Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Zjadła ładnie mleczko pospała jeszcze z mamusią godzinkę ;-) Po 10 miałyśmy niespodziewanych gości - przyjechała moja rodzinka - ciocia, wujek i kuzynka, porozpuszczali troszkę Olę ale moje dziecko uwielbia takie zainteresowanie swoją osobą. Niedawno wyszli, a ja zaraz zabieram się za obiadek dla małej (dla nas mam wczorajsze pyszne kopytka po włosku :-)) Potem może na spacerek, a po 16 przyjeżdża mój tata na tydzień
Pomoże trochę przy remoncie przedpokoju (w środę montujemy szafę, więc trzeba zrobić małe malowanko
) Lecę, wpadnę do Was później 
może lepiej tą serwetę ściągnąć? ja mam takie bambusowe tacki i też kilka razy małej zdarzało się ciągnąć... teraz mam na to baczenie 
dziś przecież miał być lepszy dzień 
a dzieciaczki szaleją ;-)
a nawet jak zwolnią, to w końcu Warszawa, na pewno cos znajdziesz
u nas na zadupiu nadal sporo ofert pracy to i w Wa-wie pewnie też ;-)
złożyłam wymówienie, bo szef hmmm... delikatnie mówiąc to gbur... ale nie żałuję zarówno pracy tam (bo dużo się nauczyłam) ani tym bardziej nie mam wyrzutów, że po pół roku pracy zaszłam w ciążę i ginek wysłał mnie na zwolnienie, bo dawałam z siebie wszystko (dziewczyna, którą zastapiłam brała pracę do domu i zostawała pogodzinach, a ja w połowie miesiąca byłam obrobiona, pomagałam innym i jeszcze dokładali mi obowiazków
).
a jak nie, to może wystartuję z własnym biznesem 

A ja juz myślałam, że T-E-G-O nikt już nie ogladaIde oglądac modę na sukces:-)![]()
!!!
dzieci fajnie na siebie reagowały- Paulinka taka zalotna modeleczka że szok!!! Bart oczarowany Paulinką! ;-)
Miłam tez okazje poznac męża Asi- bardzo przystojny i przesympatyczny facet ;-):-) tak nam szybko zleciał czas że same byłyśmy w szoku :-)
no przeszukałam kompa zgóry na dół i nie ma... 
zaraz Ł przyjedzie to poszuka, może znajdzie... a jak nie to Asia też ma zdjecia- na szczęście...