reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Kasia ja tak mialam do dzisiaj w wielu rzeczach nie chodzilam od lat,postanowilam sie wszystkiego pozbyc i juz mi lzej,ciuchy trafia do innych ludzi i dobrze bo na smietnik nie mialam sumienia wyrzucac:tak:pewnie sobie kupie cos nowego tylko teraz juz trzy razy sie zastanowie czy bede to nosic:-D

reklama
A tak to jest z tymi ciuchami i butami - ja ostatnio kupiłam na przykład 3 pary butów i wydałam tyle razem ile szkoda mi było dać za jedną parę ecco a teraz żałuję

ja to mogę jeść 1-2 truskawki tygodniowo, bo tylko tyle na razie znajduje u nas na krzaczkach :sorry2: ale w przyszłym roku powinno juz byc więcej (chyba dokupie jeszcze sadzonek :-p)

Mata, ale za to pewnie jakie pyszne. Nasze mazurskie truskawki sa zawsze mniejsze, ale dużo lepsze niż ze sklepu. Pachną słońcem i nagrzaną ziemią. :-)

Asiowo, trzymam kciuki, zeby jak najszybciej Ci się poprawiło.

A ja sobie nieźle głos zdarłam. W piątek byłam na imprezie bębniarskiej i rozmawiałam z moją przyjaciółką. Nawet nie długo, bo może z 15 min. A że było głośno to kompletnie stracilam głos. Dopiero dziś się zaczęło mi poprawiać. Jeszcze nigdy tak nie miałam...

Witajcie babeczki :tak:

Podczytuje Was w miarę systematycznie, ale dopiero teraz usiadłam żeby coś naskrobać :zawstydzona/y: Moja Ola już śpi sobie od 20:30, my z m wreszcie popracowaliśmy nad zaproszeniami... Trochę się martwię o to moje małe, bo kupska nadal luźne :-((chociaż wczoraj już dwie ładne były). Podam jej jutro lakcid (myślicie, że dobry pomysł?), może się poprawi, bo jak nie to idziemy w piatek do lekarza... :zawstydzona/y: W sumie biegunka to nie jest, bo tylko trzy dziennie... ale zestresowana jestem :zawstydzona/y: Humor jej na szczęście dopisuje, chociaż jest bardziej przytulaśna jak na nią :tak:

Asiowo - mam nadzieję, że Ci się polepszy :tak: przykre że nie ma Ci kto pomóc...
Kasiau, Marlena - ja też robię porządki w szafie przynajmiej raz na tydzień (czasami Ola mnie zmusza, bo sięga z łóżeczka do szafy i wszystkie rzeczy lądują na podłodze :-D) wczoraj znów zmuszona byłam, ale to i dobrze bo część rzeczy może uda mi się sprzedać :tak: zawsze jakaś kaska ;-)
Maajka - dużo sił :tak: praca nie jest lekka, ale myślę że kwestia przyzwyczajenia :-) powodzenia!
Oj dziewczyny.... SEZON TRUSKAWKOWY CZAS ZACZĄĆ ja truskawki kocham!!! mogę jeść codziennie i w każdej postaci (trzeba korzystać, bo tak krótko są..) aż wstyd że jeszcze w tym roku nie próbowałam :zawstydzona/y:
Miłych nocek :-)

Witajcie!

U nas nocka ok, Ł zbiera sie do pracy, Bart mu oczywiscie we wszystkim pomaga, a ja szybko kawka i bb ;-)

Co do sezonów jedzeniowych- to mi się marzy bób!!!!!
W tamtym roku o tej porze mniej więcej tak wyglądałam- oczywiście z bobem :-D

Załączniki

• 01.07.jpg
    01.07.jpg
    40,4 KB · Wyświetleń: 57
Darunia zdjecie urocze Miski z woda do moczenia nog i bob. Usmialam sie niesamowicie.
Marta takie swoje truskawki to niebo w gebie.
Witajcie u nas dzisiaj pochmurno i jakos tak chyba burzowo bedzie

Darnia ale ci godadzali , jedna micha z jednej strony, druga z drugiej i po śroku bobik (ja też uwielbiam) , wolę od truskawek bo ja mam u siebie całe pola truskawek i zawsze się tak napatrzę ile to przy tym roboty, ze potem aż mi apetyt na nie odbiera

reklama
Do góry