Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Daruuunia, jaki piękny avatarek![]()
![]()
![]()
Tym bardziej życze udanego spotkania!!!!!!!
I koniecznie coś napiscie np. jak sie dzieciaczki zachowywały - nie tylko na zamknietym !!! Zdjęc nie zobacze to przynajmniej cosik poczytam :-)![]()

Gratuluje i cioci i rodzicomWpadłam się pochwalić...
Własnie zostałam ciocią slisznej Oleńki:-) Asia wymęczona, bo od 12 sie meczyła...
Malutka waży 3 kg i ma 51 cm:-)
Gratulacje dla mamusi i ciociWpadłam się pochwalić...
Własnie zostałam ciocią slisznej Oleńki:-) Asia wymęczona, bo od 12 sie meczyła...
Malutka waży 3 kg i ma 51 cm:-)

:-)

Ja w skrócie, spacerek zaliczony, aerobik odbębniony;-) umówiona jestem z dziewczynami na sobotę na imprezkę i już nie mogę się doczekać:-):-):-):-)

. Dobrze, że mały ładnie zasnął po kąpieli. Fajny pomysł. Ja nie potrzebuję kursu...bliska kuzynka mojego M jest psychologiemZaczęłam chodzić na warsztaty dla rodziców, trwa to 10 tyg. I tam Pani psycholog mówi jak rozmawiać z dziećmi, jak karać i takie tam pierdoły.
. Niestety często jak z nią rozmawiam mam wrażenie, że cały czas mnie analizuje
. Ale tak ogólnie fajna z niej dziewczyna
Udanego spotkania w sobotę

. Zostawiłam wózek, małego pod pachę, wsiedliśmy na 9, po drodze zabralismy wózek z naszego pietra. Ale ponieważ winda nadal źle działała, zatrzymała się na 1 i musiałam schodzić z wózkiem schodami
. Już na dworze po 5 min spaceru mój mały zrobił wielkie kupsko. Wróciłam do domu, przewinęłam...ale już nie miałam ochoty wychodzić. I tyle pospacerowaliśmy
rośnie mały terrorysta :-) Dziękuję również za słowa wsparcia 
i życze udanego spotkania z Darią :-)
śliczny Avatarek :-)