reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Cześć dziewczyny!

Ja tak na szybko. Jutro z rana wyjeżdżamy do rodziny, dlatego już teraz

chciałam Wam życzyć udanych, rodzinnych, pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych uśmiechu, radości i optymizmu!

Ostatnio mniej się udzielałam na forum...wiadomo, przed świetami jest co robić.
Przez najblizszy tydzień też mnie nie będzie, po świetach zostaję z małym u moich rodziców.

reklama
Dzień dobry Kochane!

My juz zaczeliśmy dzień po 6-stej, zaraz idę do spowiedzi a pozniej cała trójeczka z koszyczkiem święcic jajka :-)

Pewnie przygotowania u Was pełną parą ;-)

Ja tez mam jeszcze troszke roboty, ale na spokojnie- myśle że ze wszystkim zdążę ;-)

Miłego dnia!

Witajcie:tak:

U nas tez koszyczek gotowy i zaraz jak Paulinka sie obudzi mykamy do kosciółka poswiecic:tak:W ogóle mała sie przestawiła juz tylko na 1 drzemke w ciagu dnia:zawstydzona/y: Spi mniej wiecej koło południa ok 2 godz, a co najwazniejsze w łozeczku:-) Wózek idzie w odstawke na dobre, nareszcie!!!:-DNawet mi pasuje, jak spi 1 raz, a porzadnie.

Zycze Zdrowych Wesołych Świąt Mamusiom!:tak:

Ojejeu jeju! Jakie pustki!!!

Ja już zrobiłam wszystko, Barta i Łukasza wywgoniłam do teściów, a sama całe mieszkanie posprzątałam na błysk! Potrawy też już gotowe stoją w lodówce, nawet skoczyłam do solarium idąc do spowiedzi ;-)
Teraz muszę czekac, bo zaraz Ł przyjedzie z Bartem i trzeba będzie kąpac Barta- a tak ślicznie łazienka wyglancowana :sorry: a po Bartowej kąpieli bedzie basen ;-)
Jeszcze muszę śmieci wyrzucic i zrobic koło siebie, Ł bedzie oglądał mecz o 20-stej to ja sobie zrobię salon kosmetyczny w łazience ;-) jak bede miała dalej siły, bo narobiłam się jak głupia, a dodam jeszcze że jak poszłam dzisiaj do spowiedzi to czekałam w kolejece ponad 3 godziny :szok::no: bo jeden ksiądz spowiadał na całą parafie i na dodatek tak pooowooooli że wszyscy pod nosem bluźnili- dobrze, że przed spowiedzią :-D

No to lecę z tymi śmieciami!

Z okazji Świąt Wielkanocnych życzymy Wam wiosny, wiosny i jeszcze raz wiosny!Pękających na drzewach pąków,ziemi, która zaczyna pachnieć i słońca, które nie tylko świeci, ale wreszcie także grzeje.
Życzymy Wam wiosny w życiu codziennym, rodzinnym, w pracy, na koncie bankowym ale przede wszystkim życzymy Wam wiosny w sercu!!!

Witajcie w ten Świąteczny dzień ;-)

My już po śniadanku, Bartut po pierwszej drzemce, bawi się z tatą, na 12:30 idziemy rodzinnie do kościoła- ciekawe jak Bartut wytrzyma ;-)

Leże brzuchole, do góry- taaak się najadłam :-)

Miłego dnia- spędzonego rodzinnie... :tak:;-)

witajcie!!!! kochane mamuśki z okazji świąt... Niechaj Wielkanocne życzenia pełne nadziei i miłości przyniosą sercu radość w te święta i w przyszłości. Życzę Wielkanocy jak bajka i smacznego jajka, tęczowych pisanek i dyngusa cały ranek, słońca wiosennego i uśmiechu promiennego!

życzę wam wszystkiego co najlepsze, a najważniejsze, aby dzieciaczki nase były szczęśliwe i zdrowe!!!! CAŁUJĘ WAS MOCNO I POZDRAWIAM

reklama
Do góry