Witajcie:-):-):-) Ostatnio brakuje mi czasu na pisanie. Doba chyba powinna być dłuższa;-) Jestem jakaś nierozgarnięta i nie mogę ogrnąć wszystkiego.
W czwartek mielismy w przedszkolu występ z okazji dnia mamy i taty. Kacper elegancko wyrecytował wierszyki, odspiewał piosenki. Aż pani była zaskoczona

I zadzwoniła wieczorem do mnie z zapytaniem czy zgodzę się, żeby Kacper wystąpił na festynie organizowanym w Domu Dziecka. Ale byłam dumna z mojego dziecka. Wczoraj byliśmy na tym występie. i tak się chłopak rozbujał, że nie chciał zejść ze sceny

Kubalo psoci na każdym kroku. Ale jest pocieszny przy tym.
W piątek mialam przeboje z sąsiadem. Do tego stopnia, że wzywałam dwa razy policję a na koniec zabrali go na wytrzeźwiałkę. Damian mój dostał białej gorączki i uwierzcie mi że nie wiem czy nie skończyłoby się tragedią. Dodam tylko, że całą zadymę po pierwszej interwencji rozpoczęła żona owego sąsiada. Nie myślałam, że baby są zdolne do takich zachowań

Magdziarko jak kupowaliśmy tą parasolkę Coneco to ona miała ocieplone okrycie na nogi i folię przeciwdeszczową. Musisz na to poprostu zwrócić uwagę. Mam nadzieję, że szybko uda Ci się znaleźć odpowiedni wózek. Co pewnie nie będzie łatwe. Ja chciaąłm mniejszy skończyło się na tym, że kupiłam duży. Nie żałuję bo fajnie się prowadzi no ale zajmuje miejsce w bagażniku. I bądź tu mądry człowieku
Zdrówka dla Ciebie i Antosia

Najlepsze życzenia dla wszystkich dzieciaczków i oczywiście dla solenizantów
Marta trzymam kciuki. Napewno Ci się uda.
Bbakania zdróweczka dla Natalci. Jestem w szoku, że podajesz drugi antybiotyk i żadnej poprawy. Daj znać jak Natalka dzisiaj sie czuje.
Magdalenkakol torcik mhmmm pysznie wygląda i pewnie tak samo smakował. Ja właśnie muszę isć dzisiaj zamówić dwa. Jeden dla Kacpra a drugi dla Kuby. Ale chyba oba zamówię na sobotę i w jednym dniu zrobimy. Chociaż gości nie będzie:-( ale trzebA POŚWIETOWAĆ

Majeczko powrotu do zdrówka życzę
Daruunia super, że imprezka dla Ł udana

Oj chciałabym zobaczyć jego minę. Zobaczć minę Twojego męża- bezcenne;-)

Ewunia jesteś jeszcze?? Czy już może sie rozpakowujesz. No no teraz to już w każdej chwili mozesz nam zniknąć