reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Hej kochane!
Daję znać że żyjemy i u nas ok! Maciej ma lekki katar ale u niego to norma. Po za tym chodzi po pokoju jak rakieta czymając się jeżdzika, mebli i krzeseł ale puścić się samodzielnie jeszcze boi.

Pozdrawiam!

reklama
Witajcie U nas noc jako tako. noo ale da sie przezyc Teraz maly partyzant rozebrany wojuje w łozeczku Pizamka jak jest luzniejsza to sam sie rozbierze. Ja musze lepetynke umyc i lecieic na male zakupy przy okazji spaceru.

Magdalenkakol a Kinga chodzi do szkoły na pierwszą zmianę?
Ja wolałam jak Olek szedł na 8 a tak teraz chodzi na 11 to sie zebrać z rana do niczego nie możemy................Aczkolwiek Antoś robi nam pobudki przed 7 czasem o 6 to jeszcze barłozymy w łóżku ile się da. Ja już wstawiłam pranko. Lecę kuchnię ogarnąć....i pokombinować co na obiad?

Dzien Doberek
My dzisiaj po 6 mielismy pobudkę:-) - ale jestem wyspana bo po 22 poszlam lulu ...
Nadia także ma katar, ktory ciągnie sie 2 tydzien... nie wiem dlaczego... rano nawet pokasluje...
Fabian juz w przedszkolu, m pojechal do pracy, a Nadio oglada Mini Mini ( spokój na 10 min) :tak:
Dzisiaj w centrum bardzo slonecznie i pewnie dzisiaj czesc dnia spedzimy na spacerku, pozniej ma wpasc kupmela z 3 miesięcznym synkiem na ploteczki...

Miłego Dzionka

Witajcie,
Oj dawno mnie na głownym nie było...
Teraz chwilowo mam spokój. Bart ogląda Clifforda, Tynia wyciąga zabawki z pudła...
Magdziarko, przecudne te Twoje kolczyki. Coraz ładniejsze. Podziwiam
No i już po spokoju.
Miłego dnia...

Witajcie babeczki:-)
Zdróweczka dla dzieciaczków. U mnie też mniej czasu na BB z racji ładnej pogody popołudniami jak m wraca z pracy jeździmy sobie poplażować. W niedzielę było super ciepło. Kubalo latał po plaży w samym bodziaku. Mogłam mu zdjąć ale nie wzięłam kremiku. Wczoraj też byliśmy:tak::tak::tak: Ale dzisiaj już zostaniemy kolo domku bo coś pochmurno za oknem.

Witajcie!
U nas też pobudka o 7.00 powinnam byc mega wyspana bo poszłam spać z Jaśkiem o 20.00 (nawet nie zaliczyłam tasiemca:-p) ale nie jestem i taka jakaś dziwnie senna. Podejżewam, że powodem tego niby wyspania jest spanie bokiem - Jasiek nie chciał do łóżeczka tylko ze mną - a na dodatek miałam 6 pobudek w nocy i tylko przekładałam się z boku na bok :baffled::rofl2::baffled: ach :zawstydzona/y:
ciekawe czy jakbym przerzuciła go na butlę to byłoby tak samo?

Dziś jedziemy do babci trochę później niż zazwyczaj ponieważ tata ma dużo dostaw i musi być na miejscu :tak: skoczymy na spacerek po drzemce Jaśka ok 10-11 ;-)
Darunia fajnie, że udało się sprzedać i zawsze to jakaś kaska :-D

Madziu kolczyki boskie :-D
Wszystkiego naj dla solenizantów ;-):-);-)
Zdrówka chorowitkom :-D:happy::-D

buziaki i miłego dnia :blink::-)

NO cześć Babeczki!
ZDAŁAM!!!:-):-):-):-)
Tak się stresowałam, że nie zaliczę tego egzaminu, bo szczerze to czułam, że jeszcze potrzebuję trochę czasu na naukę, ale jakoś poszło.
Teraz czekają mnie jazdy.... to się dopiero zacznie!!!:szok:

Weekendzik też mieliśmy udany - zaliczyliśmy oboje z T dentystę,
byliśmy na naszej działeczce - juz nie mogę się doczekać jak tam sie przeniesiemy, też zamierzam tam mieć kiedyś truskaweczki tak jak Mata i azile29... A wieczorkiem pobawiliśmy się z Wojtkiem na takim kameralnym przyjątku weselnym.
Wojtuś szalał jakby był głównym aktorem całej imprezy:happy::happy::happy:, dobrze, że byli dziadkowie to nas nie wykończył;-)

Liliana80 - buziaki dla dzielnego Fabianka - dla mnie wizyta u dentysty w tym wieku to był koszmar, a tu jeszcze wyrywanko...
Magdziarka - kolczyki rewelacyjne, szczególnie te z orkiestrą... a może robisz też naszyjniki?
Bbakania- udanych zakupów, fajnie, że masz mamę przy sobie! Ucałuj Natalcię niech szybko wyzdrowieje!
Asiowo oby Paulince zęboliki juz wyszły!
Aniknulek zazdroszczę Ci tych leśnych spacerków:tak:
Zuskus mój Wojtek jakos nie może się przekonać do pchacza, jak to było u Maćka?
Ewunia22 obyś się dogadała z teściową, bo w końcu to też rodzina i całe życie przed wami...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry