reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witam po dłuuuuuuuuugiej nieobecnosci.Praca,szkoła i dom--równa sie zero wolnego czasu.Ale powiedziałam dosc i zrezygnowałam z jednej nocy w pracy wiec bede miała troche normalnosci.Nie da sie długo tak ciagnąc.Witam,poczytam sobie zaraz co u Was słychac.Mój Adas ma 8 zabków,waży 13 kilo,sam stoi i przemieszcza sie trzymając sie mebli ale woli raczkowac.Oczywiscie cel ulubiony---strome schody.Cos zaczyna gadac,mama tata,takie tam i oczywiscie--NIE.;-)
Przezyłam Komunie mojej najmłodszej córci---było super tylko tesciowa brrrr:baffled::baffled:.Ale kolejne spotkanie za 6 lat hihi,jak Adas pójdzie.
No robie kawusie i biore sie za czytanie.
Na zdjeciu moja najstarsza córa z Adasiem i moja siostrzyczka.

Załączniki

• S5006493.jpg
    S5006493.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 52
  • S5006500.jpg
    S5006500.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 50
reklama
Witam witam,jak miło znowu poczytac o prawdziwych kłopotach:-):-):-).Bo nic niz nasze dzieciaki nie jest wazniejsze.Porobiło sie ze hohoho.

Limba-woooooow,kupa czasu!!!!!:-):-)Witaj z powrotem!:-)Ale Adas duuuzy,no i te jego wloski-teraz to wyglada na jakies 1.5 roku!:-)

Witaj znów Limba :-) już myslałam, że o nas zapomniałaś, a tu taka niespodzianka ;-):-D fajnie, że w końcu będziesz miała więcej czasu i częściej będziesz miała mozliwość zaglądania do nas :tak:

No i ja nareszcie jestem :-) Stęskniłam się... :zawstydzona/y:
Miałam co nadrabiać... a co dopiero Ty Limba ;-) Tak w ogóle witam, bo się nie znamy :sorry2: Twój Adaśko przecudny :-), pamiętam jakie już miał włoski kilka miesięcy temu :tak: No i masz sporego chłopczyka w domku :-)
Spóźnione życzonka dla roczniaków i kolejnych miesięczniaków :-)

A co tam u Ciebie Joasiek?
Joasiek, Joanna gdzie wy się podziewacie dziewuszki ???
No jestem już jestem :-) u rodziców się relaksowałam tydzień... :-) A sama jestem ciekawa co tam u Joan-ny...

Ratuuunku!!!!!!!!!!!!!!!1
pofarbowałam włosy. Miałam wcześniej pasemka i teraz po farbie palette blond jestem pomarańczowa:szok::szok::szok::szok:co robić???
Widziałam efekt końcowy i wyszedł jak u zawodowej fryzjerki ;-) Widzę, że i u Ciebie talenty fryzjerskie :-D
Ja po wizycie...
Pecherzyk ma 12mm i jest wszystko ok:-):-):-):-):-)
Cudne to Twoje nowe życie Asiu... życzę żeby zdrowo się rozwijało!
A ja mam do was pytanie. Z okazji iz mój Domiś postanowił , być dorosły i nie jeść z butli, martwie się czy jak zje o 19 i potem rano o 7 to dobrze czy źel??
Azile, wiem że dziewczyny już odpisały, ale napiszę też że u nas podobnie - Ola je przed 20, a potem po 7 i tak od 5 m-cy... i żeby jeszcze jadła sporo, a czasami wystarczy jej 140ml mleczka z odrobiną kleiku... :sorry2:
wolę, żeby waga mi pomalutku leciała, a potem nie skoczyła znów ;-) no i 2 kg przez 2 tyg. to chyba niezły wynik zważywszy, że nie katuję się, jak mam ochotę to zjem jakieś ciastko ;-)
Powoli, powoli, ale do celu :tak: Gratuluję Mata i dalej trzymam kciuki!
U mnie niestety wyjazd i od razu dodatkowy kilogram po powrocie :zawstydzona/y: dietę jakoś trzymałam ale z ćwiczeniami laba... Zaczynam więc znów dziś wieczorkiem, a jutro rano znów wracam do aerobiku :tak:

Uffff, nie ma jak własny kąt :tak: Wróciłyśmy całe, zdrowe i... rozpieszczone :-D Jak to u mamy i u babci ;-) Ale super było, ja odpoczęłam, rodzinkę poodwiedzaliśmy, wszyscy generalnie zadowoleni :tak: Ola wykorzystywała dziadków na maksa, ale oczywiście się na to zgadzali :tak: Udało mi się spotkać z przyjaciółmi z lat szkolnych i wyrwać w piatek na romantyczną kolację z mężem - zrobiliśmy "tour de bar" :-D i zaliczyliśmy wszystkie miejsca które wiązały się z naszymi początkami... wróciłam taka rozmarzona i radosna :-D Było cudnie!!!

reklama
Wczoraj wieczorem znów ruszyłam się na imprezę bębniarską. Dziś impreza u kolegi, a jutro razno basen, a potem razem z przyjaciółką robimy grillowanie na działce. Dużo się dzieje. :-)

To miałyśmy balowe weekendy. Ja w piątek na Myslovic byłam i wróciłam o 3 nad ranem:szok:W końcu mój m nie poszedł bo była gala KSW konfrontacji sztuk walki - na których miał być w Warszawie na Torwarze( dlatego Ci pisałam, że będę w Warszawie) W związku z tym, że nie pojechał koniecznie chciał oglądać. No i oglądał a ja skakałam z przyjaciółką. Wczoraj poszliśmy razem na koncerty. Grał Enej i Koma...i tak minął nam weekend.
A ja mam do was pytanie. Z okazji iz mój Domiś postanowił , być dorosły i nie jeść z butli, martwie się czy jak zje o 19 i potem rano o 7 to dobrze czy źel??
Bo do tej pory jadł 3 razy w nocy:-(. A teraz juz nie. Czy to jemu wystarczy. Jak jest u was?
Antoś też spi całą noc. Zjada na noc na 210ml mleka kaszę łyżeczką.
Dziewczyny ja z nudów wieczorowych porobiłam kolczyki, i pochwale sie a co mi tam:-)
Zobacz załącznik 134387

Bardzo ładne Eliza!!!

Dzisiaj wspominałam Twój ekspresowy poród:-)

Ale super było, ja odpoczęłam, rodzinkę poodwiedzaliśmy, wszyscy generalnie zadowoleni :tak: Ola wykorzystywała dziadków na maksa, ale oczywiście się na to zgadzali :tak: Udało mi się spotkać z przyjaciółmi z lat szkolnych
Joasiek witaj:)
Bardzo lubię powroty do lat "młodości" i bardzo lubię jeździć do mojego rodzinnego miasta.Doskonale Cię rozumiem

Do góry