reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
witajcie:tak:

Sto lat dla naszego Jasia... buziaki roczniaku!

Majeczko, jak dobrze, ze juz w domku jestescie! Dzielne dziewczynki!:tak:

A ja wczoraj chwaliłam sie, ze juz nie wymiotuje:zawstydzona/y:Dupa... dzis od rana znów to samo:-(Kurde... wysiadam, naprawde!

Dobrze, ze Paulinka poszła spać, bo nie mam w ogole znów sił...
Musze pojechac badania zrobic, a nawet nie mam kiedy:zawstydzona/y: i ta wstrena glukoza:eek:Nie wiem jak ja mam to zrobic...

W ogole mała wczoraj 1,5h zasypiała:zawstydzona/y:Jak zawsze bez problemu zasypiała przed 20... tak wczoraj zasneła po 21:-(a my zaraz po niej:-p

Miłego dnia!

reklama
Witajcie:-):-):-) Cholerka ale u nas zimnica dzisiaj:szok::szok::szok: Brrrr. Nad ranem padał grad:szok::szok: Niby słoneczko się przebija ale teperaturka stoi w miejscu.
Kubalo urzęduje po mieszkaniu, więc korzystam z chwili spokoju.

Jasio najlepsze życzonka z okazji Pierwszych Urodzinek:-):-):-)

A ja jeszcze raz dziękuję wszystkim za życzenia dla Kacperka. Kłaniam się nisko:biggrin2::-):-):-)

Asiowo bidulko. Obyś szybko lepiej się poczuła. Nawet nie mogę sobie wyobrazić jak się czujesz. Bo ja ani z Kacprem ani z Kubą nie miałąm takich dolegliwości. Trzymaj się kochana

Majeczko cieszę się, że wróciłyście już do domku i na BB:-):-):-)

Daruunia dzięki za wiadomośc od Aniknulki. A co do spotkania to jeszcze się zdzwonimy i umówimy.

Wszystkiego najlepszego dla Jasienka.
Asiowa a moze te plasterki co kiedys o nich pisalam by ci pomogly Tan w ulotce jest wymienione ze moga ciezarne na swoje wymioty stosowac
Agusia u nas tez zimnica taka ze szok

witajcie babeczki :-D

Kochany Jasieńku, w dniu urodzin życze dużo zdrówka, uśmiechu prezentów i radości!!! wszystkiego najlepszego :-D

Ewunia to super, że z Tobą i dzidzią jest wszystko dobrze. Skoro lekarz powiedział, że to na dniach to czekamy ... :laugh2:

Oj Bbakaniu, ja też hehehe :-) wczoraj rozmawiałam z moją mamą to się śmiała, że będzie numer nieziemski, jak dwie panny w jednym dniu się urodzą... ale liczę, że nie będzie Majcia złośliwa :-D ma jeszcze 4 dni na dobrowolne wyjście hehehe :-D

Maajko, wspaniale, że wróciłyście już do domku i z MAjeczką jest lepiej! ucałowania dla Was!!!

Asiowo, życzę Ci zdrówka!!! i wytrwałości :tak:

Ostatnia edycja:
Witam i ja :-)

Jaśko sto lat!!!
Ewunia to Ty się co dzień nam tu melduj, żebyśmy wiedziały czy jeszcze w domku czy juz na porodówce jesteś ;-)
Asiowo bidulko Ty nasza, sił Ci zyczę, abys jakos przetrwała te mdłości...
Majeczki witajcie w domku (i na BB;-))

u nas masakryczna nocka, mała często się budziła, a nad ranem była cała rozpalona (a termometr tylko 38 pokazał...) ani nurofren ani czopki paracetamolu nic nie dają... mała nic nie chce jeść (dobrze, że piersia karmie, bo bym chyba zwariowała...) a dziś kilka razy zakaszlała i coś mi się zdaje, że jakieś choróbsko się nam wykluwa. Po południu skoczymy do pediatry, żeby ją obadała (ostatnio sie łudziliśmy, że to 3-dniówka, bo objawów 2 dni nie było innych,a na 3 dzień mielismy zapalenie oskrzeli...). Teraz usnęła ładnie w łóżeczku, zobaczymy jak będzie się czuś kiedy wstanie...

Witajcie!

Majeczko super wieści!!!!
Ewunia trzymaj się... no i życzę szynbkiego rozpakowania...
Asiowo... tulaski bidulko Ty nasza...
Dobrusiu zdrówka!!!

Jasiu najlepszego!!!!!!!!!!

A ja tylko na chwilę, zaraz zmykam do fryzjera :-):-) ale się cieszę!!!! Juz się doczekac nie mogę!!!! ;-):-)

Miłego dnia!!!

Mąż dzis wziął sobie wolne i mielismy pojechać na uczelnie obiegówke podbić w księgowości, a że mała ma gorączkę, to mąż sam pojechał. No i babeczka mu wyskakuje, że mam 100zł zabulić że bronię się po terminie (a byłam na dziekance). A ja się w dziekanacie dowiadywałam za co i ile mam zapłacić i sie pytałam, czy będąc na urlopie dziekańskim musze zapłacić 100zł za obrone po terminie, to mi babeczka powiedziała, że mam tylko za dyplom zapłacić i jeśli złożę prace do 31 maja, to za obrone po terminie nie płacę :crazy: a dzis się wyparła wszystkiego i powiedziały mężowi, że NIKT takich informacji NA PEWNO w dziekanacie mi nie udzielił :angry::angry::angry: normalnie karabin w rękę i wystrzelać :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nic zapłacę ta stówę, ale jak będą robic problemy z obroną, że późno zdana obiegówka, to im jazdę zrobię :crazy:

reklama
Do góry