reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
a ja własnie wróciłam umęczona z aerobiku, ale było warto:-) Jutro beda mega zakwasy:-D ale jak dobrze było na chwilke wyjsc z domu i zapomniec o wszystkim:tak:

Darunia, wytrzymaj jeszcze troszke...! Ok 11 jestesmy u was:tak:

Lece pod prysznic, karmi juz czeka i pogadamy se troche z P.:tak:a jutro z rana ruszamy do Krakowa:-) juz sie nie umiem doczekac...
Może skumamy już Barta i Paulinke i bedzie pierwsza miłosc:-D

Miłego wieczoru Kochane...

reklama
Musze poszukac fajnego wzoru na sweterk dla Wojtka. Obojetnie czy na szydelko czy druty.

zerknij może cos fajnego znajdziesz
Picasa Web Albums - Nalan HOBİ - Revue Tricot ...#
Picasa Web Albums - Nalan HOBİ - Layette Naiss...#
Picasa Web Albums - Ram - BERGERE Franc...#
Picasa Web Albums - Ram - Tejer la Moda 6#
ale dla dziewczynek jest o wiele więcej ;-) mi się marzy komlecik kapelusik, sweterek ażurkowy i sukienka, dla małej oczywiście ;-):-D

A w ogóle zapomniałam napisać, ze własnie rodzi się mój chrzesniak albo chrzesniaczka:-) bratowa leży na porodówce i się meczy biedna... ciekawe kiedy bedzie maluszka juz miec przy sobie:tak:

Hello kobietki :-)

Kurcze z tym wiatrzyskiem - ciekawe jak u mnie, bo ja sie właśnie wybieram na spacer...
I jak spacerek? U nas też był spory ale w miarę ciepły i mała spała na spacerku jak zabita :-D

Muszę się trochę pożalic!!!!!!!!Lapie mnie mała depresja:-:)-:)-:)-(
IDZIEMY SIĘ Z SYNECZKIEM MIZIAC MOŻE NAM SIĘ POPRAWI:-)
Przytulanko dobre na wszystko :tak: Ja też mam czasami złe dni... ale już się przyzwyczaiłam i wiem że miną :tak:Jutro będzie lepszy dzień!!! Głowa do góry :-)
I miło Cię znów widzieć na bb :-)

Ja sie wzielam za robienie wielkanocnych koszyczkow Zrobilam juz 3i pol Musze je ejszcze wykonczyc i usztywnic Pochawle sie teraz tymi co mam juz zrobione.
Piękne koszyczki :tak: Aż mi głupio że ja mam zawsze do takich rzeczy słomiany zapał :zawstydzona/y: i jakby nie patrzeć też dwie lewe ręce :-p

\ja sie zbieram, zbieram i zebrac nie mogę :sorry2: dzisiaj konczyłam napinani eserwetek dla kuzynki i zabrałam za kapelusik dla małej na wiosne, bo normalnie nic fajnego dla niej nie mogę znaleźć :dry:
A jak Twój mei tai Kochana?? ;-) Bo ja czekam w kolejce... :-p
Aaaa i zrobiłam dziś Twoje kopytka po włosku ;-) pyyyycha :tak: tylko mój m szukał w nich mięsa :-D :-D :-D jak zwykł mówić "dzień bez mięska-dzień stracony"

Ł dzwonił że wróci koło 4 rano, a na 8 znowu do pracy- porażka
nie mam słów... smutno tak, cały dzień sama... idzie zwariowac, dobrze, że jutro Asia z Paulinką wpadną ;-)
Biedne jesteście z tymi m :zawstydzona/y: Aż mi głupio że ja czasami marudzę jak mój wyjdzie z pracy godzinę później, co zdarza się rzadko... i nie wyobrażam sobie że mógłby pracować na wyjeździe i widywać się z nami weekendowo... chyba bym świra dostała :sorry2:
Miłego spotkanka, czekamy na wspólne relacje....

a ja własnie wróciłam umęczona z aerobiku, ale było warto:-) Jutro beda mega zakwasy:-D ale jak dobrze było na chwilke wyjsc z domu i zapomniec o wszystkim:tak:
Kurcze, ale masz fajnie :tak: Ja nadal szukam czegoś w pobliżu... tak mi już ruchu brakuje, że szok :baffled:

Moje dziecko cały dzień domagało się mojej uwagi, troszku też popłakała, ale ja na zęba się już nie łudzę - wylezie kiedy ma wyleźć ;-) Obecnie ani widu ani słychu, więc jej marudzenie to raczej humorki (po mamusi ;-)) Na szczęście dała mamusi obiadek ugotować więc źle nie było :tak: Spacerek zaliczony i dzionek udany :-D
Lecę poczytać co tam na innych wątkach :tak: Zajrzę do Was w przerwie Housa ;-) Pa!

ale dla dziewczynek jest o wiele więcej ;-) mi się marzy komlecik kapelusik, sweterek ażurkowy i sukienka, dla małej oczywiście ;-):-D
Dziekuje.Ja musze zerknac bo mam w domu gazetke moze jest cos ciekawego najwyzej bym ci skserowala i wyslala. noo alebo skana zrobila ale ja jestem len i wole ksero
Asia zazdroszcze ci tego aerobicu mi tak brakuje ruchu ze szok. noo ale nie mam z Kim Wojtka zosatwic.
Asia Darunia zrobice fotki ze wspolnego spotkania

Moj Wojtek wykapany najedzony przewala sie po lozeczku

A w ogóle zapomniałam napisać, ze własnie rodzi się mój chrzesniak albo chrzesniaczka:-) bratowa leży na porodówce i się meczy biedna... ciekawe kiedy bedzie maluszka juz miec przy sobie:tak:

Ale u Ciebie w rodzinie poród za porodem :szok: trzymam kciuki za bratową oby było szybko i bezproblemowo:tak:

a i u mnie duuuuużo się będzie działo, szwagierka ma termin na koniec czerwca, kuzynka i druga kuzynka (ale taka siódma woda po kisielu;-)) na połowe lipca i wczoraj sie dowiedziałam, że kolejna kuzynka jest w 2 miesiącu ciąży, więc na październik się szykuje kolejne bobo :tak:

A jak Twój mei tai Kochana?? ;-) Bo ja czekam w kolejce... :-p
Aaaa i zrobiłam dziś Twoje kopytka po włosku ;-) pyyyycha :tak: tylko mój m szukał w nich mięsa :-D :-D :-D jak zwykł mówić "dzień bez mięska-dzień stracony"

co do mei taia... myszkuje po allegro za jakimiś fajnymi tkaninami, łudziłam się, że w sobote podskoczę do miasta i tam coś wygrzebię, ale sobotkę spędzam w domku... no jeszcze z tydzień sie przemęczę :dry: ale potem biore się ostro do roboty :tak:
cieszę się, że gniotki smakowały, a co do mięska, to chyba możnaby było jakieś mylące (tzn. mielone ;-)) wrzucić:tak: mój mąż w zasadzie bez mięsa by się obył (jedynie piersiatka z kurczątka, schaboszczak i kurczak pieczony, ale i to nie za często :sorry2:) więc przede wszytskim kuchnia jarska u nas :-p

Dziekuje.Ja musze zerknac bo mam w domu gazetke moze jest cos ciekawego najwyzej bym ci skserowala i wyslala. noo alebo skana zrobila ale ja jestem len i wole ksero
Dzięki, ja już picassę dokładnie wertuję i tyle mam wzorów, że nigdy wszystkich nie przerobię :sorry2: ale jak coś ciekawego znajdziesz, to tylko mi napisz nr gazety, na pewno znajdę w necie:tak: ;-)

Ostatnia edycja:
Witajcie!

Asiowo no to trzymam kciuki za bratową! ;-)

Joasiek widzę, że i Twojej dziecię wymagające dzisiaj... ehhh na szczęscie kończy sie ten dzień ;-)

Bart wykąpany, najedzony jeszcze się "bawi" bo wstał niedawno :dry: a ja chciałam troche odpocząc, isc pod prysznic i narazie sie to nie zapowiada... :dry:

Ale Wam fajnie
013.gif
z tym spotkaniem !! A tak z ciekawości to spotkałyscie sie juz kiedys wczesniej? (jesli można wiedziec :zawstydzona/y:;-))
A co do pierwszych miłości...kto wie?! Nigdy nic nie wiadomo :-)
milosc97.gif
:-D:-D:-D.

Miłego spotkania Wam życze dziewczyny.

Spotykamy się pierwszy raz:-)

reklama
Do góry