reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witam wieczorowa pora:-)
ale mamy ROCZKOW w tym tygodniu,fju,fju,fju:-D:-D:-D

Limba cudny kociak;-):tak:
Bbakania no tylko sie cieszyc,ze Natalcia tak lubi zlobek:tak:
Daruuunia ja tez czytam;-);-);-)teraz Katarzyne Grochole
Ewunia czerwiec masz naprawde baaaaardzo zajety:-D:-D:-D

u nas ida zabki na maxa,Mania marudzi,ze szok i jesc nie chce tylko mleczko,pogoda ehhhhh...leje pranie mi schnie kilka dni

Milego wieczorku

reklama
Hej dziewczyny!:-)
Ja tylko na chwilke,bo jestem wykonczona po pracy-kregoslup mi nawala od podnoszenia tylu dzieci na przewijaki,na krzeselka.....

Wszystkiego naj naj dla dzisiejszych jubilatkow!:-)

Witajcie wieczorowa pora!
Cos mi nawalilo i nie mam polskich znakow wiec sorrki za pismo.
U nas oki maly tylko szaleje nocami pewnie zebole wychodza :-p coz trzeba to przetrwac, ja po aerobicu padam dzis byl niezly wycisk :tak:
m piecze szynke ja pozmywalam i teraz maly odpoczynek ;-)
serdeczne zyczenia dla maluszkow :-D
spokojnej nocy :-)

Hej wszystkim:-) Dziękuję za miłe słowa w kierunku Ogiego;-):tak::-)

Majeczko odpoczywaj i zbiera siły na kolejne dni pracy:tak::tak:

A ja właśnie zjadłam pierwsze truskawki. Mniam! :tak:
Ale narobiłaś mi smaka. Mniam mniam:-D:-D:-D

Bbakania mała artycha Ci rośnnie. Super foteczki:-):-)

u nas ida zabki na maxa,Mania marudzi,ze szok i jesc nie chce tylko mleczko,
Marlenko u nas to samo z tym jedxeniem i marudzeniem. Może też ząbki. Kuba nie pozwala mi do buziolka zaglądnąć i nie wiem czy tam coś nie zaczyna wychodzić

Lilianko ale masz fajnie z wyjazdem. Sami bez dzieci:-) I wcale nie myśl, że jesteś wyrodną matką. Wam taki wyjazd tylko we dwoje też się przyda. Będziecie mieć czas tylko dla siebie. Choć i tak myślami będziesz przy dzieciach.

Mejdia trzymam kciuki,żeby sytuacja u Was szybko się poprawiła. Napewno mąż niedługo znajdzie pracę. Głowa do góry

za miesiąc już roczek, kiedy to zleciało :szok: najlepsze jest to, że my roczek robimy 21 czerwca w niedzielę i chyba wtedy też będę miała obronę :baffled:
Marta to nie pozostaje Ci nic innego, jak zrobić Dobrusi prezent i się obronić;-);-):-D:-D:-D

reklama
Do góry