reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Hello:-) Ale sobie dzisiaj pospałam:szok: Wstałam o 9. Kuba obudził sie po 6 dostał mleczko i zasnął. Kacper wstał zanim Damian poszedł do pracy więc wlączył mu bajki i w łóżku u nas cichutko je oglądał. Kubalo spał do 9,20
Ciekawe o której teraz zaśnie. Jestem wysspana. Jak M wróci na przerwę z pracy moze uda nam się zrobić grilla. A wieczorm najprawdopodobniej będziemy mieli gości ze Śląska. jestem trochę zła bo zadzwonili wczorja po 22 z info że przyjadą w 4 osoby. A ja zakupki zrobiłam takie nie za duże tylko dla nas:-:)-:)-( No nic muszę coś wykombinować.

Asiowo super, że już lepiej sie czujesz. Ja przy Kubie też zajadałam się ogórkami. I tylko nimi.

Daruunia napewno jak przyjedziecie będziecie mieli ładną pogodę. Ja już złożyłam rezerwację na słoneczko:-D:-D:-D dla Was.

Marta ale Dobrusia ładnie dzisiaj pospała. Super:tak::tak:

Miłego dnia cioteczki

reklama
Pewnie Darie obudził ranny "ptaszek", skoro już od rana w głowie jej były zabawy w doktora :laugh2::laugh2::laugh2:
Sex z rana jak śmietana !!!!

No niestety... męczę się z @ :sorry:

Daruunia napewno jak przyjedziecie będziecie mieli ładną pogodę. Ja już złożyłam rezerwację na słoneczko:-D:-D:-D dla Was.

Oooo! Dziękuje Ci kochana! :-);-)

A my jesteśmy u teściów,byliśmy na 11-stą w kościele, teraz próbuje wyciągnąć Łukasza na żeby pograć na tym fajnym piaskowym boisku! Tylko coś zaczyna się chmurzyć :-( oby nie padało... albo niech pada, ale za 2-3 godziny... no dobra idę po niego, bo Barta usypia, ale zarazem i on zaśnie znając mojego mężulka...

Bbakaniu, wypowiedziałaś i wykrakałaś mi chyba, bo skurczyki dosyć bolesne co 10 minut i pogoniło mnie do toalety... gdyby coś się działo dalej dam znać, póki co jestem online...

No to wyKRAkałyśmy Ewuni!!! :-D Trzymam kciuki, żeby było szybko i bezboleśnie... ale teraz będzie miała czad... z dwójką dzieci, pamiętacie jak nasze szkraby się rodziły... ja tak jak Mata 3 miesiące w koszuli nocnej z cycami na wierzchu po domu biegałam :-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry