• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
My juz po wizycie u lekarza. Mała ma zaczątki zapalenia oskrzeli, antybiotyk do kończ tygodnia, a do tego od jutr włączyc inhalacje :baffled: jak ja tego mojego wierciołka w miejscu utrzymam... na dwa dni pożyczyliśmy inhalator, ale chcemy kupic, tylko nie mam pojęcia na co zwrócic uwagę, co taki inhalator dla dziecka powinien mieć :sorry:

do tego mąż może miec poważne kłopoty w pracy, jutro ma rozmowe z dyrektorem działu:-(

jak sie wali to wszystko...

miłego wieczoru mamusie

reklama
Staś szaleje z zębami - dziś pojawił się 7! Chyba tak mu się spodobało jedzenie, że postanowił się uzębić. ;-):-D

Pracują nad ząbkami:
Zuzia
Jasio
Antoś
Mateusz
Lenka

1 ząbek:
Oleńka (joaśkowa)
Maja (maajkowa)

2 ząbki:
Mikołaj (Joli)
Wojtuś
Marysia
Milena
Kubuś

3 ząbki:
Mikołaj (lorciowy)
Ola (kasiau)
Arturek

4 ząbki:
Filipek
Lenka
Bogna
Paulinka
Brunko

5 ząbków
Nadinka
Natalka

6 ząbków:
Krzyś
Dominik
Michaś

7 ząbków:
Staś

8 ząbków:
Dobrusia
Bartuś
Maciuś

Pracują nad ząbkami:
Zuzia

Jasio
Antoś
Mateusz
Lenka

1 ząbek:
Oleńka (joaśkowa)
Maja (maajkowa)

2 ząbki:
Mikołaj (Joli)
Marysia
Milena
Kubuś

3 ząbki:
Mikołaj (lorciowy)
Ola (kasiau)
Arturek
Wojtuś
4 ząbki:

Filipek
Lenka
Bogna
Paulinka
Brunko

5 ząbków
Nadinka
Natalka

6 ząbków:
Krzyś
Dominik
Michaś

7 ząbków:
Staś

8 ząbków:
Dobrusia
Bartuś
Maciuś

Witajcie ,oj Wojtal tez juz ma 3 zeby tylko jakos tak nie po kolei bo wyszła mu 2 lewa gorna. Joan-na ty chyba jestes w temacie tak byc moze?
U nas ciezka noc wychodiz druga 2 wiec co 2-3 godziny pobudka i smarowanie dziaselek. Pewnie zblizajaca sie pelnia tez swoje poczynila bo ja spac nie mogłam.
Marta bedzie dobrze maz wszystko wyjasni i nie bedzie problemu.

hej:tak:

A u nas nocka znów okropna... dzis koncert od 1 do 3:zawstydzona/y: heh... masakra, juz nie mam pomysłu co jej jest. Teraz mała ucina sobie drzemke, a ja mam chwile dla siebie, jak wstanie to cos zjemy i mykamy na dwór, bo u nas znów cudniascie:tak:

Miłego dnia mamusie!

reklama
Hej:-) U nas dzisiaj też piękna słoneczna pogoda. Po obiadku popędzimy na spacerek:tak: W czwartek popołudniu przyjeżdża teściowa z córką i jej mężem. A mój brat dopiero w sobotę:-( Szkoda bo myślałam, że uda mu się wcześniej przyjechać, ale mam nadzieję, że zostanie kilka dni po świętach.

Staś gratuluję ząbka. Rozszalałeś się chłopie rozszalałeś;-):-D:-D:-D

I my aktualizujemy listę

1 ząbek:
Oleńka (joaśkowa)

Maja (maajkowa)

2 ząbki:
Mikołaj (Joli)
Wojtuś
Marysia
Milena

3 ząbki:
Mikołaj (lorciowy)