reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Ratuuunku!!!!!!!!!!!!!!!1
pofarbowałam włosy. Miałam wcześniej pasemka i teraz po farbie palette blond jestem pomarańczowa:szok::szok::szok::szok:co robić???

Oj Madzia ja kiedyś miałam tylko odrosty czerwone bo chciałam mieć wiśnię i zaraz poszłam do sklepu po drugą farbę ale nie wiem ja to z blondem , ja na ciemno - powodzenia

Mnie też fryzjerka przestrzegała przed palette a ja wcześniej farbowałam włosy kilka lat nimi

Zapomniałam mam prosbę...dziewczynki jeśli czasem jecie chipsy Cheetos i trafi się wam kapsel z Gwiezdnych Wojen włóżcie w kopertę i prześlijcie do mnie plisssssssssssss. znaczek to nie taki duży koszt..........a mój Olek ma manie Star Wars i ja nawet na allegro kupuję te kapsle.
dzięki z góry!
noo wlasnie takie cos zoltego z napisem star wars Padme Amidala mam Jak chodiz o cos takiego daj adres swoj na pw

Hej Kobitki
ja po drugim dniu jazd - oj zaczyna mnie wciągać!!!:-)
Chłopaki sobie też świetnie poradzili, Wojtuś był ponoć bardzo grzeczny, bo wujek spełniał wszystkie jego zachcianki:tak:
Truskaweczki - ale mi Mata narobiłaś smaka- mniam...
Magdziarko może nie jest tak źle - rude są modne!
Ja swego czasu farbowałm się tylko na rudo - miedziano;-)
Darunia - pomysł urodzinowy - mistrzostwo świata! Na pewno się uda! :tak:
Ja na 30- stkę mężusia wysłałam na paintball z kolegą! Też o niczym nie wiedział - a podobało mu się bardzo.:-D

Dziewczyny - miłej nocki -
ja pewnie dziś powstaję bo już trzy razy biegałam do Jęczka -
jedynki się wyrzynają:baffled:

Madziu, a to się porobiło.... Daj znać czy coś pomogło.
Z Chipsami nie pomogę, bo nie jemy.

Asiowo, sliczny suwaczek.
Agusia, śliczny avatarek.

Zdrówka dla chorasków!

reklama
Ratuuunku!!!!!!!!!!!!!!!1
pofarbowałam włosy. Miałam wcześniej pasemka i teraz po farbie palette blond jestem pomarańczowa:szok::szok::szok::szok:co robić???

Magda tak mi przykro,jesli masz mocne wlosy to sprobuj polozyc jeszcze raz jakis blond,no i moze masz dostep do profesjonalnej wody utlenionej to byloby lepiej w zaleznosci od koloru naturalnego dajesz 9% lub 12%(uwaga bardzo mocna trzeba kontrolowac rozjasnianie i krotko trzymac)jejku powodzenia,daj znac co postanowilas

Milego wieczorku:-)

Ostatnia edycja:
Do góry