reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Aniknulka jutro do pracy chyba idzie , mam nadzieję że pozytywnie zniesie ten pierwszy dzień i rozstanie z Jasiem

Daruuniu, wspaniale, że zabawa udana!!! ja spróbuję coś podobnego we wrześniu, mój A skończy 30 :szok: kurde ale on stary będzie :-D:-D:-D

Aniknulko, powodzenia w pracy!!!

Hej dziewczynki,jesteśmy u teściów i tylko Was podczytuję, bo komp. przedpotopowy a internet wolny jak ślimok.Jednak wypocę parę słówek - Darunia super, że imprezka się udała!!!Majeczko - zdrowiej szybciutko, my pierwsze szczepienie na pneumokoki mamy dopiero po 20-stym czerwca!Kurczę!Basiu - jak wieczorek z kiecą w górze????!!!!Aniknulka - trzymam kciuki - zobaczysz pójdzie jak po maśle!

Darunia :-D ale fajna imprezka się Wam udała :tak:
Bbakania wczoraj chyba kieca była ostro w górze (sądząc po dzisiejszych obrazkach ;-):-p:-D)
Oby Aniknulka spokojnie wróciła do pracy i Jaśko szybciutko sie odnalazł w nowej sytuacji :tak:

a u nas kryzys... mała znów odstawia takie cyrki przy spaniu, do tego jest uparta jak osioł... czeka mnie ciężka praca z uparciuchem, tylko ja nie mam na nią sił i zaraz łapią mnie nerwy :zawstydzona/y: ale musze cos z tym zrobić, bo już zwariowac idzie, a jak pomyślę, że miałabym niedługo iść do pracy, to słabo mi się robi... a wszystko wygląda na to, że będę musiała jednak jakiejś pracy poszukać, bo z kaską może byc krucho :-(

Witam Kochane
Kurczę ja dopiero teraz doczytałam, że Majeczka chora:-:)-(
MAJECZKO - POwrotu do zdrowia życzę !!!!!!!!!!
- zasmuciłam się i nie wiem co dalej pisac...

Daruniu cieszę się, że zabawa się udala!!!
Aniknulko miłego pierwszego dnia w pracy!!!

reklama
Bbakania jej co to może Natalci być? Dziwne, że juz drugi antybiotyk nie pomaga... a ten lekarz co przyjeżdza do Was to sprawdzony? Może warto gdzieś się z Natką wybrać do przychodni? Bidulka się męczy... Wysoka gorączka to chyba może byc przy zapaleniu ukł. moczowego, ale skąd by był ten kaszel...

Ja włąsnie przed chwilką uśpiłam małą bez cyca :baffled: cycała przed spaniem, ale wywijała sie na wszystkie strony i juz miałam dość. Ryczała przez ponad pół godziny, ale odpadła już chyba ze zmęczenia, bo zazwyczaj chodzi spac po 21...
Nie będe czekać, aż ja wyzdrowieję, bo to nie ma sensu... z tym jej spaniem znów sie męczę i nie mam dłużej zamiaru. Przecież Dobrusia niedługo roczek skończy, a tu gorzej jak z niemowlakiem... no i niedługo do urzędu pracy będę się zapisywać i jak mi się trafi staż albo praca, to dopiero będzie kłopot... dlatego do lipca muszę tą moją panne naprostować, żeby babcia później z nią kota nie dostała :sorry:

Do góry