reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Kasiu u nas jak maz po tyg wraca to Wojtek tez tak niezmialo na niego patrzy ale pozniej jak sie rozkokosi to juz ok.
u nas dzisiaj nie ma sloneczka jest cieplo ale niebo zachmurzone i duszno jest pewnie popada. Ja jednak musze wyjsc na male zakupy z wojtkiem Najwyzej folia na wozek i w dluga.

reklama
I ja witam :-)

Mała zów jazdę w nocy zrobiła, a mnie trzymała jeszce migrena :baffled: dobrze, że mąz sie zajął małą a potem mała sobie juz odpuściła... ona po tej chorobie to sie okropna zrobiła, wszytsko na płacz, ale nie taki zwykły jak buczenie, tylko ryk jakby ze skóry ja obdzierali i to w takich wysokich rejestrach:szok:
dalej sie smarka, pokaszluje, ale juz lepiej, nawet zjadła 230 ml kachy rano :tak:

Cisza okropna na bb, bo cieplutko i chyba tylko my w domu sie kisimy :sorry: ale jutro ostatni raz antybiotyk i w sbotę smigamy na dwór, chociaż koło domu z nią na rękach pochodzę, niech oddychnie świeżym powietrzem :-p

Dobrusia też ma takie fazy, że sie zawstydza, najczęściej to ze szwagrem tak ma (bardzo podobny ponoć do mojego męża...), komicznie to wygląda i ten zalotny usmiech :-D

Witajcie dziewczyny!
Wpadam życzyć miłego dnia.

Mąż w nocy do domu zawita więc pojawię się pewno dopiero we wtorek. Zaraz idziemy z Maciejem na spacerek a potem idę złożyć życzenia staruszce-sąsiadce której gotuję obiady bo dzisiaj 87 lat kończy

Bbakania ja jestem z małopolski:-)

Gdybym się nie pojawiła to:

Wesołych Świąt, smacznego jajka, mokrego dyngusa i wszystkiego co najlepsze!
wielkanocio4.jpg

witajcie

U nas nocka rewelacyjna!!! Mała spała 12 godz:-) zasneła o 19:30, wstała o 7:30... malutka pobudka o 5, bo sie przewróciła na brzuszek i nie wygodnie jej było, ale bez problemu spała dalej jak tylko na pleckach wylądowała:-) Teraz znów padła;-)

Dzis musze jechac podpisy pozbierac do komisji na wybory w czerwcu (zawsze jakis grosz wpadnie):-p, ale u nas takie głupie wymogi... o 17 jestem umówiona z facetem, zeby je oddać, a pozniej prosto na aerobic:tak:

Zycze miłego dnia!

Dzień doberek :-)

Za nami dobra nocka w wykonaniu Oli (wstała o 7) gorsza w moim :-( Obudziłam się po 5 i już nie udało mi się zasnąć :sorry: Teraz chodzę trochę śnięta :-D Mała po drugim śniadanku śmiga z dziadkiem na spacerek, a ja dokończę sprzątać ;-) mało już zostało na szczęście ;-)

Witam. Ja tylko na chwileczkę. Ostatnio brak czasu na pisanie. Podczytuję Was tylko:zawstydzona/y:

GRATULACJE Z OKAZJI KOLEJNYCH MIESIĘCY DLA DZIECIACZKÓW!!!
GRATULUJEMY NOWYCH ZĘBOLKÓW!!!!​

Arturkowi przebiła się lewa jedynka. Listę zaktualizujemy jak i dwójka wylezie.:-)

Ponieważ dziś wyjeżdżam chciałam złożyć Wam i Waszym rodzinkom życzenia.

Życzę Wam Radosnych Świąt Wielkanocnych wypełnionych nadzieją budzącej się do życia wiosny i wiarą w sens życia. Pogody w sercu i radości płynącej z faktu Zmartwychwstania Pańskiego oraz smacznego Święconego w gronie najbliższych dla Was osób oraz rodziny życzy Marta z rodzinką

Zuzkus, Patyk- WESOŁYCH ŚWIĄT!!!

A ja właśnie znalazłam chwilkę czas, Bart bawi sie na podłodze, ja pomyłam wszystko w domku, zupę wstawiłam, jeszcze tylko upichcę wątróbkę- życzenie Ł :-) muszę leciec do sklepu po śmietane, a dupska mi sie ruszyc nie chce, ale zaraz się zbiorę poki pogoda ładna.

Ł dzisiaj wróci z pracy o 14-stej i ma w końcu tą siatkę zawiescic na balkonie, bo już mnie szlag trafia z tymi gołebiami!!!! :angry:

No nic lecę się ogarnąc... ;-)

reklama
Do góry