joasiek1977
Mamusia Oleńki :)
Dzień dobry 
faktycznie, zaraz po porodzie nawet bardzo się bałam że za szybko może przydarzyć się kolejne... Ale teraz..
Nie chciałabym dużej różnicy wieku
Poczekam jednak do ślubu, a potem się zobaczy... no i gdzieś tam o pracy też myślę... jak to pogodzić? 

A moja Ola robi podobnie i zdarza się że muszę kilka razy w nocy wstać i ją przesunąć

Moja Ola odpadła na pierwszą drzemkę ;-) Ja popijam kawusię, zaraz o jakimś śniadanku pomyślę
W planach na dziś - spotkanko na kawusi z była uczennicą :-)(przyjeżdża na wycieczkę i może uda nam się spotkać) Mam nadzieję, że wyjdzie bo z tą moją ostatnio terrorystką nic nie mogę zaplanować
I zapomniałam się pochwalić - zarezerwowaliśmy pokój na długi weekend
wybieramy się na podbój dolnośląskich zamków 
Słonecznych spacerków! :-)

Ja dojrzewałam do myśli o drugim dzieckumyslalam o drugim dziecku, ale nie tak szybko... a teraz nie mam odwrotu... i czekam grzecznie do rozwiązania...

Przede wszystkim - gratulki :-) Maciusiu , Mikołaju i Naduniu - dla Was również - za miesiąc już roczekwaliła głową w szczebelki na górze... mostki wali i sie dzwiga, a potem płacz
Mała dzis 10 miesiecy konczy! Matko... jak ten czas leci!![]()

A moja Ola robi podobnie i zdarza się że muszę kilka razy w nocy wstać i ją przesunąć

Nadrobicie jak dojdzie do siebieOj ja też bym się poprzytulała ... ale mój P dalej prądkujei nie chce nic złapac.

Moja Ola odpadła na pierwszą drzemkę ;-) Ja popijam kawusię, zaraz o jakimś śniadanku pomyślę

Słonecznych spacerków! :-)