reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dobry Wieczór

Jak weszlam do domu to od razu zobaczylam, ze z Nadią nie jest najlepiej, zaraz zmierzylam jej temp a tu 40 st :szok:szokkkk

Dałam jej nurofen i z miejsca widzialam jak tempka spada...
Nie chciala zjesc kolacji, napila sie i zasnęła przed 21.
Na to wszystko Fabiana alergia męczy a skonczył mi sie singulair 5 - i musialam zrobic mu inhalacje...
Jestem jeszcze sama, m wróci pewnie bardzi późnoo
A ja niebawem idę spac.. jestem zmęczona a nie wiem jaka nocka bedzie - ehh - mam nadzieje ze to minie u Nadii bo nie ma ani kaszlu ani kataru ...

Dobrej Nocki życzę...

reklama
Witajcie!
Wróciliśmy. Jasiek nakarmiony, wykąpany i śpi, ja na chwilkę do Was ale zaraz zmykam bo mam mega prania :baffled: jak tylko znajdę czas to wpadnę na dłużej ;-)
buziaki i spokojnej nocy :-)

Dobry wieczór mamusie
Bbakaniu i Lilianko, dużo zdrówka życzę Waszym pociechom, oby szybko wyzdrowiały!!!
u nas dzień taki smętny, zleciał bardzo szybko... na szczęście po południu się wypogodziło, więc z Julinką zaliczyłyśmy spacerek... trochę zaczyna marudzić więc chyba trójki wyszły na start.... a teraz malutka już padła po kolacji, a żeby nie było za dobrze, odezwała się druga i kopie mnie tak, że aż mi komputer podskakuje :-D a tu jeszcze 5 tyg i po sprawie brrrrr...
pozdrawiam Was i życzę miłej nocki :-D

Witajcie u nas kolejna noc z serii do drugie co godzina smok w koncu jedzenie i pozniej spanie. dzisiaj na dworze zimnica taka ze szok. Ja musze jechac do apteki po mleko dla Wojtka i moze wejde mu kupic sandaleczki w koncu

Witam z pracy laski
Ja się muszę teżprzyznać że małachyba śpi dłużej w nocy bo od 2 dni wstaję wyspana jak nie wiem co ( oby nie zapeszyć )
Mała ma jakieś rozluźnienie kupki ale aż tak źle nie jest , jest wesoła , nie marudzi więc chyba ok. Od jakiegoś czasu wogóle nie używamy smoka - nie chce i już
Miłego dnia mamuśki :-)

Wszystkiego najlepszego dla Bogny z okazji 1 urodzin,milego dzionka kochanie i duzo prezentow:-D:-D:-Dzyczy ciocia Marlena z Marysia:-D

Kasia u nas smoczek jest najwazniejszy:-D

Bbasia spacerek super potem obiad z kolezankami,dzisiaj wieje i juz nie ma tak duzo sloneczka

Basia,ale Ci dobrze,hihi(przystojniakow szkolic)

Milego dzionka

Ostatnia edycja:
My dziś wyspani i po pierwszej drzemce.:-)
Zaraz wybieramy się na spacerek, a potem czekamy na mojego brata,
który przyjedzie do nas na trochę. Wojtuś go wręcz uwielbia, więc spokojnie będę mogła pochodzić na jazdy w tym tygodniu.:tak:

T. pojechał na budowę i wróci dopiero po weekendzie. Dobrze mu zrobi trochę pracy fizycznej, szybciej zapomni o tej nieszczęsnej pracy.:-(
Na wczorajszej rozmowie zaproponowali mu dużo gorsze warunki niż miał ostatnio, a dojazd w jedną stronę zająłby ok. 2 godz.
Warszawskie realia...:baffled:
Na razie musimy uzbroić się w cierpliwość, może coś się lepszego trafi.:sorry2:

Lilianko jak tam Nadia? Już lepiej?
Kasiau fajnie być wyspanym, oby tylko naszym dzieciaczkom tak już zostało;-)
Bbakania a jak tam ten mandat bo jakoś nie doczytałam?
Ja parę lat temu musiałam zapłacić, bo wytarł mi się podpis i uznali, że fałszowałam.- Biurokraci-,
A co tam u Ciebie Joasiek?

Oczywiście NAJ NAJ BOGNA!

Witaj Aniknulko co tam u Was?

Bbakania dzięki za namiary na konkursy. Szkoda, że nie wiedziałam w tamtym tygodniu dużo kasy zostawiłam w tesco..........i wyrzuciłam paragon. Zawsze tam robię zakupy ..a skoro już robię zakupy to czemu nie skorzystać z promocji.

Lilianko - co tam u Nadii? Mam nadzieję, że to nie choroba jednak.

Dla Bogny sto lat z okazji ! urodzin. napiszę do Iwosz smska od nas wszystkich:-)

A u nas nic ciekawego. Młody zasnął.Ja chwilę na kompie a potem zmykam do domowych obowiązków....właśnie będę robiła młodą kapustkę zasmażaną z boczkiem mniam

reklama
Do góry