• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Dziękuję za pomoc!!!:-DNie w tym miejscu co trzeba wklejałam kod!!!:crazy:Wiki śpi to mogłam na spokojnie zrobic!!!
U nas wyszło słonko:-):-) jak Kluseczka wstanie idziemy spacerowac!!!

coś na wesoło :-D
puffo010.gif

Ostatnia edycja:
Hihi ale Smerf! :-D

U nas też szaro i buro... ale sąsiadka była na kawce, a pozniej wybrałyśmy się na spacer i zakupy, teraz jestem już w domu i robie obiad... ehhh Bartut mnie woła więc lece!:-);-)

Bbakania juz chyba wiem czemu niektóre mamy mówia na dzieci smerfy :-D:-D:-D

a mój smerf nie chce spać i od rana miała tylko 40 min. drzemkę :baffled: ja juz nie mam na nią siły... do tego przyjdzie mi drugi raz dzisiaj w piecu rozpalać :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: bo jak mała ma drzemki co 3 godziny to w sam raz, żeby dołożyć, a tak po 6 godzinach to nie ma do czego :dry: to chyba nagroda za spanie w nocy :sorry2:

Gdzie Ty to słoneczko masz?? :-p

:-)już nie mam:-(,ale było...chwilkę, a teraz znowu wychodzi:-)!!!!Takie ledwo zza chmurek,ale zawsze coś!!!!!!:-):-):-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry