reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Hej dziewczyny:-)
Gratuluje nowych zebolkow!:-)

Wczoraj bylysmy z chusta na miescie,kupilysmy sliczna,jasno-zielona kurteczke dla Mai.
No i ta chusta.....Powiem szczerze,ze 1-1.5 godziny to spoko,ale dluzej to juz mnie wszystko bolalo i Maja tez juz sie wiercila i niecierpliwila.Fakt,za dlugo nie mozna.
No i Maja ciagle sie w niej odchyla do tylu-jest zabezpieczona,ale jak tak sie opiera o chuste,to mi jest ciezej....Musze ja chyba JESZCZE CIASNIEJ wiazac....

Teraz mala spi,ja przy komputerku,potem obiadek i na dwor:-)Pogoda wiosenna,ale bez slonca.
Milego dnia!:-)

Witam i ja Dzisaij pogoda juz do niczego. BYlismy z Wojtkiem u laryngologa na kontroli Wszytsko ok.
Noo i moje dziecko jest strasznie podłe jak maz ma dyzur niocny to spi cala noc jak ja to musze miec pobudke na butle.

Witajcie
U nas nocka spokojna, tylko Fabianek przyszedł do mnie w nocy i chciał bym włączyła mu bajke do słuchania :-D
031.gif

U nas niestety pochmurno i wilgotno:-(a wczoraj było tak cudownie.

Nadia po pierwszej drzemce i obiadku , chyba pojdziemy na spacerek
044.gif

Do później
010.gif

Witam się tak szybciutko i ja :tak:
Mała ładnie w nocy pospała, tylko pierwszą dłuższą pobudkę miała już o 5:30 :szok: jeszcze smoka tak ukryła że mama 10min szukała :-p Na szczęście potem usnęła i wstała po 7, oczywiście razem z tatusiem ( może jak za dwa tygodnie przeniesiemy ją do siebie to pośpi dłużej :zawstydzona/y: hehehe pobożne życzenia :-p) My jesteśmy już po spacerku, u nas bez słońca ale w miarę cieplutko :tak: Zaraz obiadek i mamusia może wreszcie pomyje te podłogi... :zawstydzona/y:
Miłego popołudnia kobitki!

Witajcie!
Ja miałam noc ok tylko o 6.15 Jasio zrobił już sobie i mamie pobudkę na kupkę :baffled: leje mu się z tyłka, że hej dzis dałam mu gotowanej marchwi na zatwardzenie pewnie to po tych lekach :-(
Dzień pochmurny ale my i tak nie poszlibyśmy na spacer więc tylko wietrzę pokój :tak: (oczywiście my jesteśmy w drugim) ale spać będzie lepiej :tak:
Pochowalam zabawki Jasia do wielkiego kosza a on miał frajde jak wszystko wyrzucał :-D
zmykam kochane wpadnę wieczorkiem :tak: jak Jasio pozwoli :rofl2:
kubus_puchatek30.gif

Ostatnia edycja:
Witajcie!:-)
Ja dopiero teraz bo miałam zakręcony dzień...:baffled:

Ł wczoraj wrócił przed 21 :dry: a dzisiaj znowu w pracy... byłam na zakupach, ale kupiłam tylko żywnosci trochę... co za życie...

Była u mnie znajoma, poźniej druga i teraz siedzę z Bartem sama, Bart coś ma pokręcony dzień- spał tylko 30 minut (2 drzemka) gdzie zawsze spał min 2h i nie wiem co mam z dzieckiem robic, bo jest strasznie marudny...

No nic mykam do niego ;-)

reklama
Do góry