reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Bbakania, Marlenka :-D:-D:-D

witam!
u nas nocka juz lepsza, małej nie dam juz antybiotyku, zobaczymy, może juz po wszystkim, a jak skoczy tempka to ztedy sie będziemy martwić. Mała dalej wysypana, ale chyba nic nowego nie wylazło.
jak będzie dziś tak łądnie jak wczora to wezme na chwile małą na dwór (gorączki już 2 dzień nie ma)..

zobaczymy co dziś uda mi się zrobić (trochę w domku roboty jest) ale ja tam wyznaję zasadę, że jutro też jest dzień :-p

reklama
Dzień doberek:-) .Witam Was w piękny sloneczny dzionek:-):-):-):-)
Bbakania Marlenka :-D:-D:-D:-D:-D Dajecie czadu

u nas nocka przespana. Kuba obudził się przed 6 dostał mleko i śpie jeszcze do tej pory:szok::szok::szok::szok:. A jak wstanie to zmykam na zakupki.

Mamoot dzieci chyba przechodzą regres na iektórych etapach życia. U mnie w zeszłym roku było podobnie. Wstawałam do Kacpra częściej niz do KUby albo on przychodził do nas. I nie było mowy żęby sam wrócił do siebie. Jedyne pocieszenie, że minie

Na razie Nivea Visage Q10 Plus - zobaczymy czy cosik pomoże :tak:
Bbakaniu ja go stosuję, ale jakoś póki co cudów nie widać;-);-);-):-D:-D:-D:-D:-D

Witajcie:-)
Ja wczoraj nawet kompa nie włączyłam po robocie :szok:
Mam 2 szafki na buty do złożenia i wczoraj jak skręciłam 1 i była już 22 to sobie 2 darowałam. Mała późno poszła spać więc kręciła się wokól śrubek , szok , a tu się czlowiek chce spełniać jako bob budowniczy :-D
Jeszcze mam dziś i złożę 2 i basta :-)

Witam laseczki:-)

Nocka ladnie przespana,my juz po sniadanku,szykujemy sie na spacerek:tak:

mam nadzieje,ze macie pogode w Polsce bo u mnie deszcze:-D

Basia to z jednej strony fajnie a z drugiej lepiej żeby Natalka była zdrowa :-)
Ja też wybywam na weekend do męża na nasze ranczo truskawkowe:-Dszef na 90 % ma dać nam wolne w piątek :-D
Tak tak z pracy klikam

reklama
Do góry