reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Witajcie ponownie :-)

Ale mnie zaś jakas jelitówka złapała:-(
kupiłam se szmizjerke czy jak to tam sie nazywa:-p no i najwazniejsze juz rozm. 38:-D
Asiowo - zdrówka :tak:no i rozmiar 38 :-) rewelacja!!! Ja też się muszę pochwalić :zawstydzona/y: właśnie zaliczyłam ostatni - 42 dzień ćwiczeń :-D nie wierzyłam do końca że dam radę ;-) no i na wadze coraz mniej... 4,5kg nie moje :tak: Ciuszki ciągle 38/40, ale idę w zaparte :-)
Bbakania - kuruj się bidulko :tak: I nie cmokaj Natalci :sorry: ( ja nigdy się tego postanowienia nie trzymam gdy jestem chora :zawstydzona/y:)

Ehhh... Ale się narobiłam :-D Tata przyjechał wcześniej więc udało mi się pomyć okienka w kuchni, całą wyszorować (łącznie z szafkami) i wyprać, powiesić firaneczki :-) Nawet mojego m zagoniłam do okien i tym sposobem na jutro został już tylko duży pokój ;-) (chociaż tam najwięcej szyb :-p) Rano lecę do urzędu, potem zakupki (chemia wszystka mi wyszła :baffled:) i do daleszej pracy ;-) Mam powera :-D :-D :-D
Przytulaśnych nocek! :-)

HTML:
Hihi, to może Wojtki tak mają, bo mojemu Wojciaszkowi dokładnie tak samo wychodziły zebole. Potem była dolna dwójka, a dopiero potem jedynki górne i pozostałe dwójki do kompletu.

!
to mnie troszke pocieszylas.
Witajcie kochane u nas wspaniala mnocka . Zaraz susze włoski Wojtek dotaje jesc i w droge

Wiam z rana:-)

nocka wspaniala,teraz siedze z maseczka na wlosach zaraz zmywam,szusze i fju na pobranie krwi:-):-D

Kasia dziekuje za odp,nawet nie wiedzialam,ze mam szmizjerki w domu,hihihi...

MIlego dzionka:-)

Ostatnia edycja:
Dzien dobry:tak:

U nas tez nocka ok, mała spała od 20 do 6:tak: bez pobudki!:tak:

Ja dzis zjadłam nornalne sniadanie i narazie go nie zwróciłam:zawstydzona/y::-p Moze mi to przejdzie... bo normalnie męczące takie ciągłe odwiedzanie toalety:-(

Marlenko... no widzisz, przynajmniej juz wiesz co nosisz:-D Ja sie dowiedziałam jak to sie nazywa jak oglądałam je na allegro:-pTez nie miałam pojecia!

Miłego dnia!

reklama
Do góry