reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Darunia super ze spotaknie udane Teraz pewnie czesciej bezie sie spotykac Noo i wiosna za pasem to latwiej z doku wyjsc.
Widze ze dziewczyny szukaja pracy >ja juz nie pracuje 10 lat noo ale mam nadzieje ze jak tylko Wojtek pojdzie do przedskzola ja pojde do pracy . Teraz nie mam takiej mozliwosci Nie mam z kim zostawic Wojtasia.

reklama
Daruunia - super że spotkanko udane :tak:
Bbakania - bądź dobrej myśli :tak: trzymam kciuki :tak:

Ja tylko na chwilę, bo tata już jest ;-) Wpadłam żeby się pochwalić, że mała przespała dziś 2h :szok: no w szoku jestem... i nie wiem czy mam przewidzenia (ale mała nie pozwala w mordeczkę patrzyć :-p) ale chyba widziałam dwie kreseczki na dziąsełkach, na dole... :sorry2: to by tłumaczyło ostatnie marudzenie Oleńki ;-) pożyjemy, zobaczymy, poczekam aż coś zastuka :zawstydzona/y: Tymczasem ;-)

witajcie:tak:

My w koncu dotarlismy do domku:tak: podpisuje, ze pod tym co Darunia napisała... spotkanie bardzo udane, jak miło było wyjść z domu i zrobic cos innego niz zawsze:-)
Bartuś cudowny... taki przystojniak mały:tak: a jak obserwował Paulinke... dobra partia z niego:-) Paulinka niestety na spacerku dała koncert, ale na szczescie padła, a my mogłysmy spokojnie pospacerowac:tak: Jak połozymy mała spać to wrzuce jakies fotki...
Daria, to żes nakomplementowała mojemu P., musze mu to pokazac... :-) moze w koncu uwierzy w to, bo ja mu to co chwile gadam:-p
W ogóle dziekuje wam za przemiłe spotkanko:tak:

Mykam... zaglądne pozniej...

Asiowo i Daruniu - super, że spotkanko udało się :-D:-) no no fajnie ...

My niedawno wróciliśmy, załatwilismy wszystko odnośnie Chrztu...
Uciekam położyć dzieci spać - Miłego Wieczoru :-D:-)

Hej, hej...

Magdziarko masz racje- spotkanie w realu to rewelacyjna sprawa :tak:
Lilianka dobrze, że wszystko załatwiliście ;-)
Asiowo my również dziękujemy za przemile spędzony dzień!
Magdalenkakol- 10 lat... dużo, pewnie bedzie Ci cięzko wrócic do pracy, ale mam nadzieje że wszystko bedzie po Twojej myśli ;-)

A ja chyba zmykam pod prysznic bo jestem padnięta...

Spokojnej nocki :-)

Marlenka - Wercia jedzie w kwietniu na Kurpie
Magdalenkakol a ja już ponad 10 lat w jednej firmie pracuję
Mój jedzie jutro na ryby i się szykuje pełną parą , Weronika ma karę - zakaz telewizji - dziś bo mi pyskowała rano a teraz marudzi a ledwo mała przestała :rofl2:

I ja witam wieczorkiem

Magdziarko wiem, że jest dużo dotacji, no i z UP mozna 13 tys wyciągnąć, a z UE to nawet 40 :tak: tylko trzeba miec fajny pomysł... mi coś tam kiełkuje, ale nie wiem, czy by wypaliło :dry:

Dziewczyny to super, że spotkanie udane :tak: kurcze... może i ja odwiedzą Darunię jak przyjedzie w swoje rodzinne strony :confused: bardzo bym chciała, ale z praca mojego męża to sobie można planować i marzyć :dry:

Bbakania głowa do góry, no przecież nikt nie mówił, że Ciebie zwolnią ;-)

ja zaraz do łóżeczka śmigam, mała marudna na maksa była po południowej drzemce, kachy prawie nie tknęła, cyca tez chwilkę pociągnęła, więc pewnie nocka będzie nieciekawa, bo u mnie mleczka juz mało :dry: może da się troche wodą oszukać...

spokojnej nocki :-)

Witajcie!
Ja jestem padnięta Jasiek spał 2 razy po 30 min :baffled: ale nie marudził zbytnio więc powiedzmy, że dzień do przeżycia :rofl2:

Darunia, Asiowo cieszę się, że spotkanie udane :tak:

Bbakania będzie dobrze kochana nie martw się :tak: jesteśmy z Tobą :-)

spokojnej nocy :-)

reklama
A ja znowu wpadam wieczorkiem jak nikogo nie ma;-) Pewnie Ania jescze po mnie zajrzy jak ją znam. Załatwiłam dzisiaj obiad w kanjpce na chrzest Kubusia. Z lenistwa nie chce mi się w domu robić. Niby razem z nami bedzie 8 osób ale chcialabym spokojnie usiąść i nie myśleć czy wszystko podane. Myślałam, że wyniesie nas to drozej ale nie jest źle. Najbardziej bałam się, że moze być zamknięte w pierwszy dzień świąt

Kubuś dziękuje wszystkim cioteczkom za życzenia i przesyła buziaczki każdej z Was:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Daruunia - Asiowo super, że spotkanie udane i dzieciaczki zadowolone;-)

Weronika ma karę - zakaz telewizji - dziś bo mi pyskowała rano a teraz marudzi a ledwo mała przestała :rofl2:

Kasiu mój Kacper też dostał karę - zakaz oglądania bajek i siedzieć musiał w pokoju. Gówniarz mały ma prawie 4 latka a czasami potrafi napyskować jakby miał z 10. Ledwo co to się nauczyło gadać a juz takie wyszczekane;-)

Bbakania głowa do góry. jeszcze nic nie jest przesądzone. Jeszcze wszystko się moze zdarzyć;-):-D:-D:-D:-D Nie ma co się martwić na zapas

Lilianko super, że załatwiiście formalności związane z chrzcinami. Ja w przyszly czwartek idę wszystko dopiąć na ostatni guzik. Mam taką nadzieję

Joasiek mam nadzieję, że Ci się nie przewidziało i ujrzysz niedługo zębolki. A Oleńka da Ci odpocząć troszeczkę. Do następnych ząbków;-):-D:-D:-D (żartowałam)

Widze ze dziewczyny szukaja pracy >ja juz nie pracuje 10 lat noo ale mam nadzieje ze jak tylko Wojtek pojdzie do przedskzola ja pojde do pracy . Teraz nie mam takiej mozliwosci Nie mam z kim zostawic Wojtasia.
Ja nie pracuję od ponad 5 lat ale problem mam taki sam jak Ty Madziu. Nie mam co zrobić z Kubą. A jak wezmę opiekunkę (o ile bym ja teraz znalazła) to musiałabym oddać prawie całą wypłatę, zwwlaszcza, że musiałaby jeszcze odbierać Kacpra i przez godz. mieć go jeszcze na głowie. A na żłobek nie mam co liczyć

Aniknulka przepis na sledzika w cieście proszę na odpowiedzi wątek wrzucić. Będę Ci bardzo wdzięczna:-):-):-):-):-)

No i Ania mnie wyprzedziła

Do góry