do tych szczepionek!!

Nie pisz głupstw i udzielaj się wtedy się poznamy ;-)
Co do szczepionki ja na razie nie szczepiłam zamierzam to zrobić jak Jasio pójdzie do przedszkola choć grono dzieciaczków w rodzinie się powiększa więc zaczęłam się zastanawiać czy nie zrobić tego wcześniej:tak:

Jutro na 8 idziemy do pulmonologa z Nadią, Cały czas ma kaszel i katar, jak bada ją lekarz to mówi ze zapalenie oskrzeli, za 4 dni mowi ze wszystko jest ok, odstawiam leki, wychodzę na dwór i zaraz zaczyna sie katar kaszel:szok:

Życzę Naduni zdróweczka mam nadzieję, że wszystko się wyjaśni i będzie już dobrze

Asiowo gratuluję kolejnego ząbka :-)

Spokojnej nocy :-)

Joan-na jak mały zareagował na tę szczepionkę??Już pytam raczej tylko teoretycznie,bo skoro większośc z Was nie szczepi na razie to ja też nie!!!:-)Nie jestem zwolenniczką szczepionek!
Reakcji właściwie nie było:-):tak:. Obyło się bez gorączkowania, marudzenia, w nocy spał jak zwykle:tak:. Jak na razie mały zawsze tak reagował na szczepionki, raz miał coś koło 37 stopni. Oby tak dalej:-)

Co do chust to my mamy taką długaśną i rewelacja!!!
Spokojnej nocki!!!

U nas tez zadnej reakcji nie bylo:tak:

Bbakania fajny pomysl na nowy watek:-):tak:;-)
Lilianko napisz jutro co powiedzial lekarz w sprawie Nadii,ale pewnie i tak jakies testy na poczatek zaleci:blink:

Bbakania, śliczny awatarek:tak:.

Mały przed chwilą obudził się z płaczem...jakoś go uspokoiłam.
Uciekam spać.
Spokojnej nocy:tak:

Magdziarko-dzieki za odpowiedzi i za stronki.Ja je juz dawno przegladalam,tu jest glownie babylonia i tricotti,te azjatycje tez sa.
Ja jestem niderlandzkojezyczna,bo mieszkam we Flandrii,z francuskiego znam tylko pare slowek;-)
No to w weekend wybiore sie z tesciowka na zakupki:-)Najpierw poprzymierzam z Maja i dopiero zdecyduje:-)

Witojcie z rańca dziołchy :-)
Wczoraj byliśmy z małą w selgrosie - kupowaliśmy pierdy a mała na rączkach, w aucie - koszmar - beczy i pręży się- może w końcu się przekona -choś nie wiem kiedy . Przysłali nam jeżdzik - fajowy - mała nawet trochę posiedzi - ale też nie za długo - nie wiewm w kogo ona taka żywa - ja spokojna , mąż też :-)

Witam i ja :-)

Babkania zakłądaj wątek, zakładaj :tak:

Monik pisz śmiało :tak: my nie gryziemy ;-) i z chęcią poznamy Ciebie i Twojego synka :-) a jak chcesz nas poznać, to wystarczy przejrzeć nasze posty :-p;-):-D

Kasiu Ola taka rozbrykana, żeby monotonii nie było i żeby sie Wam nie nudziło :-D:-D:-D u nas też rozrabiara rośnie :dry: tylko ani ja ani mąż do aniołków nie należeliśmy i aż strach pomysleć co z małej wyrosnie :zawstydzona/y:

Lilianko ja też trzymam kciuki za wizytę u lekarza :tak:

U nas kolejna fajna nocka, mała wstała o 7.40 :szok: normalnie w szoku poważnym byłam, bo ostatnio wstawała juz koło 5 :baffled: teraz sie martwię jak będzie z drzemkami w dzień... dobrze, że usypianie już łatwiejsze sie zrobiło i nie kosztuje mnie tyle stresu (kiedys jak zbliżała sie pora spania, to mnie aż brzuch bolał :sorry2:) noc tez może być, tylko od kilku dni wierci sie od 3 do 4-5 :dry:
a ja tak wyspana jestem, że mnie aż głowa boli :rofl2:

Witojcie z rańca dziołchy :-)

:-D:-D:-D Przypomniałaś mi tym jak moja siostra będąc u mnie zapytała się mnie "macie tu optyka?" a ja na to "no na przeciwko jest apteka"
Smiałyśmy sie z tego kilka dni!!! A nawet teraz się popłakałam ze śmiechu :-D:-D:-D

Witojcie Witojcie!!!!:-D

Kasiau Ola widac że daje czadu, ale przynajmniej nie nudzi Wam się!
Mata dobrze, że dzisiaj pospałaś! Brawo dla Dobrusi!

A ja dzisiaj tak się wkurzyłam na mojego myślałam, że go przetrące! Wczoraj miał wrócic o 22:00 z roboty po tej godzinie napisał że się przedłuży "kochanie" to już wiedziałam że coś nie gra :dry: o północy się przebudziłam- patrze a go nie ma więc zadzwoniłam- nie odbierał :baffled: nagla słyszę że ktoś wchodzi mi do wyra :confused: o 4 rano na dodatek nadupcony jak szpak!!!!!!!! Ale się wkurzyłam, rano Bartut wstał o 7:20 i mówię wkurzona do Ł zrób mu jesc, a ten ledwo żywy się podniósł i pytam się czy idzie do roboty na 14-stą czy na nockę, a on że na rano :szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no podupcony!!! Oczywiście biegiem się ubrał i poleciał- spóźnił się do roboty- jak połowa jego sekcji:crazy: ale wysuszyłam mu głowę!!!! I jeszcze mu się oberwie!!!! Jak wróci!

U nas nocka nawet ok, Bart przebudził się z niewiadomych przyczyn z 3 razy, ale szybko szedł dalej spac, teraz Bart pełza od końca pokoju do mnie do kompa i mnie ciągnie za kapcia i co chwilę muszę go przenosci a on szybko wraca :-D co za szkrab- co za błyskawica! :-)

No nic- kawkę już wypiłam jak to zawsze bywa przy porannej powtórce tasiemca z przed 3 lat :-) teraz wypadałoby coś na ruszta rzucic :-)

Miłego dzionka!

reklama
Witam, dzisiaj z rana się melduję bo później to nie można nadrobić tego co napisałyście. Kolejna kiepska nocka, ech nawet nie będę pisała bo podobna do wczorajszej. a i jeszcze jakiś katar się przypałętał:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Najlepsze życzonka dla Michasia i Zuzi
1646.gif

Bbakania fajny pomysł. Zakładaj wątek:tak::tak: Jestem za

Marta fajowo, że Dobrusia się oprawiła. Ale teraz ciiiiii, żeby nie zapeszyć;-)

Kasi Olcia to żywe sreberko.

Ostatnia edycja:
Do góry