reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Monia super, że Wojciaszkowi spodobało się w przedszkolu:tak::tak: Przez ile dni są u Was te spotkania integracyjne?? mam nadzieję, że już młodemu tak zostanie i z chęcią zostanie dumnym przedszkolakiem:-):-)

Mamy takie 4 spotkania: 3 w czerwcu (jedno juz było) i jedno pod koniec sierpnia.
Pewnie troche płaczu będzie na początku wrzesnia, ale spodziewam się, ze nie będzie duzych kłopotów, bo Wojciaszek jest bardzo otwarty. Choć nigdy nie wiadomo.

Mamociku jak tam po panieńskim - odsypiasz ??

Gdzie tam. Dzieciarnia wstała, a potem do roboty. Tylko cały dzień ziewam.

No jak panieński???

Milutko. Nie było jakiś nieprawdopodobnych szaleństw. Ale takie wypuszczenie się samej z domu na wieczór to nie lada atrakcja. :-)

Fajnie, że Aniknulka zadowolona.
Kacperku, buziaki od ciotki.

Witam laseczki:-)

Kacperku wszystkiego najlepszego z okazji urodzin:-)

Majeczko kochanie mam nadzieje,ze juz jestes w domciu :tak:
Asiowo ja tez mam takie wirtualne przeczucie,ze to bedzie Jas:tak:

Dobry wieczór...
Filipku, wszystkiego najlepszego z okazji 1 urodzinek :-D dużo przentów słonka i usmiechu Ci życzę :-D
Kacperku, z okazji 4 urodzin, przesyłam Ci dużo buziaków, i życzenia zdrówka, uśmiechu i abyś sprawiał mamie dużo radości :-D

ruch tutaj kochane jak w ulu :-D pewnie znów zażarcie ćwiczycie hehehehe :-D ja byłam dziś u gina, wszystko gra i wróży mi poród na dniach, bo się ładnie wszystko skraca, więc mam nadzieję że będzie dobrze, mówi że może mnie spiąć w kazdej chwili, bardzo się tym newsem podjarałam i jestem bardzo podekscytowana :-D oj oby, oby :-D :tak:

Witajcie kobietki!:-):-):-)
Melduje sie z powrotem!:-)Dziekujemy obie z Maja za Wasza troske i zyczenia zdrowia-pieknie podzialaly!:-)
Julia i Agusia-dzieki za przekazywanie wiadomosci ode mnie:-)

No wiec tak pokrotce napisze,ze wtedy w piatek w nocy Maja miala juz 39.5°C,wymiotowala,plakala,meczyla sie.Myslelismy,ze to moze od slonca,bo sporo byla na sloncu bez czapeczki.
Rano poszlismy na pogotowie do szpitala,a tak pobrali krew i okazalo sie,ze ma tak wysokie parametry infekcyjne,tak wysoka ilosc leukocytow,ze musi zostac w szpitalu.Nie wiadomo tylko bylo od czego to,bo poza goraczka,wymiotami nie bylo jej nic.Po poludniu miala juz 40°C.Nie chciala jesc,byla troche odwodniona,wiec 2 dni bez przerwy musiala byc pod kroplowka.
Na drugi dzien przyszla reszta wynikow krwi-pneumokoki.Szok,bo my ja przeciez szczepilismy!Okazalo sie,ze ta szczepionka jest na 7 typow pneumokokow,a to byl akurat inny.
Na szczescie antybiotyk szybko pomogl,odlaczyli kroplowke,bo zaczela normalnie jesc,dostala energii.Przestala bac sie pielegniarek (wczesniej plakala juz na sam ich widok,bo duzo jej sie wkluwaly,nie mogac znalezc odpowiedniej zyly),wszyscy byli oczarowani nia,bo kazdemu pieknie robila pa-pa i sie chichotala;-)

Teraz juz nareszcie w domku,uffff.....
Czytam Was dalej:-)

A,wszystkiego naj naj naj dla naszych nastepnych roczniakow!!!!!:-):-):-)

Ostatnia edycja:
Maajeczka witaj z powrotem - super że już jesteście w domku i choroba opanowana. Ja dlatego nie szczepiłam na te pneumo bo podobno takie typy jak są w szczepionce to i tak mało , z resztą u nas i koszt jest takiej szczepionki
Najlpszego dla naszych roczniaków - coraz więcej naszych pociech konczy ukochany roczek i człowiek dochodzi do wniosku że ten czas to zapier....nicza :-D

Maajka - super że już jesteście i Majeczka zdrowa :tak: Jaka mała towarzyska :-) Super! I pierwsze kroczki ma już za sobą :-) Gratulacje!!! Buziole :-D

Miłego dnia Babeczki!

Dzien Dobry
Jak sie cieszę, ze Magda z Majeczką w domciu i wszystko juz OK .
Asiowo dobrze, że wymioty minęły

My wczoraj bylismy w kinie, film super, mnie bardzo się podobał...Anioły i Demony
M juz pojechał do pracy, Fabian w przedszkolu...
A ja piję kafee i musze ogarnąć chałupkę i przygotowac obiad.

Miłego ...

reklama
Wszystkiego najlepszego dla Jasia z okazji pierwszych urodzin:-):-):-)

Majeczko jak dobrze,ze juz wszystko w porzadku i ze juz jestes w domku:tak:

Milego dnia laseczki:-)

Do góry