reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witam w końcu i ja ;-)
od rana nie mieliśmy internetu :dry: ostatnio cos często nawala...

Bruno wszystkiego najjjjjjj :-)

Bbakania trzymam kciuki, żeby z oczkiem Natalci nie było nic strasznego (może wystarczy czymś tam przemywać i będzie ok :confused:). Pamiętam jak pisałaś o tym przetykaniu kanalika :baffled:

Azile widzę, że i u Ciebie produkcja wre :-D fajne kolczyki :tak:

Asiowo oby jaknajszybciej mdłości Ci przeszy i żebyś mogła się w pełni cieszyc zachciankami ;-):-D

Ewunia ja tez stawiam na ząbki :tak: a teściowa mi jeszcze powtarza, że jak dziecko robi zielone kupki, to zmarzło :sorry2:

Przyłączam sie do wszytkich ząbkujących :baffled: mała marudna, dziś w nocy się wierciła okropnie i co chwile płakała... wieczory to ryk niesamowity, bo tak juz jej daja popalić zęby i póki co męczę się z cycaniem, bo mała tylko na cycku by wisiała i inaczej mi nie uśnie :zawstydzona/y: a boje się teraz ją znów przetrzymywac w łóżeczku, bo dziąsła muszą ją boleć i bidulka nie usnie... a jak pomyślę, ile znów pracy mnie czeka, żeby usypiała sama...

a ja wczoraj postanowiłam, że ide na magisterkę :tak: mam nawet upatrzone 2 kierunki, ale nie mam pewności, czy będą otwierać (zależy od ilości chętnych) i czy po moim kierunku, bede mogła tam studiować :dry: ale zawsze jest szansa przejść egzamin kwalifikacyjny ;-) jeden kierunek to filologia polska (Magdziarko :-)) specjalność reklama, promocja i reprezentacja firmy, a drugi zarządzanie, specjalność zarządzanie w administracji i gospodarce publicznej :-) ewentualnie jakas pedagogika ze specjanością typu doradztwo zawodowe i personalne itd...
ale studia uzupełniające na bank :tak: i co smieszniejsze, to sie nawet cieszę, że znów będę musiała się uczyć :szok::-D

oj sie rozpisałam...

miłego wieczorku

reklama
Majeczko, śliczne sukienki. Lubię takie prościutkie kroje.

Mata, gratuluję decyzji o studiach.:tak: Dzielna mamuśko.:-)

Witajcie kochane!
Z góry przepraszam, że się udzielam ale chcę jak najlepiej wykorzystać czas, który mi pozostał przed powrotem do pracy :tak:
U nas nadal bezzębnie choć mały ślini się i pewnie się ich doczekamy ;-)
Pozdrawiam Was serdecznie :-D
buziaki :-)

Serdeczne życzenia dla maluszków z okazji ukończenia kolejnych miesięcy :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Dzień dobry!!!

My już przyjechaliśmy do Krakowa, czekam aż Bartek pojdzie spac, a jak wstanie to musimy jechac pozałatwiac z tym żłobkiem no i mase innych rzeczy ;-)

Bbakania zdrówka dla Natalci!

Azile piękne kolczyki!

Mata gratuluje podjęcia takiej decyzji ;-)

Pogoda dzisiaj cuuudowna!!!! Aż życ się chce, zaraz wywieszę pranko i coś dalej porobie ;-)

Witam!!
Bbakania to zdrówka dla Natalki.
U nas noc kiepska mały często sie budził, a na dodatek wstał o 5 rano:szok::szok::szok:.
Zasną dopiero teraz. U nas też słonko cudne.
Ja juz wywiesiłam 2 pralki prana, 3 się kotłuje w pralce.
Pozdrawiam

witajcie:tak:

Paulinka spi, a ja mam chwile dla siebie, zaraz uciekam sie ogarnać, a mam takiego lenia:zawstydzona/y:;-)

Mata... super kierunek, gratuluje decyzji, ja musze sie sprezyc z moją pracą... 3 rozdział mi został i tak lezy 5 miesiecy nie tknięty, a mam miesiac czasu zeby oddać prace:zawstydzona/y:

Bbakania, zdrówka dla Natalki, mam nadzieje, ze to nic powaznego:tak:

Darunia, widze owocny weekend miałaś... owocnego załatwiania zycze:tak:Niedługo znów was nawiedzimy;-)

Ja dzis na 16 lece na szkolenie przed wyborami, mam nadzieje, ze P. urwie sie wczesniej z pracy, zeby z mała zostac:tak:
Ja chwile odpoczne od małej... a w czerwcu zawsze jakis grosz wpadnie za tą komisje;-)

Miłego dnia mamusie!

cześć dziewczęta! u nas pogoda piękna, cieplutko :-D a najśmieszniejsze, że Julinka przespała całą :szok: noc od 22 do 8 :-D:-D:-D na razie szaleje w łóżeczku i się bawi. hmmm póki co kupek nie robiła, więc nie wiem jakie one będą w ciągu dnia...
Mata i Agusiu, mam nadzieję że to ząbki, bo nic nowego jej nie podaję, a tu takie coś!!! bo wychodzą jej 3 na dole i mam nadzieję że to przez to...
Marlenko, liczę że druga dzidzia się szybko wykluje i nie wywinie siostrze numeru :-D ma czas do moich urodzin hehe :-D z Julką nie miałam w ogóle skurczów a tu słabsze od 29 tyg, a mocniejsze od 34... zobaczymy co z tego będzie...
Mata, gratulacje mamusiu, oby wszystko przeszło pomyślnie, i żebyś dostała się na magisterium :-D powodzenia :-D
Azile, sliczności :-D :tak:
pozdrawiam

reklama
Dzień doberek!:-D:-D:-D
To już trzecia noc bez cyca. Poszło gładko, wieczorem i rano butla
i żadnego dopajania.
Niestety jest inny problem , Wojtek nauczył sie zasypiać ze mną i teraz robi straszne awantury jeśli go odkładam do łóżeczka. Ostatnio więc często
śpimy we trójkę!
Jak tylko minie tydzień bez cyca to zajmę się oduczaniem go od spania ze mną!!!:wściekła/y:Będzie trudniej niż z cycem!!!:no:

Mamoocik trzymam kciuki za Ciebie, no i doping dla Maty ( jak tylko ząbki wyjdą!).
Bbakania jak tam Nati? Oby szybko wyzdrowiała!
Ewunia, Asiowo - nasze "przyszłe mamusie" - dbajcie o siebie! :tak:
Azile kolczyki super!:happy2:
Daruuunia - to kiedy Bart do żłobka się wybiera?

Ostatnia edycja:
Do góry