reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
dzieńdoberek mamusie!!!
NAJLEPSZEGO DLA JUBILATÓW!!! DUŻO ZDRÓWKA I SŁONECZKA DLA WAS!!!!!!!!! :-D
Bbakaniu, no to chociaż tyle, że Natuś na razie radzi sobie z choróbskiem!!! Życzymy jej zdróweńka! zdrowiej słonko!!!
My po południu pryskamy do parku, będą kucyki i gołebie!!! co się równoważy z wielkim piskiem i smiechem Julinki :-D na razie odpadła więc mam chwilę spokoju... niedługo się wezmę za jakiś obiadek...

Witajcie niedzielnie!:-)

Wszystkiego naj naj dla Zuzy i Michalka!:-)

U nas kiepska pogoda,ale wyszlysmy sobie chociaz na troche na Mai nowym rowerku przed klatke i pojezdzilysmy po naszej ulicy.Ale byla zaciekawiona nowa perspektywa (nie z wozka):-)

Zuzia, Michałek najlepszego!!!!

Witajcie!
U nas dzień piękny- przynajmniej dla mnie, bo miałam wolny od domu, Barta :zawstydzona/y: i w ogóle wyciszyłam się w fitnessklubie- rewelacyjnie sie czuje... taka zmęczona... teraz jestem w domu, Ł z Bartem u teściów, także raduje się ciszą i spokojem- wrócą po 19-stej także jeszcze trochę wolnego czasu mam ;-)

witajcie:tak:

My własnie wrócilismy ze chrzcin mojej bratanicy:tak: byłam chrzestna:-) I jestem padnieta... malej wyłażą górne 2 i mega marudna:zawstydzona/y: dzis w nocy od 4 do 6 był płacz:zawstydzona/y: masakra jakas..., mam nadzieje, ze dzis bedzie tylko lepiej:tak: Padła odrazu jak ja do pizamki przebrałam i mleko na spiocha wyduldała:-p Jutro nadrobie wszystko i napisze cos wiecej!

Dobrej nocki!

dobry wieczór :-) u nas mimo pogody z parku wyszły nici, bo mała marudzi bo wychodzą dolne dwójeczki... i musiała się biedna zadowolić jedynie placykiem zabaw koło bloku, prawie cały dzień mi nie spała... wykąpałam ją to odpadła w mig i spi póki co jak zabita. ja mam dzisiaj nerwowy dzień bo teściowa daje mi popalić równo i robi awantury o byle co, byle tylko rozbić moje małżeństwo z A i odebrać nam Julinkę. Szlag mnie trafia z tym babskiem chętnie bym jej w ryj napluła... ale nie będę się denerwować bzdurami...
Asiowo, gratulacje udanej imprezki :-) a co do Paulinki, pocieszam, to kiedyś przejdzie :tak: :-D

Jeszcze trochę posiedzę, ale niedługo się położę bo mnie nerwy roznoszą... zła jestem jak cholera... mała kopie mnie jak szalona, cały czas kopy pod żebrami... na szczęscie jedno dobre z tego dnia to to, że nie zmagałam się z eskurczami :-) chociaż tyle dobrego...

pozdrawiam

Witajcie kochane!
Bardzo Was przepraszam, że tak rzadko się udzielam ale przez ostatni tydzień nie mogłam zebrać myśli poza tym w weekendy nadrabiam sprzątanie, gotowanie, prasowanie, 4 razy w tyg. aerobic a wieczorami Jasio daje ząbkowe koncerty (choć na razie nic nie widać nawet kreseczki :no:) brakuje mi już sił i cierpliwości :zawstydzona/y: a kiedy jestem już wolna marzę tylko o łóżeczku :-)
Dziś byliśmy u mojej babci, m złowił szczupaka i ogólnie szalał z wędką a ja z Jasiem chodziliśmy po lesie i cieszyliśmy się naturą :-) Jasio wszystkiego chciał dotknąć a nawet próbować :rofl2:
Później był grill i odpoczynek :-) a na kolację zrobiłam danie po góralsku :-p tata jak nigdy zjadł wszystko ze smakiem (ogólnie to uważa na cholesterol:laugh2:)
Póżniej ostrzygłam tatę i m, wzięłam prysznic i mam teraz chwilkę dla siebie :tak:
Asiowo doskonale rozumiem Twoje rozterki odnośnie pracy - sama zmagam się z tym od jakiegoś m-ca :-( wiem, że będzie mi ciężko ale staram się to sobie wszystko poukładać (jak pisze Kasiau początek będzie trudny) jednak trzeba się wziąść w garść - jak będę miała upragnioną trójeczkę to pewnie posiedzę w domku trochę dłużej :-p mam nadzieję :-p
Mamoot gratuluję dostania się Wojciaszka do przedszkola :-)
Mata truskaweczki z własnego ogródeczka :-D już mi ślinka cieknie :-p
Darunia cieszę się, że zakupy udane ;-)
Bbakania, Lilianko życzę zdróweczka dla Natalki i Fabianka

Serdeczne życzenia dla maluszków :-):-):-)
Michałku, Zuziu rośnijecie duuuuuuże i zdrowe :-):-D:-D:-D:-)
Spokojnej nocy ;-)

Witajcie!

My już na nogach, Bart stał przed chwilą, Ł go karmi, na 10-tą wychodzi na siłownię, a pozniej prosto do pracy- a ja znowu cały dzień sama-prawie sama, bo o 11-stej przyjeżdża koleżanka na kawkę ;-) ostatnio się widziałyśmy przed moim wyjazdem do rodziców- kuuupe czasu, bedzie o czym rozmawiac ;-)

Miłego dnia!:-)

reklama
Witam
Ja mam oczy na zapałki. Mały wstał o 5 rano i teraz juz śpi:-p. Ja też nie mam na dziś planów. Tylko pralka znów chodzi:szok:. Ja juz tylko piorę, piorę i piorę.

Do góry